LukiCK79 09.12.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Witam,nie będę oryginalny jeśli napisze, że bardzo mi się podoba zarówno dom, wnetrze jak i lokalizacja, jak dla mnie to bajka. Dodam tylko, że właśnie wasz projekt przyczynił się do ostatecznego wybrania projektu przeze mnie i moją żonkę. I za to jestem Wam bardzo wdzięczny. Do tego muszę pochwalić jakość zdjęć, widać że ten co je robi ma o tym pojęcie!!!! Mam jednak pytanie z innej beczki. Jako, że ceny materiałów są teraz niskie chcę kupić już cegłę (mimo iz budowę zacznę przy dobrych wiatrach na wiosnę). Nie mam jeszcze projektu a potrzebuję ilość metrów kwadratowych ścian nośnych oraz ścian działowych. Czy moglibyście mi pomóc??? Z moich wyliczeń wyszło iż ścian nośnych będzie około 240 m2 a ścian działowych około 110 m2. Czy dużo się rozminołem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miciu 10.12.2009 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 LukiCK79 do kogo to pytanie? Nie wiadomo kto ma odpowiedzieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LukiCK79 13.12.2009 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 LukiCK79 do kogo to pytanie? Nie wiadomo kto ma odpowiedzieć... Przepraszam jestem świeży na forum i chciałem dopisać do jednego postu i mi nie wyszło!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts