Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Chotomów Grupa

mik99

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Rocky, tą ziemią z Twojego linka obdzielilibyśmy wszystkich w Grupie i jeszcze by zostało :D :wink: : ktoś oferuje 6-7 tys. m3 (...)

I na dodatek z Alei Krakowskiej - więc to opłacalne tylko dla hurtowników :wink: - my, niestety, chcemy za mało, żeby się opłacało wozić :cry:

Pozdrawiam,

Maciek

Po rozmowach w hurtowniach, jestem już prawie zdecydowany na zamiane materiału na ściany z BK na Maxa.

Rocky- czy znasz moze cene Maxa z Hadykówki?

Według wyliczeń zmiana na Maxa bedzie drozsza od 500 do 2000 zł na całym budynku, a wszyscy zgodnie twierdzą że to lepsze rozwiązanie. Co wy o tym sądzicie? Z czego Wy postawiliście ściany?

Witajcie piątkowo :D

Coś niewiele się dzieje ostatnio na Forum naszej Grupy....wiem, wiem: wszyscy są zajęci - jedni budową :), inni wakacyjnymi wyjazdami :D , a niektórzy pewnie i jednym i drugim.. :) :D

No i ten upał....

U nas w sprawach budowlano/wykończeniowych lekki marazm: dużo pracy w pracy nie pozostawia czasu na roboty wykończeniowe. Fugujemy nasz płot z klinkieru, ale jak utrzymamy obecne tempo, to nie wiem czy wyrobimy się przed zimą :wink: :(

A z dobrych wieści: tynkarze do elewacji umówieni (pozostaje tylko drobiazg: wybór koloru tynku 8) ), a my już myślimy o wakacyjnym wyjeździe :D

Tak, tak, po raz pierwszy od kilku lat wyjeżdżamy na prawdziwe (choć krótkie - tylko tydzień :cry: ) wakacje :D :D :D

Za tydzień wyruszamy do Chorwacji!!!!

Może jestem dziwna, ale tyle frajdy sprawia mi planowanie wyjazdu: trasa, odległości, odcinki autostrad, itd, itp.... uwielbiam jazdę z mapą w nieznane, bardzo lubię być pilotem w podróży.

To tyle, życzę Wam miłego dnia :D 8)

Maria

Hej Budujący Grupowicze!

Proszę wszystkich zainteresowanych zakupem szczelnych szamb betonowych o wpisywanie się na listę i proszę o podawanie terminów i pojemności jw.:

1. Mik99 chce pojemność: 10m3 na lipiec/sierpień 2005.

My też się piszemy na szambo. pojemność 10m3, tak na oko październik 2005

3. Ślimak Maciek - pojemność ok. 10 m3, na wrzesień.

Maćku ..... ja bym ocenił, że przyzwoita bo jeśli z materiałem 35-40 zł punkt .... hmmm .. :roll: chociaż nie wiem, może ktoś się wypowie ile w przybliżeniu kosztują kable, puszki itd przypadające na jeden punkt.

Mario (UKF) - przyjemnej podróży życzymy ... a moja żonka coś by powiedziała na temat pilotowania mnie podczas jazdy w nieznane w obcych krajach :-) ..... aha musimy zgłosić się zanim wyjedziesz i odebrać miseczkę, która została po imprezie u Ciebie :-)

... a może chcecie, żebym Wam tynkarzy dopilnował jak wyjedziecie ... :p ... żartowałem