Nusia 12.07.2005 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Dziękuję Ci bardzo . Zadzwoniłam do ZE i teraz przynajmniej wiem, że nie jest na urlopie. Ma być w biurze po 14. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślimak Maciek 12.07.2005 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Rocky, tą ziemią z Twojego linka obdzielilibyśmy wszystkich w Grupie i jeszcze by zostało : ktoś oferuje 6-7 tys. m3 (...) I na dodatek z Alei Krakowskiej - więc to opłacalne tylko dla hurtowników - my, niestety, chcemy za mało, żeby się opłacało wozić Pozdrawiam, Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nusia 12.07.2005 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Szukam pilnie desek (na tymczasową bramę). Może ktoś chce się pozbyć i odsprzedać) Aaaa poszukuję pilnie elektryka!!!! Niestety p. Bielski jest na zwolnieniu a p. Zieniewicz nie ma wolnego miejsca w kalendarzu. Ratunku!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Colby 12.07.2005 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Paweł Kleiman- elektryk z zakładu Energetycznego w Legionowie, robił mi prowizorkę tel. 605-340-727 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonal 12.07.2005 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 a za ile ci ja zrobil jesli moge spytac (i jaka była odległość od skrzynki do twojej działki?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorzleg 12.07.2005 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 elza23 umieściłem kwadracik na mapce Przepraszam,że to tak dlugo trwało ale ostatniowskakuję kruciutko na forum i nie loguję się więcwiadomość od Ciebie odebrałem dopiero dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Colby 12.07.2005 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 a za ile ci ja zrobil jesli moge spytac (i jaka była odległość od skrzynki do twojej działki?) Za 1550zł mam linie napowietrzną przy swojej działce, skrzynke zrobił 3m od słupa. Cena chyba normalna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 12.07.2005 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Nie mam sczęścia do tynkarzy Pilnie potrzebuję sprawdzonej ekipy z agregatem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwekW 12.07.2005 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 MIK ja sam szukam tynkarzy "na gwałt" - a co tu dopiero, żeby miec sprawdzoną Jeszcze w tym tygodniu będe rozmawiał z trzema firmami które mają dostępne terminy za dwa-trzy tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elza23 13.07.2005 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 grzegorzleg - bardzo Ci dziękuję monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Colby 13.07.2005 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Po rozmowach w hurtowniach, jestem już prawie zdecydowany na zamiane materiału na ściany z BK na Maxa. Rocky- czy znasz moze cene Maxa z Hadykówki?Według wyliczeń zmiana na Maxa bedzie drozsza od 500 do 2000 zł na całym budynku, a wszyscy zgodnie twierdzą że to lepsze rozwiązanie. Co wy o tym sądzicie? Z czego Wy postawiliście ściany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 13.07.2005 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Z czego Wy postawiliście ściany? Z Ytonga Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocky 13.07.2005 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Rocky- czy znasz moze cenę Maxa z Hadykówki? U-220 kupuję za 1,82 brutto z dostawą i rozładunkiem. Max pewnie niewiele więcej. Koniecznie negocjuj cenę, zależy z kim rozmawiasz różną cenę proponują. Tel. 0800 27-11-55. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślimak Maciek 14.07.2005 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 Z czego Wy postawiliście ściany? Z Ytonga Maria My też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 15.07.2005 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Witajcie piątkowo Coś niewiele się dzieje ostatnio na Forum naszej Grupy....wiem, wiem: wszyscy są zajęci - jedni budową , inni wakacyjnymi wyjazdami , a niektórzy pewnie i jednym i drugim.. No i ten upał.... U nas w sprawach budowlano/wykończeniowych lekki marazm: dużo pracy w pracy nie pozostawia czasu na roboty wykończeniowe. Fugujemy nasz płot z klinkieru, ale jak utrzymamy obecne tempo, to nie wiem czy wyrobimy się przed zimą A z dobrych wieści: tynkarze do elewacji umówieni (pozostaje tylko drobiazg: wybór koloru tynku ), a my już myślimy o wakacyjnym wyjeździe Tak, tak, po raz pierwszy od kilku lat wyjeżdżamy na prawdziwe (choć krótkie - tylko tydzień ) wakacje Za tydzień wyruszamy do Chorwacji!!!! Może jestem dziwna, ale tyle frajdy sprawia mi planowanie wyjazdu: trasa, odległości, odcinki autostrad, itd, itp.... uwielbiam jazdę z mapą w nieznane, bardzo lubię być pilotem w podróży. To tyle, życzę Wam miłego dnia Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślimak Maciek 15.07.2005 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Hej Budujący Grupowicze! Proszę wszystkich zainteresowanych zakupem szczelnych szamb betonowych o wpisywanie się na listę i proszę o podawanie terminów i pojemności jw.: 1. Mik99 chce pojemność: 10m3 na lipiec/sierpień 2005. My też się piszemy na szambo. pojemność 10m3, tak na oko październik 2005 3. Ślimak Maciek - pojemność ok. 10 m3, na wrzesień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślimak Maciek 15.07.2005 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 (...)wyjeżdżamy na prawdziwe (choć krótkie - tylko tydzień ) wakacje Za tydzień wyruszamy do Chorwacji!!!! (...) Ale wam fajnie! Serdecznie zazdroszczę! Pozdrawiam, Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślimak Maciek 15.07.2005 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Pytanie do praktyków - czy robocizna za elektrykę w wysokości 15 zł/punkt to przyzwoita cena? Pozdrawiam, Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwekW 15.07.2005 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Maćku ..... ja bym ocenił, że przyzwoita bo jeśli z materiałem 35-40 zł punkt .... hmmm .. chociaż nie wiem, może ktoś się wypowie ile w przybliżeniu kosztują kable, puszki itd przypadające na jeden punkt. Mario (UKF) - przyjemnej podróży życzymy ... a moja żonka coś by powiedziała na temat pilotowania mnie podczas jazdy w nieznane w obcych krajach ..... aha musimy zgłosić się zanim wyjedziesz i odebrać miseczkę, która została po imprezie u Ciebie ... a może chcecie, żebym Wam tynkarzy dopilnował jak wyjedziecie ... ... żartowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 15.07.2005 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 Sylwku, miseczkę to nie wiem, czy odzyskacie.... , bo zasiedzenie i te sprawy . Ale możecie przyjść popertraktować..... A co do tynkarzy, popilnujemy ich później.... Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts