Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Chotomów Grupa

mik99

Recommended Posts

Bardzo dziękujemy za wszystkie życzenia!!!!!

Mario - oczywiście, że moglibyśmy przełożyć ślub, tylko szkoda, że dałaś znać tak późno :lol:

Jeśli nadal szukacie humusu, to nasz jest do wzięcia - zapraszamy. Nie jest to czarnoziem, lecz trawka z piaskiem.

Renato - będziemy na pewno na działce, więc zapraszamy Cię na kontrolę powykonawczą - legalett będzie już skończony, więc będziemy mogli opowiedzieć o naszych wrażeniach z budowy...

Sonal - zgadza się "Koparkowiec" Pana Ułanowicza był wczoraj u nas - wykonał świetną robotę - prawidziwy profesjonalista - kręcił się po działce z taką gracją, że aż miło było popatrzeć - a trochę się natrudził, bo musiał omijać studnie i uważać na ogrodzenie... Naprawdę współpraca z Panem Ułanowiczem to czysta przyjemność i my również szczerze go polecamy!!!!!

Sylwek - jeśli tylko będziesz miał ochotę obejrzeć legalett to serdecznie zapraszamy, budowa będzie trwała do soboty lub poniedziałku, w zależności od aury. Chociaż lepiej obejrzeć jeszcze przed zalaniem betonem, czyli najlepiej w piątek.

pozdrawiamy wszystkich gorąco

Nusia i Byku

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

tak przy okazji - z konieczności szukaliśmy elektryka, i jakby ktoś był w potrzebie to Nusia, ma namiar na Pana Zieniewicza - wykonał pracę bardzo profesjonalnie i szybko - planujemy z nim dalszą współpracę.

Renato - jak będziesz jechała do Chotomowa to daj nam sygnał (numer Nusi 609 449 420, chociaż pewnie już go masz), to wtedy umówimy się razem na działce. Do zobaczenia

Nusia i Byku

dziękuję za zaproszenie na działeczkę. Chętnie obejrzę to Wasze cudeńko :) Ale mną się nie przejmujcie , bo nawet gdy Was nie będzie , to zza ogrodzenia się pogapię. :wink: Ale nie ukrywam, że Parze Młodej chciałabym złożyć życzenia osobiście :D

Rodzinka UKF-ów

bagaże spakowane na wywczasy? A niczego nie zapomnieć proszę :D :wink:

Witam cala grupe

Mam do Was pytanie , moze ktos znajdzie chwilke .

Odradzono mi kupienie dzialki w Stanislawowie ze wzgledu na jakies slupy .Moze wiecie o co chodzi , bo byla to taka gooopia informacja .Walcze teraz z myslami co i jak ?

W grupie Nieporet nie ma ruchu dlatego pytam tutaj

Pozdrawiam Was serdecznie i ciekawa jestem z kim bede moze po sasiedzku???

:lol: :lol: :lol:

ja się buduję w Stanisławowie Pierwszym.

O jakich słupach mowa. Przeciez jak będziesz kupował działkę to będziesz widział jak daleko do słupów wysokiego (średniego) napięcia masz. To dziwnie zabrzmiało: "... nie kupuj w Stanisławowie bo słupy ..." a co tam niby pajęczyna linie wysokiego napięcia i słup co 10 metrów? :-)

ja się buduję w Stanisławowie Pierwszym.

O jakich słupach mowa. Przeciez jak będziesz kupował działkę to będziesz widział jak daleko do słupów wysokiego (średniego) napięcia masz. To dziwnie zabrzmiało: "... nie kupuj w Stanisławowie bo słupy ..." a co tam niby pajęczyna linie wysokiego napięcia i słup co 10 metrów? :-)

na taka odpowiedz liczylam , dziekuje

Renatka :lol: :wink:

Hej Budujący Grupowicze!

Proszę wszystkich zainteresowanych zakupem szczelnych szamb betonowych o wpisywanie się na listę i proszę o podawanie terminów i pojemności jw.:

1. Mik99 chce pojemność: 10m3 na lipiec/sierpień 2005.

zajrzałem do Was z Białołęki i chętnie się dopnę pod zakup szamba, o ile cena atrakcyjna.

10m3 jak najszybciej.

Mik99 możesz podać warunki techn-finansowe?

Witam.

Dałem to już do "Ogłoszenia drobne" ale pomyślałem, że może tu w "naszej" grupie ktoś się szybciej znajdzie.

Znowu pomyliłem się w wyliczeniach i zostało mi około 9m3 styropianu.

gr. 12cm, frezowany FS-15.

Niestety transport trzeba mieć własny - pomogę oczywiście przy załadowaniu - taki styropian to ciężar :-)

Odbiór w gminie Nieporęt - czym szybciej tym lepiej - zajmuje mi miejsce w domu.

Raczej wszystko od razu ale ...

Cena do ustalenia - ......

Im bliżej końca budowy tym więcej spraw do załatwienia....

Chciałem zapytać Was jakie połączenie telefoniczne macie lub będziecie mieć w nowym domku - TP SA? radiowe? satelitarne? inne?

A internet?

Co jest najkorzystniejszą ofertą?

Niektórzy nie pokazują się na forum po przeprowadzce do nowego domu - co jest przyczyną - nawał pracy ? brak internetu w domu?..

Olena - dziękujemy za komplement :oops:

a co do Leglettu to obecnie zbyt dużo nie widać - wszystko zostało zalane betonem i przykryte czarną folią, więc teraz mamy równe pole pokryte folią... :D

ale oczywiście zapraszamy na działkę na spotkanie, tylko dawajcie wcześniej znać kiedy planujecie wizytę.

a co słychać na waszej budowie, jakie plany na najbliższy okres?

pozdrowienia

Byku

Chciałem zapytać Was jakie połączenie telefoniczne macie lub będziecie mieć w nowym domku - TP SA? radiowe? satelitarne? inne?

A internet?

Niektórzy nie pokazują się na forum po przeprowadzce do nowego domu - co jest przyczyną - nawał pracy ? brak internetu w domu?..

może poprostu już brak zainteresowania budowaniem

A internet?

My będziemy mieli TP SA, chociaż jeśli mam być szczery to nie sprawdzaliśmy jaka jest najkorzystniejsza oferta.

Dopiero zaczęliśmy budowę, więc na razie myślimy o tym, żeby rosły ściany, a o połączeniach będziemy myśleli później.

Chociaż z tego co słyszałem to TP SA ma w tej chwili promocję i instaluje internet za małe pieniądze - ale trzeba to sprawdzić.

pozdrawiam

Byku