Byku 20.07.2005 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Bardzo dziękujemy za wszystkie życzenia!!!!! Mario - oczywiście, że moglibyśmy przełożyć ślub, tylko szkoda, że dałaś znać tak późno Jeśli nadal szukacie humusu, to nasz jest do wzięcia - zapraszamy. Nie jest to czarnoziem, lecz trawka z piaskiem. Renato - będziemy na pewno na działce, więc zapraszamy Cię na kontrolę powykonawczą - legalett będzie już skończony, więc będziemy mogli opowiedzieć o naszych wrażeniach z budowy... Sonal - zgadza się "Koparkowiec" Pana Ułanowicza był wczoraj u nas - wykonał świetną robotę - prawidziwy profesjonalista - kręcił się po działce z taką gracją, że aż miło było popatrzeć - a trochę się natrudził, bo musiał omijać studnie i uważać na ogrodzenie... Naprawdę współpraca z Panem Ułanowiczem to czysta przyjemność i my również szczerze go polecamy!!!!! Sylwek - jeśli tylko będziesz miał ochotę obejrzeć legalett to serdecznie zapraszamy, budowa będzie trwała do soboty lub poniedziałku, w zależności od aury. Chociaż lepiej obejrzeć jeszcze przed zalaniem betonem, czyli najlepiej w piątek. pozdrawiamy wszystkich gorąco Nusia i Byku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Byku 20.07.2005 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 tak przy okazji - z konieczności szukaliśmy elektryka, i jakby ktoś był w potrzebie to Nusia, ma namiar na Pana Zieniewicza - wykonał pracę bardzo profesjonalnie i szybko - planujemy z nim dalszą współpracę. Renato - jak będziesz jechała do Chotomowa to daj nam sygnał (numer Nusi 609 449 420, chociaż pewnie już go masz), to wtedy umówimy się razem na działce. Do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 20.07.2005 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Już spieszę z gratulacjami http://www.kwiaciarnia.academic.pl/images/sloneczniki.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 20.07.2005 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Nusia i Byku dziękuję za zaproszenie na działeczkę. Chętnie obejrzę to Wasze cudeńko Ale mną się nie przejmujcie , bo nawet gdy Was nie będzie , to zza ogrodzenia się pogapię. Ale nie ukrywam, że Parze Młodej chciałabym złożyć życzenia osobiście Rodzinka UKF-ów bagaże spakowane na wywczasy? A niczego nie zapomnieć proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 20.07.2005 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Przygotowania do wywczasów w toku, tylko jakiś wirus się przyplątał i chora jestem Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 20.07.2005 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Przygotowania do wywczasów w toku, tylko jakiś wirus się przyplątał i chora jestem Maria ojej,to fatalnie tak przed samym wyjazdem ,ale moze przejdzie jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.07.2005 02:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Witam cala grupe Mam do Was pytanie , moze ktos znajdzie chwilke . Odradzono mi kupienie dzialki w Stanislawowie ze wzgledu na jakies slupy .Moze wiecie o co chodzi , bo byla to taka gooopia informacja .Walcze teraz z myslami co i jak ? W grupie Nieporet nie ma ruchu dlatego pytam tutaj Pozdrawiam Was serdecznie i ciekawa jestem z kim bede moze po sasiedzku??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwekW 21.07.2005 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 ja się buduję w Stanisławowie Pierwszym. O jakich słupach mowa. Przeciez jak będziesz kupował działkę to będziesz widział jak daleko do słupów wysokiego (średniego) napięcia masz. To dziwnie zabrzmiało: "... nie kupuj w Stanisławowie bo słupy ..." a co tam niby pajęczyna linie wysokiego napięcia i słup co 10 metrów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 21.07.2005 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 Sylwku rrmi jest kobietą Mario zdrowiej szybciutko Chorwacja czeka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwekW 21.07.2005 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 O rany ... ale gafa - przepraszam najmocniej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.07.2005 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2005 ja się buduję w Stanisławowie Pierwszym. O jakich słupach mowa. Przeciez jak będziesz kupował działkę to będziesz widział jak daleko do słupów wysokiego (średniego) napięcia masz. To dziwnie zabrzmiało: "... nie kupuj w Stanisławowie bo słupy ..." a co tam niby pajęczyna linie wysokiego napięcia i słup co 10 metrów? na taka odpowiedz liczylam , dziekuje Renatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katerhasser 22.07.2005 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Hej Budujący Grupowicze! Proszę wszystkich zainteresowanych zakupem szczelnych szamb betonowych o wpisywanie się na listę i proszę o podawanie terminów i pojemności jw.: 1. Mik99 chce pojemność: 10m3 na lipiec/sierpień 2005. zajrzałem do Was z Białołęki i chętnie się dopnę pod zakup szamba, o ile cena atrakcyjna. 10m3 jak najszybciej. Mik99 możesz podać warunki techn-finansowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roku 22.07.2005 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 jesli jeszcze aktualne to i bym kupil szambo takie okolo 10 mkwdo nieporetu rk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwekW 24.07.2005 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2005 Witam. Dałem to już do "Ogłoszenia drobne" ale pomyślałem, że może tu w "naszej" grupie ktoś się szybciej znajdzie. Znowu pomyliłem się w wyliczeniach i zostało mi około 9m3 styropianu. gr. 12cm, frezowany FS-15. Niestety transport trzeba mieć własny - pomogę oczywiście przy załadowaniu - taki styropian to ciężar Odbiór w gminie Nieporęt - czym szybciej tym lepiej - zajmuje mi miejsce w domu. Raczej wszystko od razu ale ... Cena do ustalenia - ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olena 24.07.2005 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2005 Nusia i Byku jeszcze raz wszystkiego naj! Wyglądaliście cudownie, a ta karoca... Wasz legaletcik tez wyglada obiecujaco Bedziemy Was pewnie nawiedzac jak upierdliwi sasiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorzleg 26.07.2005 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Im bliżej końca budowy tym więcej spraw do załatwienia....Chciałem zapytać Was jakie połączenie telefoniczne macie lub będziecie mieć w nowym domku - TP SA? radiowe? satelitarne? inne?A internet?Co jest najkorzystniejszą ofertą?Niektórzy nie pokazują się na forum po przeprowadzce do nowego domu - co jest przyczyną - nawał pracy ? brak internetu w domu?.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Byku 26.07.2005 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 Olena - dziękujemy za komplement a co do Leglettu to obecnie zbyt dużo nie widać - wszystko zostało zalane betonem i przykryte czarną folią, więc teraz mamy równe pole pokryte folią... ale oczywiście zapraszamy na działkę na spotkanie, tylko dawajcie wcześniej znać kiedy planujecie wizytę. a co słychać na waszej budowie, jakie plany na najbliższy okres? pozdrowienia Byku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazia111 27.07.2005 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Im bliżej końca budowy tym więcej spraw do załatwienia.... Chciałem zapytać Was jakie połączenie telefoniczne macie lub będziecie mieć w nowym domku - TP SA? radiowe? satelitarne? inne? A internet? Co jest najkorzystniejszą ofertą? Niektórzy nie pokazują się na forum po przeprowadzce do nowego domu - co jest przyczyną - nawał pracy ? brak internetu w domu?.. może poprostu już brak zainteresowania budowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Byku 27.07.2005 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Im bliżej końca budowy tym więcej spraw do załatwienia.... Chciałem zapytać Was jakie połączenie telefoniczne macie lub będziecie mieć w nowym domku - TP SA? radiowe? satelitarne? inne? A internet? Co jest najkorzystniejszą ofertą? Niektórzy nie pokazują się na forum po przeprowadzce do nowego domu - co jest przyczyną - nawał pracy ? brak internetu w domu?.. My będziemy mieli TP SA, chociaż jeśli mam być szczery to nie sprawdzaliśmy jaka jest najkorzystniejsza oferta. Dopiero zaczęliśmy budowę, więc na razie myślimy o tym, żeby rosły ściany, a o połączeniach będziemy myśleli później. Chociaż z tego co słyszałem to TP SA ma w tej chwili promocję i instaluje internet za małe pieniądze - ale trzeba to sprawdzić. pozdrawiam Byku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roku 28.07.2005 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 potrzebuje namiaru na dobrego hydraulikabudowa w nieporecie - pilna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts