kgolebiowski 09.12.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 W jaki sposób można zabezpieczyć od góry betonową podmurówkę?W grę wchodzi obłożenie cegłą klinkierową(ok. 800 szt.),płytkami,tynkowanie lub pomalowanie czymś.Jest tego 75 m więc szukam jakiegoś mądrego rozwiązania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgolebiowski 13.04.2010 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Nikt nie stosował farb do betonu firmy Aksil? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
twister718 17.04.2010 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 skoro w gre wchodzi oblozenie cegla klinkierowa to i tym bardziej jakis daszek betonowy sie tam zmiesci na wysokosc i taniej wyjdzie, tylko co wiadomo inna faktura i wyglad, cegly a daszka betonowego dysponuje forma do daszkow betonowych bo swegoczasu robilem sobie daszki, wymiary maja 21cmx65cm lub 25cmx61cm cena za sztuke to 15 zl w kolorze, pigmentowany nie malowany, ale jesli kolor ciezko dobrac pigmentem to robimy szare i klient maluje odpowiednia farbapozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrborkowski 18.04.2010 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 Witam Ja tak wykonuję:Proponuję obłożenie kamieniem naturalnym łupkiem kolorowym lub nie.Daszek obowiązkowo też z kamienia łupka tylko trzeba nadać mu żądany profil . Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANIOLEK1970 25.04.2010 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 polecam tynk żywiczny Kreisel - mam i jestem zadowolony , estetycznie , nie drogo ,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts