los89 09.12.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Witam szanownych inwestorów i osoby które są zainteresowane w niedalekiej przyszłości budowa domku jednorodzinnego i nie tylko. Chciałbym Państwu zaoferować moja 30 letnia wiedze ogólno budowlana do wzniesienia Państwa marzeń . Przez mój kilku dziesięcioletni staz pracy moja firma miała zaszczyt wzniesienia kilu set domków jednorodzinnych, garaży oraz kilku super marketów. Zajmujemy się także stawianiem obiektów gospodarczych( hal produkcyjnych, hal gospodarczych, płyt gnojowych, chlewni itd.)remontem starych kamienic (w tym więźby dachowej ) do naszych ofert należy także mała architektura (kominki, ogrodzenia, kostka brukowa itd.) "Nasza firma dziala na terenie Pomorza". Nad wszystkimi pracami mam osobisty nadzór Wszystkie dodatkowe informacje proszę kierować pod numer 607-168-869 na e-mail lub na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts