wieslawpyza 16.05.2007 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Witam wszystkich budujących się. Poszukuje namiarów na sprawdzonego architekta wnętrz,szczególnie chodzi mi o oswietlenie salonu i aranżacje salonu i łazienek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcho 17.05.2007 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Witam Wszystkich szukam baraku dla ekipy, jakby ktoś coś wiedział/widział to byłbym wdzięczny za wszelkie informację .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 18.05.2007 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Witam Wszystkich szukam baraku dla ekipy, jakby ktoś coś wiedział/widział to byłbym wdzięczny za wszelkie informację . Pozdrawiam poszukaj tu: http://forum.muratordom.pl/search.php wpisz sobie BARAK - OGŁOSZENIA DROBNE a napewno coś znajdziesz POZDRO....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 20.05.2007 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Tinus i Linka ładne te twoje okienka a i brama też niczego sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tinus i Linka 21.05.2007 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Tinus i Linka ładne te twoje okienka a i brama też niczego sobie dzieki namiery masz - jak by co to dzwoń. Poszukuję beczki - 200 litrów, metalowej, może być dziurawa - przyjme za 1 pln netto info na priv dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tinus i Linka 21.05.2007 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Tinus i Linka ładne te twoje okienka a i brama też niczego sobie dzieki namiery masz - jak by co to dzwoń. Poszukuję beczki - 200 litrów, metalowej, może być dziurawa - przyjme za 1 pln netto info na priv dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 21.05.2007 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Tinus i Linka ładne te twoje okienka a i brama też niczego sobie dzieki namiery masz - jak by co to dzwoń. Poszukuję beczki - 200 litrów, metalowej, może być dziurawa - przyjme za 1 pln netto info na priv dzieki musisz podjechać do 1 lepszego sklepu w którym sprzedają olej z beczki i tam napewno ci sprzedadzą { ja płaciłem 10 pln} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruda1 21.05.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Poszukuję beczki - 200 litrów, metalowej, może być dziurawa - przyjme za 1 pln netto Myślę, że na skupie złomu można takie cudo znaleźć (skup jest w Legionowie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tinus i Linka 21.05.2007 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Poszukuję beczki - 200 litrów, metalowej, może być dziurawa - przyjme za 1 pln netto Myślę, że na skupie złomu można takie cudo znaleźć (skup jest w Legionowie) gdzie dokładnie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tinus i Linka 21.05.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Poszukuję beczki - 200 litrów, metalowej, może być dziurawa - przyjme za 1 pln netto Myślę, że na skupie złomu można takie cudo znaleźć (skup jest w Legionowie) gdzie dokładnie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tinus i Linka 21.05.2007 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Poszukuję beczki - 200 litrów, metalowej, może być dziurawa - przyjme za 1 pln netto Myślę, że na skupie złomu można takie cudo znaleźć (skup jest w Legionowie) gdzie dokładnie ?? kurcze, coś mi się komputer jąka, przepraszam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 22.05.2007 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 to jest problem forum że tak się robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carpedijem 24.05.2007 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Jakie tynki robicie w piwnicy? Ja bym chciała tradycyjne, ale ktośtam mi odradza ze względu na to że i tak tam będzie wentylacja mechaniczna "więc można gipsowe"... Doradźcie coś, proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carpedijem 24.05.2007 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 to jest problem forum że tak się robi A czy macie też taki problem że co jakiś czas przestają wam wysyłać powiadomienia o nowych postach (przy założeniu ze zczytujemy korespondencję na bieżąco) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 24.05.2007 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 to jest problem forum że tak się robi A czy macie też taki problem że co jakiś czas przestają wam wysyłać powiadomienia o nowych postach (przy założeniu ze zczytujemy korespondencję na bieżąco) oczywiście że tak na początku myślałem że komputer mi zwarjował ale po załadowaniu nowego systemu stwierdziłem że problem jest u nich POZDRO.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carpedijem 24.05.2007 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Jakie tynki robicie w piwnicy? Ja bym chciała tradycyjne, ale ktośtam mi odradza ze względu na to że i tak tam będzie wentylacja mechaniczna "więc można gipsowe"... Doradźcie coś, proszę. Podciągam żeby się nie zgubiło - to dla mnie bardzo ważne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ścigacz 24.05.2007 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 sprzedany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 24.05.2007 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Szukam fachowca od instlacji gazowej z uprawnieniami, bo mieliśmy jednego ale coś się przestał odzywać Będę wdzięczna za namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 24.05.2007 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 u nas gazu NIET TAK WIĘC NIE POMOGE CIEKAWE JAK TAM POSÓWAJĄ SIE PRACE U MAGO BO OSTATNIO COŚ NIE PISZE SĄSIADKA czekamy nieśmiało na jakieś foteczki POZDRO.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 25.05.2007 04:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2007 hej, szukam dobrych i rozsądnych w cenach kostkarzy (kostka betonowa), z góry dziękuję za wszystkie listy, pozdrawiam całą drużynę budujących w naszych okolicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts