Rocky 09.08.2005 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 A my tak po cichutku zaczęliśmy... Pierwsze kłopoty z dostawą materiałów, pierwsze dylematy i... jaka satysfakcja !!! Jutro będziemy zalewać ławy, beton umówiony na 16, ale może się troche przesunąć, zapraszamy jeśli ma ktoś ochotę popatrzeć jak to wygląda.A co u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonal 10.08.2005 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 radze sprawdzić gruszki czy aby na pewno sa pełne My jestesmy na etapie scian z bloczków. Do końca tygodnia fundamenty powinny być gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 10.08.2005 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 Co u nas? Zimno i wieje jak...... ...byle do lata...... A tak serio to w przyszłym tygodniu robimy elewację i "załatwiamy" kasę na trochę prac na zewnątrz: płot, wiata śmietnikowa i domek ogrodowy, kostka brukowa, ziemia itp. Chcielibyśmy przed zimą doprowadzić otoczenie domu do jako takiej normalności. Trzymam kciuki za szybką i "bezkolizyjną" budowę! Pozdrawiam, Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 10.08.2005 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 UKF no to Wam domek wypięknieje !!! Super !!! Rocky trzymam kciuki, powodzenia ! Ślimak Maciek pochwal się co u Ciebie. mik99 byle tak dalej ! SylwekW skończyło się już u Ciebie tynkowanie? ... a "pachnienie"? Olena trzymam kciuki aby tym razem było "od dobrej strony" wojtekc życzę trafnego wyboru ekipy Nusia i Byku napiszcie chociaz słówko jak legalett i wogóle... grzegorzleg TP S.A. zalazło mi za pazury kilkakrotnie i gdy tylko pojawi się możliwość podpisania umowy z inną firmą np z Netią, to to zrobię. Musiałoby tylko wyrazić wiecej osób taką gotowość. Na mojej polance będzie mieszkało 16 rodzin. Może Netia bedzie zainteresowana (zbyt mało osób???), a sąsiedzi Netią. aha26 jakie aktualne wieści? Zaczynasz jeszcze w tym sezonie budowlanym? wszyscy forumowicze nie wymienieni budujcie lub wypoczywajcie i piszcie tu czasem Pozdrawiam serdecznie Uprzejmie donoszę , że u mnie bryndza jak była tak jest. Kompletnie nic się nie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 10.08.2005 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 UKF no to Wam domek wypięknieje !!! Super !!! Wypięknieje, a raczej znormalnieje ... ale "nie chwalmy dnia przed zachodem słońca".... No i marzy się nam już porządek wokoło: kawka/herbatka/piwko/itp. na wykończonym tarasie, bosą nóżką na trawniczek, pięknie rosnące roślinki (problemów, chorób, szkodników nie ma w planie ), suchą nóżką do samochodu, zakaz wstępu dla spacerujących piesków (czyt. płot, brama, furtka)... Ach, jak te marzenia się zmieniają.....niedawno marzyliśmy o tym, co teraz mamy ..... Ciekawe co będzie potem ??? Renatko, tyle masz pytań, a tu taka cisza na forum (pewnie wszyscy pracują/wypoczywają) - może jakieś małe spotkanko? Kiedy będziesz w naszych/swoich stronach? Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 10.08.2005 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 aha26 jakie aktualne wieści? Zaczynasz jeszcze w tym sezonie budowlanym? Hello!!!Wszystkim!!!! Renatko! Zacząć wielkie chęci byśmy mieli,ale przecież muszę czekać na zatwierdzenie tego planu zagospodarowania przesyrzennego{zresztą tak samo jak Ty ,moja towarzyszko niedoli }.Myśle,że przy dobrych wiatrach może zaczniemy na sam koniec września,początek pażdziernika,ale szczerze w to wątpie znając nasze urzędy .Jeżeli się nie uda to dopiero na wiosnę . Narazie to ciągle oglądamy nasz projekt i cieszymy sie nim a dzisiaj świętujemy bo to nasza 3 rocznica ślubu . Pozdrawiam Wszystkich !!!!!!!BUZIAKI!!!!! P.S na koniec dodam troche gorszą informacje{dla tych ktorzy wiedzą o co chodzi!!}zrezygnowałam z mieszkania ,ktore mialam otrzymac w testamencie bo pani z PCK osiagnęła już apogeum w swoich złoścliwościach i kłamstwach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Colby 10.08.2005 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 Czy mógłbym prosić o namiary na tego kierownika z którego większość z tego forum zatrudniła i poleca?Z góry dziękuje i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 10.08.2005 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 aha26, wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu (zwanej skórzaną lub muślinową)!!!!http://www.fotoplatforma.pl/foto_galeria/905_DSCN3882x370.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 10.08.2005 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 http://www.strykowski.net/zdjecia_desery_ciastka_kawa_fotografia.php Dziękuje ,piękne kwiaty!!! Zapraszam Wszystkich na lody!!! Aby wybrać deser lodowy,prosze najechać myszką na link i przycisnąć. P.S Nie wiem dlaczego cały czas wkleja mi sie link a nie zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 10.08.2005 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 Dziękuję bardzo!Już wybrałam:http://www.strykowski.net/zdjecia_desery_ciastka_kawa_fotografia/Lody_mocca_3_255.jpgPychoooota!!!Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 10.08.2005 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 P.S Nie wiem dlaczego cały czas wkleja mi sie link a nie zdjęcia Bo pewnie chciałaś wkleić wszystkie na raz (żebyśmy mieli wybór, mniam), a trzeba byłoby wklejać je po kolei. Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 10.08.2005 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 To wspaniale,smacznego!!!!Moja Droga czy przy okazjii konsumpcji mogłabyś mi powiedzieć jak to robisz,ze zdjęcia Ci się wklejają a mi tylko link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślimak Maciek 10.08.2005 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 Ślimak Maciek pochwal się co u Ciebie. No dobrze, dobrze, Maria mnie swego czasu nieświadomie zmobilizowała, Renatka zdyscyplinowała - więc mogę wreszcie dołożyć sobie link na dole... Tyle u nas słychać, co tam widać + dojechał wreszcie klinkier, mogli wejść dekarze, więc pewnie jeszcze w tym tygodniu kilka nowych zdjęć będzie... aha26- serdeczne gratulacje, reszta na priv. Pozdrawiam, Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 10.08.2005 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 Moja Droga czy przy okazjii konsumpcji mogłabyś mi powiedzieć jak to robisz,ze zdjęcia Ci się wklejają a mi tylko link Jasne : ustawiasz kursor (np. łapkę) na zdjęciu i klikasz prawym przyciskiem myszy. Pojawia się okienko, gdzie na samym dole są "właściwości". Klikasz na nie i zaznaczasz to wszystko, co jest w adresie (http...coś tam). Potem robisz "kopiuj". Potem tam, gdzie chcesz wstawić zdjęcie klikasz "Img", wklejasz ten skopiowany adres i znowu klikasz "Img". I już Brzmi skomplikowanie, ale po pierwszym razie jest już dziecinnie proste Ślimak Maciek napisał: Maria mnie swego czasu nieświadomie zmobilizowała To było chyba bardzo nieświadomie Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 10.08.2005 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 Ślimak Maciek pochwal się co u Ciebie. No dobrze, dobrze, Maria mnie swego czasu nieświadomie zmobilizowała, Renatka zdyscyplinowała - więc mogę wreszcie dołożyć sobie link na dole... Tyle u nas słychać, co tam widać + dojechał wreszcie klinkier, Maćku czuję sie usatysfakcjonowana A tak poważnie, to gratuluję tempa i postępu prac. Zdjęcie inwestorów na budowie jest .... takie ładne . Oby tak dalej !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 10.08.2005 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 Renatko! Zacząć wielkie chęci byśmy mieli,ale przecież muszę czekać na zatwierdzenie tego planu zagospodarowania przesyrzennego{zresztą tak samo jak Ty ,moja towarzyszko niedoli } Moja towarzyszko niedoli chyba sobie usiądziemy i popłaczemy Narazie to ciągle oglądamy nasz projekt i cieszymy sie nim ... no to już coś !!! Ten domek ja też sobie od czasu do czasu ogladam. Nie wykasowałam go z mojej poczty a dzisiaj świętujemy bo to nasza 3 rocznica ślubu . Wiele szczęścia i miłości wiecznie żarliwej z serca Wam życzę Zdjęć wklejać też nie umiem, ale na spokojnie zastosuję rady UKF i z pewnościa mi się uda, więc na razie z kwiatków nici. P.S na koniec dodam troche gorszą informacje{dla tych ktorzy wiedzą o co chodzi!!}zrezygnowałam z mieszkania ,ktore mialam otrzymac w testamencie bo pani z PCK osiagnęła już apogeum w swoich złoścliwościach i kłamstwach mam mieszane uczucia, bo czasem swięty spokój jest ważniejszy od wszystkiego, ale z drugiej strony pani z PCK pewnie uzna , że miała rację. Tak czy owak współczuję Ci, Joanno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 10.08.2005 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 No i marzy się nam już porządek wokoło: kawka/herbatka/piwko/itp. na wykończonym tarasie ... no co Ty Mario nie pamiętasz, przecież to wszystko już było ...i bardzo smakowało. Ach, jak te marzenia się zmieniają.....niedawno marzyliśmy o tym, co teraz mamy ..... Ciekawe co będzie potem ??? Na pewno ich nie zabraknie. Pamiętasz polankę? Renatko, może jakieś małe spotkanko? Kiedy będziesz w naszych/swoich stronach? Maria Mario bardzo tęsknię za polanką. Fajnie się gadało na Waszym "niewykończonym" tarasie, ale pewnie nie prędko przyjadę. Najwcześniej pod koniec września Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olena 10.08.2005 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 aha26, wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu (zwanej skórzaną lub muślinową)!!!! aha26 wszystkiego najlepszego! UKF a 13 rocznica to jaka? (prosze nie mowic, ze pechowa ) wojtekc czy Ty tu w ogole bywasz????? (wiadomosc na priv...) Renatka znasz juz swoich najbliższych sąsiadów? Nusia i Byku wróciliście już z wojaży? a w ogóle cudownie się rozpisaliście Kochani u mnie "nyndza z bryndzom", czekamy na kredyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 11.08.2005 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 aha26, Renatko, gdzie te zdjęcia? Czekam ...... Renatko, jak będziesz się wybierała do Stolicy, to daj znać: koniecznie musimy się spotkać A domek na polance takiej jak Twoja śni mi się czasami....... Olena, 13-ta rocznica ślubu to rocznica KORONKOWA u mnie "nyndza z bryndzom", czekamy na kredyt My wczoraj wystąpilismy o podwyższeni kwoty kredytu i paniusia od razu nas "ostrzegła", że to może potrwać "nawet miesiąc" , a znając nasze "szczęście" (o kredyt budowlany "walczyliśmy" od lipca do grudnia ) i szybkość działania naszego banku..... Rocky, Maciej był wczoraj u stolarza i zajrzał na Waszą budowę Pozdrawiam, Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocky 11.08.2005 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 sonal to chyba Was nie dogonimy , bo mamy teraz tydzień przerwy. aha26 Wszystkiego najlepszego! A desery przepyszne Colby Kontakt do kierownika przesyłam na priv Ślimak Maciek piękny album! Jaki beton brałeś na chudziak? Renatka, Olena bryndza bryndzą, ale głowa do góry UKF znam bardzo miłą Panią z PKOBP, z którą załatwianie kredytu to przyjemność. A nam wczoraj, w obecności mika99 z rodzinką i SylwkaW, udało się wylać ławy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts