grzegorzleg 22.01.2004 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2004 Witam wszystkichgg życzę sukcesu weź mapkę i plan działki(może się przydać) Zdaje się że facet który może podjąć decyzję to Wojciech Klama( nie jestem związany z ZE) Tak słyszałemByć może przy takich „grzecznościach” jak zmianawarunków będą od ciebie oczekiwali jakiegoś suweniruPodobno „energetyczna” jest w takich przypadkach wystarczająca (to też ze słyszenia) Nie pomyślże ci polecam ten sposób załatwiania sprawSam tego nie praktykuję mik99 zdaje się że mniej widzę cię w naszym klubieCzyżby dzidziuś miał niebawem nas wszystkichpowitać? I stąd ta mniejsza aktywność Widzę że szukacie hydraulików i elektrykówJeśli budowa zacznie się w marcu to cifachowcy będą potrzebni w kwietniuCo chcecie uzyskać dogadując się z nimi terazkiedy jeszcze domy są tylko na planach?Potrzebujecie porad odnośnie tych instalacji?A o ogrzewaniu (kocioł instalacja sterowanie)też myślicie? A alarmy będziecie robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gg 23.01.2004 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2004 Dzięki grzegorzleg , uderzamy dzisiaj. Zobaczymy co z tego wyjdzie.Mam nadzieję, że nam się uda. Po co wam teraz elektrycy i hydraulicy?Przecież rury może wam rozłożyć ekipa, a prąd?Macie zamiar w tym roku się wprowadzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek63 23.01.2004 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2004 Pozdrawiam zaprzyjaźnioną grupę Chotomowską od grupy Otwockiej. Z tego co wiem to MIK jest na targach budownictwa w Poznaniu. Ja mam stan surowy w Józefowie i również poszukuję elektryków zespół wzespól może być taniej więc jak cóś to ino mrugnijcie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 24.01.2004 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2004 Jestem z powrotem po kilkudniowej przerwie. Witam nowe twarze w naszej grupie, a cieszę się, że Panie do na dołączyły. Faktycznie dużo pracy, nawet bardzo, a ponadto obowiązki niepozwoliły mi na kontakty z Wami. Dodatkowo wybrałem się do Poznania na Budmę, przyznać muszę, że wyjazd się opłacił. Mam dogadane promocyjne warunki zakupowe na materiały do budowy stanu surowego, niejednokrotnie bezpośrednio i w promocyjnch targowych cenach, które były dla nielicznych nowych firm (jak dobrze mieć własną działalność gospodarczą czasami), takie same jak w przypadku największych odbiorców hurtowych. serdecznie pozdrawiam, a gdybyście mieli specjalne zamówienia na materiały to zapraszam, może coś będziecie mogli skorzystać z tego co mi się idało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek63 24.01.2004 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2004 Mik jak tam sprawa mojego Brasa POzdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alice 24.01.2004 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2004 MIK 99 Z chęcią skorzystam z Twojej propozycji współpracy.Jakie materiały wchodzą w grę?Pozdrawiam Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 24.01.2004 22:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2004 Mik jak tam sprawa mojego Brasa POzdrawiam Dachówki cementowe, ktore brałem pod uwagę przed wyjazdem to: Bras, Euronit, oraz IBF. O Brasie na razie zapomnij, z powodu wyższych cen od dwóch pozostałych marek. Mam dogadane na IBF i Euronit. Na pewno będę miał, jednego z tych dwóch. Problem warunków został rowiązany, pozostaje wybór konkretnej dachówki (linia, kolor) Mam również maxa na blachę od Pruszyńskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 24.01.2004 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2004 mik, jaki dostałeś upust na IBF-a? Bo rzeczywiście Braas zdecydowanie przewyższa kosztami pozostałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 24.01.2004 22:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2004 MIK 99 Z chęcią skorzystam z Twojej propozycji współpracy.Jakie materiały wchodzą w grę? Pozdrawiam Kasia Właściwie wszystko co potrzebe do stanu surowego, oraz chemia budowlana ( kleje, zaprawy, masy wyrównawcze, fugi, tynki) , ceramika sanitarna, płytki (glazura, terakota, gres , kamień naturalny). Mam też doście do stolarki i asortymentu Wiśniowskiego (bramy garażowe, kraty, furtki, ogrodzenia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 24.01.2004 23:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2004 mik, jaki dostałeś upust na IBF-a? Bo rzeczywiście Braas zdecydowanie przewyższa kosztami pozostałe Zbliżony do poziomu, jakie mają składy budowlane psb. Liczony od wartości zamówienia dla konkretnej konfiguacji dachu, jednak realizowany w obrębie byłego województwa warszawskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterka 26.01.2004 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2004 Witam po przerwie, Ja bedę zainteresowany namiarami na okna itd. Niestety mam teraz troche pracy i wyjazdy więc odezwę się za kilka dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 26.01.2004 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2004 Szerokiej drogi,Pomyślnych wiatrów,Stopy wody pod Kilem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 26.01.2004 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2004 mik, jaki dostałeś upust na IBF-a? Bo rzeczywiście Braas zdecydowanie przewyższa kosztami pozostałe Zbliżony do poziomu, jakie mają składy budowlane psb. Liczony od wartości zamówienia dla konkretnej konfiguacji dachu, jednak realizowany w obrębie byłego województwa warszawskiego. nowość: jeśli jesteś faktycznie zainteresowanyIBF to miejsce dostawy możesz mieć pod dom lub w dowolne miejsce w kraju z transporetm za 150-200pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 26.01.2004 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2004 Grupowicze z naszej spółdzielni zainetresowani budową z betonu komórkowego Do 10 lutego z Faelbetu mam wynegocjowane dogodne warunki zakupowe połączone z promocjądla klientów, wszystkich zainteresowanych proszę o kontakt. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trol 27.01.2004 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2004 Pozdrowienia dla grupy Chotomowa. Buduję w gm. Nieporęt ale dość blisko Legionowa, więc to zupełnie blisko Was. Jestem po st.surowym zamkniętym. W tym roku wykończenie (chyba również moje własne) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trol 27.01.2004 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2004 Pozdrowienia dla grupy Chotomowa. Buduję w gm. Nieporęt ale dość blisko Legionowa, więc to zupełnie blisko Was. Jestem po st.surowym zamkniętym. W tym roku wykończenie (chyba również moje własne) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 27.01.2004 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2004 Pozdrowienia dla grupy Chotomowa. Buduję w gm. Nieporęt ale dość blisko Legionowa, więc to zupełnie blisko Was. Jestem po st.surowym zamkniętym. W tym roku wykończenie (chyba również moje własne) Serdecznie witam i zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorzleg 27.01.2004 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2004 Mik99 jak długo jest ważna oferta którą dostałeś? Pewnie wszyscy są ciekawi w jakich przedziałach są ceny na poszczególne materiały Jeśli to nie tajemnica to przedstaw jak to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorzleg 27.01.2004 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2004 gg jak poszła sprawa z ZE? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 27.01.2004 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2004 Mik99 jak długo jest ważna oferta którą dostałeś? Pewnie wszyscy są ciekawi w jakich przedziałach są ceny na poszczególne materiały Jeśli to nie tajemnica to przedstaw jak to wygląda Odpowiem na każde konketne zamówienie, cena szt. zależy do ilości i miejsca dostawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts