Artur101 10.12.2009 00:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Moi Drodzy. Szukam dobrej rady dotyczącej ekipy budowalenj, ktora mi postawi dom. Wszystko wskazuje na to, iz fundusze sie pojawia z z budowa moglbym ruszac jak tylko pierwsze mrozy puszczą. Mój problem jest następujący. Nie mam ekipy do budowy, a przeglądanie ogłoszeń i pukanie w ciemno troche mnie przeraża przy budowie na kredyt. Dlatego też uprzejmie proszę o wskazanie - polecenie mi jakiejs ekipy ktora chetna bedzie sie podjac budowy od zera, a jednoczesnie nie wypompuje ze mnie kasy bo jestem laikiem bez doswiadczenia. Budowa ma miec miejsce pod Krakowem - okolice Skały. Z góry dziękuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 10.12.2009 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Witam Proszę zaglądnąć do mojego podpisu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur101 14.12.2009 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Dziękuje za pomoc. Już jestem po paru spotkaniach. Teraz tylko wiosny, wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts