UKF 08.10.2005 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2005 Mik, gratulacje!!!!!Jesteś szczęściarzem! Cieszymy się razem z Tobą!!!! Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Byku 10.10.2005 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Mik99 - serdeczne gratulacje !!!!!! od Nusi i Byka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elza23 11.10.2005 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 Witam Was wszystkich,Mik99 - serdecznie gratulujemy i życzymy zdrowia obu młodym mężczyznom (nowonarodzonemu i temu trochę starszemu). A wszystkim - jeszcze jak najdłużej słońca i pogody budowlanej.Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 11.10.2005 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 gratulacje i od nas choć dawno nas tu nie było , niech rośnie równie szybko jak wasz domek.POZDR.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elza23 12.10.2005 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Cześć, kochani - mam do Was pytanie. Potrzebuję dobrego namiartu na beton w sensownej cenie, no i może tak od razu - na stal. Podzielcie się ze mną swoimi informacjami - co prawda siedzę od rana na telefonie, ale pomyślałam, że może od Was dowiem się czegoś bardziej konkretnego. Wy to już macie za sobą...Dzięki, Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 12.10.2005 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Moniko, my już mamy raczej nieaktualne informacje o cenach... Ale co do stali: spróbuj zadzwonić (jeśli nie dzowniłaś jeszcze) do firmy BUDMAR Marek Miętek (naprzeciw OBI, troszkę w stronę Legionowa) tel. 782-54-24. Znaczy ruszyliście??? Super Pozdrawiam, Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elza23 12.10.2005 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Hej Marysiu,znaczy... powoli ruszamy. I skończymy na fundamentach. Ale to zawsze coś, prawda? Dziękuję Ci za telefon, zadzwonię tam. Miłego dnia,Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 12.10.2005 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Moniko, jak to skończycie na fundamentach? W tym roku chyba..... A wiosną ruszycie pełną parą i niestraszne Wam będą roztopy..... Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elza23 12.10.2005 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Oczywiście że tak... to chyba się rozumie. To znaczy, mam nadzieję, że tak. Najpierw zaczniemy od załatwienia kredytu... w nowym roku. No a potem pełną parą!!!! No i mam nadzieję, że to ostatnie nasze Święta Bożego Narodzenia w bloku Pozdrawiam, Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocky 12.10.2005 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 elza23 podaję kilka namiarów na priva... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elza23 12.10.2005 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Cześć, bardzo Wam dziękuję za namiary - normalnie jesteście "chodzącą encyklopedią". Wiedziałam, że się nie zawiodę. Na pewno skorzystam z tych numerów. A jak Wasz domek? Przyznam się, że czasami podglądam Wasze zdjęcia i zazdroszczę Wam, że już jesteście tak blisko... Pozdrowienia dla wszystkich i jeszcze raz dziękuję, Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olena 12.10.2005 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Ja bym polecila "Aglo-beton" z Nowego Dworu Mazowieckiego. Tel 775-35-21. Aktualnie się u nich zaopatruję we wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal9 12.10.2005 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Witam, poszukuję piasku kwarcowego do wykończenia tynków. Czy wiecie może gdzie coś takiego można nabyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślimak Maciek 13.10.2005 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 Witam, poszukuję piasku kwarcowego do wykończenia tynków. Czy wiecie może gdzie coś takiego można nabyć? W składzie kruszyw na Płochocińskiej, nie znam, niestety, telefonu. Po tej samej stronie, co Mańk, tylko trochę dalej w stronę Nieporętu. Pozdrawiam, Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocky 13.10.2005 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 W składzie kruszyw na Płochocińskiej, nie znam, niestety, telefonu. Jeżeli tam to ja mam do nich telefon: 614-51-01, 604 803-729, ul. Płochocińska 126. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal9 13.10.2005 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 W składzie kruszyw na Płochocińskiej, nie znam, niestety, telefonu. Jeżeli tam to ja mam do nich telefon: 614-51-01, 604 803-729, ul. Płochocińska 126. Dzięki za kontakt. Po ile powinien być taki piasek, bo ceny są totalnie różne. Tutaj jest po 240 zł/tone, ale tani transport (50 zł), gdzieś na południe od Warszawy mają po 120 zł ale transport aż za 250. Już nie wiem co o tym myśleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślimak Maciek 13.10.2005 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 Po ile powinien być taki piasek, bo ceny są totalnie różne. Nasi tynkarze kupowali na worki, 10 PLN/worek (30 kg chyba). Łatwiej przewieźć i utrzymać w czystości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxymov 17.10.2005 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 Podniosę bo nic się nie dzieje. Przy okazji pochwalę się, że dzisiaj pierwszy raz napaliłem w mojej nowiuteńkiej Tarnavie. Fantastyczne doznanie. Siedziałem później ponad dwie godziny i jak głupek gapiłem się w ogień nie mogąc oderwać wzroku. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
w.rob 18.10.2005 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Podniosę bo nic się nie dzieje. Przy okazji pochwalę się, że dzisiaj pierwszy raz napaliłem w mojej nowiuteńkiej Tarnavie. Fantastyczne doznanie. Siedziałem później ponad dwie godziny i jak głupek gapiłem się w ogień nie mogąc oderwać wzroku. Pozdrawiam Gratulacje! A przy okazji pytanko. W przyszłym miesiącu czeka mnie zabudowanie wkładu kominkowego. Swoją Tarnawę zabudowaliście sami czy może masz do polecenia jakiegoś fachowca od kominków? Mile widziany solidny i rozsądny cenowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
w.rob 18.10.2005 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Poszukuję dwóch, trzech wywrotek ziemi do wyrównania działki (pod trawniki) w Legionowie... Proszę o jakieś sensowne namiary, jeśli udało się Wam znaleźć coś ciekawego w tym temacie... PozdrawiamRobert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts