mago 12.02.2007 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Do Mago : widziałam twoje opinie na temat Marka Przyborowskiego - jeśli możesz podaj mi namiart do niego. pozdr, Aneta http://www.archi-projekt.com.pl/ramka.php?i=projekty[/img] Nie ma sprawy,poleciało na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 12.02.2007 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 mago już niedługo zameldujemy się w trójeczke u was po 18 lutym a fotki po południu pojawiły sie Zapraszamy,w końcu ruszycie się na spacerek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marhab13 12.02.2007 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 A ja mam tym razem pytanie z innej beczki, przyszłościowe: jak wygląda infrastruktura Chotomowa pod kątem przedszkoli, szkół, ewentualnie jakiejś rozrywki? mam dwoje dzieci i tak powoli trzeba się rozejrzeć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martkaw1 13.02.2007 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 marhab13 jezeli pozwolisz podlacze sie do pytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 13.02.2007 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 MIK i jak mebelki?Ja czekam na drugą wycenę od nich .Jutro ma podjechać do mnie jeszcze jeden z dalekiej Polski.Zobaczymy jak on wyceni dla mnie bomba, Kasia zachwycona, zapraszam do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 13.02.2007 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 A ja mam tym razem pytanie z innej beczki, przyszłościowe: jak wygląda infrastruktura Chotomowa pod kątem przedszkoli, szkół, ewentualnie jakiejś rozrywki? mam dwoje dzieci i tak powoli trzeba się rozejrzeć... szkoła wiejska...ok przedszkole i przedsszkole prywatne: "wyspa skarbów" klub samba dom strażaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 13.02.2007 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 Mario, dziękuję za informacje. Miło wiedzieć,że elektrownia inwestuje w ten teren. . mam jeszcze pytanie: jak poradziliście sobie z rowem mel. ? Nawoziliście teren ? Nie ma za co Z rowem sobie nie musieliśmy radzić, bo nie przebiega przez naszą działkę (nie będziemy aż tak bliskimi sąsiadami ). A jeśli masz na myśli rów oznaczony tu: http://www.jablonna.pl/gmina/pliki/plany_zagospodarowania/obowiazujacy_wschod/mpzp_jablonnawsch.htm taką zielona linią z ząbkami, to należy on do obszarów objętych ochroną, jest częścią Warszawskiego Obszaru Chronionego krajobrazu i chyba jedyne co można z nim zrobić, to polubić .. albo przerzucic przez niego kładkę... A tak na serio, to musisz się dowiedzieć, czy można coś z nim zrobić... Pozdrawiam, Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martkaw1 13.02.2007 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 Aneta dziekuje za wiadomosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 13.02.2007 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 A ja mam tym razem pytanie z innej beczki, przyszłościowe: jak wygląda infrastruktura Chotomowa pod kątem przedszkoli, szkół, ewentualnie jakiejś rozrywki? mam dwoje dzieci i tak powoli trzeba się rozejrzeć... Ja w kwestii przedszkola w Chotomowie... Pisałam o nim troszkę tu: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1174811&highlight=przedszkol%2A#1174811 Proponuję poczytać też pytania i odpowiedzi na stronie UG Jabłonna http://www.jablonna.pl/index.php Myślę, że można sobie wyrobić pogląd.... I wygląda na to, że przedszkole w Chotomowie to pomysł na niezły biznes Pozdrawiam, Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Christopher 13.02.2007 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 martkaw1 napisał: hej Aneta (Christopher) moge prosic o namiary do p. Mareczka? Dzieki. bardzo proszę - poszlo na priva. Renia i Paweł - do Was rónież wysłałam pozdr. Aneta http://www.archi-projekt.com.pl/ramka.php?i=projekty p.s. kurcze - kiedy będzie wiosna? juz nie mogę doczekać się porządków na mojej działce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewik_1 13.02.2007 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 Witam, ja co prawda z Tarchomina, ale mam wielki problem ze znalezieniem dobrego wykonawcy REKU. Może możecie kogoś polecić. Mam ofertę od jednego gościa, ale od paru m-cy nie mogę się z nim spotkać i obawiam się, że może nie dojść do tej współpracy. Będę wdzięczna za pomoc. mail: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misio3 13.02.2007 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 MIK i jak mebelki?Ja czekam na drugą wycenę od nich .Jutro ma podjechać do mnie jeszcze jeden z dalekiej Polski.Zobaczymy jak on wyceni dla mnie bomba, Kasia zachwycona, zapraszam do siebie To ja również "przyczepię się" tematu mebli kuchennych. Bardzo proszę o zamieszczenie zdjęć , a jeżeli można to przybliżony koszt na PW. Temat ten będzie dla nas oktualny za 2 miesiące. Na razie rozważamy ofertę IKEA. Pozdrawiamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olena 13.02.2007 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!! A ja mam w końcu internet )) Na razie jestem mocno oszołomiona, że zajęło to telekompromitacji tylko 3 miesiace ale... strzeżcie się mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tinus i Linka 13.02.2007 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!! A ja mam w końcu internet )) Na razie jestem mocno oszołomiona, że zajęło to telekompromitacji tylko 3 miesiace ale... strzeżcie się mnie witaj z zaświatów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 14.02.2007 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 zapraszam do siebie Chętnie skorzystamy.A może Wy z Kasia i dzieciaczkami do nas wpadniecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 14.02.2007 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 A ja mam tym razem pytanie z innej beczki, przyszłościowe: jak wygląda infrastruktura Chotomowa pod kątem przedszkoli, szkół, ewentualnie jakiejś rozrywki? mam dwoje dzieci i tak powoli trzeba się rozejrzeć... Jeżeli pracujecie w Wawie, to polecam przedszkole Przylesie II na na Dębowej (już w Warszawie) - między Jabłonną, a Warszawą. Moja córka tam uczęszcza i jest zadowolona (żona też, a ja - no cóż mogłoby być taniej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 14.02.2007 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Mario, Enickman: a może ten? http://www.mgprojekt.com.pl/domki/komfortowy/index.php Pzdr, Emmmma Za małe te pokoje po 10m, brak garderobo-pralnio-suszarni tylko jedna lazienka Pozdro i dzieki za pamiec Co do Twojej oceny projektu Przystan - to ta kubatura to jakieś 20% więcej w stosunku do C114 (ale np. lekki strop co z kolei pomnijeszy koszty), licząc po m2 powierzchni (bez pom. gospodarczego), to jakieś 14% więcej, co daje mi około 500zł za ogrzewanie rocznie więcej - czy warto wydać te pieniądze - kwestia indywidualna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tinus i Linka 14.02.2007 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Jeżeli pracujecie w Wawie, to polecam przedszkole Przylesie II na na Dębowej (już w Warszawie) - między Jabłonną, a Warszawą. Moja córka tam uczęszcza i jest zadowolona (żona też, a ja - no cóż mogłoby być taniej) Moja córka tam chodziła i.... ... żałuje, że poszła do szkoły.. Przynajmniej jeśli chodzi o angielski i zajęcia plastyczne.. Ale cóż, pocieszam sie, że młodsza rośnie i jeszcze (mam nadzieję) bedę miał do czynienia z tą ekipą. Naprawdę: POLECAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 14.02.2007 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Moja córka tam chodziła i.... ... żałuje, że poszła do szkoły.. Przynajmniej jeśli chodzi o angielski i zajęcia plastyczne.. Ale cóż, pocieszam sie, że młodsza rośnie i jeszcze (mam nadzieję) bedę miał do czynienia z tą ekipą. Naprawdę: POLECAM A jak córka ma na imię i kiedy skończyła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tinus i Linka 14.02.2007 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 Moja córka tam chodziła i.... ... żałuje, że poszła do szkoły.. Przynajmniej jeśli chodzi o angielski i zajęcia plastyczne.. Ale cóż, pocieszam sie, że młodsza rośnie i jeszcze (mam nadzieję) bedę miał do czynienia z tą ekipą. Naprawdę: POLECAM A jak córka ma na imię i kiedy skończyła? Imiona moich córek są w stopce. Swego czasu były tylko dwie Zuzie. (Na naszym forum jest zresztą mama Zuzi P.) Moja to Zuzia O. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts