Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Chotomów Grupa

mik99

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Cześć,

kochani - mam do Was pytanie. Potrzebuję dobrego namiartu na beton w sensownej cenie, no i może tak od razu - na stal. Podzielcie się ze mną swoimi informacjami - co prawda siedzę od rana na telefonie, ale pomyślałam, że może od Was dowiem się czegoś bardziej konkretnego. Wy to już macie za sobą...

Dzięki, Monika

Cześć,

bardzo Wam dziękuję za namiary - normalnie jesteście "chodzącą encyklopedią". Wiedziałam, że się nie zawiodę. Na pewno skorzystam z tych numerów.

A jak Wasz domek? Przyznam się, że czasami podglądam Wasze zdjęcia i zazdroszczę Wam, że już jesteście tak blisko... Pozdrowienia dla wszystkich i jeszcze raz dziękuję, Monika

Witam,

poszukuję piasku kwarcowego do wykończenia tynków.

Czy wiecie może gdzie coś takiego można nabyć?

W składzie kruszyw na Płochocińskiej, nie znam, niestety, telefonu. Po tej samej stronie, co Mańk, tylko trochę dalej w stronę Nieporętu.

Pozdrawiam,

Maciek

W składzie kruszyw na Płochocińskiej, nie znam, niestety, telefonu.

Jeżeli tam to ja mam do nich telefon: 614-51-01, 604 803-729, ul. Płochocińska 126.

Dzięki za kontakt.

Po ile powinien być taki piasek, bo ceny są totalnie różne.

Tutaj jest po 240 zł/tone, ale tani transport (50 zł),

gdzieś na południe od Warszawy mają po 120 zł ale transport aż za 250.

Już nie wiem co o tym myśleć.

Podniosę bo nic się nie dzieje.

Przy okazji pochwalę się, że dzisiaj pierwszy raz napaliłem w mojej nowiuteńkiej Tarnavie. Fantastyczne doznanie. Siedziałem później ponad dwie godziny i jak głupek gapiłem się w ogień nie mogąc oderwać wzroku.

Pozdrawiam

Gratulacje!

A przy okazji pytanko. W przyszłym miesiącu czeka mnie zabudowanie wkładu kominkowego. Swoją Tarnawę zabudowaliście sami czy może masz do polecenia jakiegoś fachowca od kominków? Mile widziany solidny i rozsądny cenowo :wink: