Nusia 22.06.2005 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Dziękuję Ci bardzo:)) Znam trochę te okolice więc nie powinno być problemu z trafieniem. Do zobaczenia zatem:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 23.06.2005 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Wpadła nam w oko działka na planowanym osiedlu Polana (Viper) i mocno sie nad nia zastanawiamy - działki piękne, ale połozone na uboczu, w zasadzie w lesie, a wiec wszedzie daleko - ale cos za cos. Zdaje sie ze ktos z Forumowiczów juz ma tam działke - moze bedziemy sasiadami? . Witaj w grupie , chciałoby się powiedzieć , najbliższy mój sąsiedzie ! Kupiłeś , czy nadal szukasz? Plan ma podobno być ok. sierpnia/września. W innym watku zastanawiałeś się nad znaczeniem bliskiego sąsiedztwa obszaru o złożonych warunkach gruntowych. Czy udało się Ciebie wystraszyć? Zdaje się , że są jeszcze działki do sprzedania oddalone od tego miejsca nawet o ponad 100 metrów. Hej Grupowicze Pogoda śliczna na sobotę zamówiona, dowcipy wyostrzone, zakupy na grilla zrobione, więc cóż nam pozostaje - po prostu przyjść i dobrze się bawić. A Rączki Pani Domu - Marii - uściskać za jej dobroć i zaangażowanie. Howk ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwekW 24.06.2005 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Rocky ... no to super - wreszcie pierwsze "oficjalne" kroki zrobione - teraz będę czekał na relacje z pierwszych prac. Skąd brałem beton to wiesz, pod zbrojenie to tylko kawałki gruzu podkładali a cegły to wiesz skąd mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonal 26.06.2005 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2005 szkoda ze spotkanie jednak sie nie odbyło nikt nie przyszedł co za niewypał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 26.06.2005 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2005 Witajcie! Jeszcze raz pragnę podziękować Naszym WspaniałymGospodarzom Ukf za przyjęcie i WAM Wszystkim za dobrą zabawę. Dzięki uprzejmości Ślimaka Maćka zamieszczam kilka fotek:http://foto.onet.pl/upload/34/58/_496838_n.jpg http://foto.onet.pl/upload/26/17/_496835_n.jpg http://foto.onet.pl/upload/23/16/_496840_n.jpg http://foto.onet.pl/upload/5/95/_496842_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 26.06.2005 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2005 Dziekuje Wam Wszystkim i Gospodarzom ,ktorzy wspaniale zorganizowali spotkanie za super zabawe!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 26.06.2005 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2005 Dziękuję za wspaniałe spotkanie zwłaszcza Szanownym Gospodarzom Państwu UKF-om , oraz wszystkim przemiłym uczestnikom. sonal , ale fajny dowcip To chyba duch Twój na zdjęciu sie usmiecha Co ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocky 26.06.2005 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2005 szkoda ze spotkanie jednak sie nie odbyło nikt nie przyszedł co za niewypał Dzięki uprzejmości Ślimaka Maćka zamieszczam kilka fotek: mik99, czy raczej Ślimak Maciek ładny fotomontaż , Leon przy Was wysiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocky 26.06.2005 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2005 My też oczywiście bardzo dziękujemy wszystkim za miłe spotkanie. Szczególnie Ewcia kazała mi wszystkich gorąco pozdrowić i trochę tylko żałuje, że nie miała równieśników do pogadania. Ale z wrażenia przespała całą noc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonal 26.06.2005 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2005 eetam, chcialem tylko rozluźnić atmosferę bo wydawało mi się ze każdy sie boi jako pierwszy zamieścić komentarze Ps. 22 sierpnia! Kto by pomyślał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 27.06.2005 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Dziękuję wszystkim za przybycie , a szczególnie Renatce, która pokonała kilkaset kilometrów, aby być z nami Miło mi widzieć, że się Wam podobało. Mam nadzieję, że nie było to nasze ostatnie spotkanie, zwłaszcza, że obowiązki matki i gospodyni nie pozwoliły mi "nagadać się" ze wszystkimi.... Rocky, Ewuni chyba się u nas podobało, czego dowodem jest pozostawiony gryzaczek-rączka... Pozdrawiam, Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nusia 27.06.2005 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Witam Wszystkich!!! Super zdjęcia:) Super spotkanie:) Oby takich więcej.... Słuchajcie...poszukuję stempli i siatki na ogrodzenie tymczasowe. Chciałabym odkupić od kogoś kto już ich nie potrzebuje. Jeśli macie namiary na kogoś kto chce się pozbyc zbędnego balastu, dajcie znać. Pozdrawiam wszystkich Buśka Nusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 27.06.2005 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Że zdjęcia super, to fakt Nawet widać, że ktoś sobie "przywłaszczył" naszego synka No to dla tych, których nie było: opis postaci na zdjęciach (mam nadzieję, że żaden z fotografowanych "obiektów" nie wniesie sprzeciwu ) Zdjęcie pierwsze (od lewej): elza23 z mężem, gospodarz czyli UKF, "połówka" sonala, najmłodszy członek grupy - córeczka Rocky'ego na rączkach u mamusi. Zdjęcie drugie (też od lewej): "połówka Nusi", Nusia, "połówka" sonala i sam sonal, aha26 i jej mąż. Zdjęcie trzecie (od lewej): stoją: mama UKF (zwana babusią), UKF, dwie połówki ahy26, połówka UKF, mik99, Olena, sonal x2, mąż elzy23, SylwekW, połówka Nusi przykucnięci: mąż Oleny, Rocky, Nusia i pociecha UKF-ów, siedzą: żona ŚlimakaMaćka z ich pociechą, Renatka, jej córeczka, elza23, żona SylwkaW, żona Rocky'ego z córeczkami miejsce leżące: fotograf, czyli Ślimak Maciek.... UWAGA: na zdjęciu nie ma 2 osób: żony i synka mika99 - z powodu podwyższonej temperatury opuścili wcześniej imprezę Zdjęcie czwarte: znacie już wszystkich, proszę sobie "dopasować" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocky 27.06.2005 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Słuchajcie...poszukuję stempli i siatki na ogrodzenie tymczasowe. Stemple na bank ma SylwekW, odkupiłem właśnie od Sylwka, ale tylko część, więcej nie będę potrzebował... Też szukałem niedawno siatki tymczasowej i namierzyłem całkiem przypadkiem, jak właśnie na jednej z posesji własciciel zmieniał taką już zupełnie starą zardzewiałą. Miał ją odwieźć na złom, ale odsprzedał za 40zł jakieś 25m. Może w taki sposób coś Wam się uda znaleźć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nusia 27.06.2005 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Rocky dzięki wielkie za info:) Sylwek jeśli masz jeszcze stemple, uśmiecham się do Ciebie szeroko Daj znać na priv ile chciałbyś za nie i ile ich masz. Jesli chodzi o siatkę właśnie słyszałam, że dobrze jest przejechać się po budowach. W weekend zaczynamy podróż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olena 27.06.2005 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Było naprawdę suuuuuuuper Aż mi się łezka kręci, że będziemy mieli takich cudownych sąsiadów Mojej połówce tak się wszyscy spodobali, że nawet zaczął zaglądać na nasze forum Fajnie było podyskutować i podsłuchać doświadczonych kolegów. Mam nadzieję, że niedługo znów się spotkamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwekW 28.06.2005 04:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Niusia .... zostało mi jeszcze około 50-60 sztuk ale dzisiaj policzę dokładnie.1,50 zł za sztukę - ale musisz sama skombinowac sobie transport - załadowac mogę pomóc. Wybaczcie, że jeszcze nie opublikowałem zdjęć ze spotkania u UKF które ja robiłem - zajęty jestem gościmi od klinkieru ale dzisiaj albo jutro się za to zabiorę. Przy okazji przypominam się, ż emam do odsprzedania U-220 a Mik coś wspominał na spotkaniu, że chyba ma beton komórkowy .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elza23 28.06.2005 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Witajcie kochani (już) znajomi i jeszcze nieznajomi.Bardzo Wam wszystkim dziękujemy za miłe sobotnie popołudnie. Marysiu i Maćku, a Wam za przygarnięcie nas wszystkich pod jeden dach. Aha, kolega Waszego synka już ściągnął do domu, więc może niebawem się zobaczymy na spacerku. Zdjęcia są super. Zupełnie inaczej się to odbiera, jak się widzi znajome twarze)))Milego dnia,Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 28.06.2005 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Oleno, Moniko, cieszę się, że się Wam podobało Było nam naprawdę miło gościć Was (wszystkich Grupowiczów) u siebie. Moniko, koniecznie musimy się spotkać, tylko teraz Kacper ma temperaturę . Sporo dzici wokół choruje.... UWAGA! UWAGA! Poproszę o przepisy na przyniesione ciasta. I na marynatę do skrzydełek też..... Miłego dnia, Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nusia 28.06.2005 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 OLENA budujcie się szybciutko:)) My też przyśpieszymy tempa i na wiosnę zapraszamy do nas na grill'a . Wszystkich oczywiście!!!)) [/img][/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts