Renatka 11.08.2005 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 [A nam wczoraj, w obecności mika99 z rodzinką i SylwkaW, udało się wylać ławy ! Gratulacje! Ale silna grupa inspektorska Masz bardzo przydatną stronkę. Zadałeś sobie wiele pracy i myślę , że wielu z nas skorzysta z tego co piszesz. Porównanie cen w hurtowniach - bomba. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 11.08.2005 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Rocky napisał: [A nam wczoraj, w obecności mika99 z rodzinką i SylwkaW, udało się wylać ławy ! Gratulacje! Ale silna grupa inspektorska Rzeczywiście silna Strzeżcie się budowlańcy!!! Renatko, teraz ja mam pytanko: jak zrobić coś takiego, że jest "... napisał:" i potem cytat? Bo ja umiem tylko zrobić cytat przy pomocy przycisku quote - teraz i to mi nie wyszło Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 11.08.2005 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 UKFsprawdzam jaką jestem uczennicą i wklejam obrazek specjalnie dla Ciebie: http://gramy.and.pl/agora/p1010013.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Colby 11.08.2005 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Jutro rano zalewają ławy u mnie- jeśli ktoś chce popatrzeć to zapraszam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 11.08.2005 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 No to się pięknie udało. Jestem pilną uczennicą , a Ty masz talent dydaktyczny A teraz uwaga: mój debiut w roli nauczycielki. Aby cytaty były śliczne należy najechać kursorem na okienko w prawym górnym rogu postu , który chcesz cytować. Kliknąć. Ukaże się taki wygląd okienka jak przy odpowiedzi. Wykasowujesz to, co niepotrzebne, tzn. to czego nie chcesz cytować , ale musisz zachować na początku wszystko to co w nawiasie kwadratowym i to co na końcu w takim samym nawiasie. Tak samo przy wielokrotnym cytowaniu , ale tu ja już własnoręcznie wpisuję te nawiasy, bo inaczej nie umiem , ani nie wiem czy się da. Tnę tekst postu na te fragmenty do których chcę się odnieść i przed każdym nawias z imieniem/nickiem a na końcu tylko W prywatnej poczcie mozna robić tak samo. Teraz ja czekam. Popróbuj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonal 11.08.2005 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Colby, gdzie konkretnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonal 11.08.2005 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Jesli ktoś z was lub waszych sąsiadów ma nadmiar ziemi którą dałoby się wykorzystać do zasypania fundamentów to byłbym wdzięczny za info lub namiar.U mnie jest miejscami glina więc raczej wypadałoby zmieszać to co mam z materiałem bardziej piaszczystym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Colby 11.08.2005 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Czy macie jakieś pozytywne, bądź negatywne uwagi odnośnie współpracy, materiałów, jakości betonu z firmy AGLO-BETON z Nowego Dworu? Bardzo mnie interesują Wasze opinie.Z góry dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 11.08.2005 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 aha26do wczorajszych życzeń dołączam kwiaty http://www.stolat.com/cards/slub2_08.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 11.08.2005 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Jeszcze raz dziękuje wszystkim za zyczonka i przepiękne kwiatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślimak Maciek 11.08.2005 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Ślimak Maciek piękny album! Jaki beton brałeś na chudziak? Rocky, dzięki! Na chudziak B15 z BTB Fabryka Domów, 3000 pln/15m3 via Dachmur. Przeglądałem sobie twoją stronę i oferty dekarzy - kilka firm rozpoznaję po charakterze pisma Zauważyłem wyceniony wyłaz dachowy Veluxa - nie wiem, gdzie go masz (nie widać na projekcie), ale weź pod uwagę, że przynajmniej na swojej stronie Velux deklaruje, że to wyłaz do pomieszczeń nieużytkowych, czyli zimny - zresztą sam opis konstrukcji to sugeruje. Zwróciłem na to uwagę, bo właśnie zamawiałem okna - i wybrałem Fakro Pozdrawiam, Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 11.08.2005 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 UKF sprawdzam jaką jestem uczennicą i wklejam obrazek specjalnie dla Ciebie: Ja też sprawdzam No to się pięknie udało. Jestem pilną uczennicą , a Ty masz talent dydaktyczny Ja też i Ty też A obrazek cudny - spojrzałam za okno i moja dusza krzyczy: "ja chcę w takie miejsce!!!!!" Dziś znajomy pasjonat prognozy pogody zdołował mnie twierdząc, że pogoda na resztę sierpnia niezbyt się zmieni a ja potrzebuję słońca!!!! Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 11.08.2005 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Ja też i Ty też Ale jesteśmy dziewczyni debeściarki !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 12.08.2005 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Rcky gartuluję pomyślnego rozpoczęcia budowy.Dziękuję za zaproszenie.Franek był zachwycony betoniarkami i pompą.Może wyrośnie z niego inzynier i będzie budował domy, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 12.08.2005 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Hej! POSZUKUJĘ LUDZI KTÓRZY BUDUJĄ LUB BUDOWALI C-33 Z MURATORA,PRZYMIERZAMSIĘ DO BUDOWY W PRZYSZŁYM ROKU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślimak Maciek 12.08.2005 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Hej! POSZUKUJĘ LUDZI KTÓRZY BUDUJĄ LUB BUDOWALI C-33 Z MURATORA,PRZYMIERZAMSIĘ DO BUDOWY W PRZYSZŁYM ROKU Hmm, szeroko zakrojone poszukiwania, biorąc pod uwagę adres autorki A nie lepiej na Projekty z tym? Pozdrawiam, Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 12.08.2005 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 ślimak Maciek uderzam na wszystkie fronty,zaczełam od redakcji Muratora ale jak w czeskim filmie-nikt nic nie wie,teraz strzelam do grup w polsce,pozdrowienia i powodzenia na froncie robót Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślimak Maciek 12.08.2005 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 kasia64 - Chyba słuszne działanie - niewiele narazie o Rozważnym na Forum: http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=25201&highlight=c33 BTW: do kompletu jest Romatyczny - DL04 http://www.projekty.murator.pl/projekt.htm?IdProjektuD=106&action=showProject Pozdrawiam, Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazia111 12.08.2005 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 aha26, Renatko, gdzie te zdjęcia? Czekam ...... Renatko, jak będziesz się wybierała do Stolicy, to daj znać: koniecznie musimy się spotkać A domek na polance takiej jak Twoja śni mi się czasami....... Olena, 13-ta rocznica ślubu to rocznica KORONKOWA u mnie "nyndza z bryndzom", czekamy na kredyt My wczoraj wystąpilismy o podwyższeni kwoty kredytu i paniusia od razu nas "ostrzegła", że to może potrwać "nawet miesiąc" , a znając nasze "szczęście" (o kredyt budowlany "walczyliśmy" od lipca do grudnia ) i szybkość działania naszego banku..... Rocky, Maciej był wczoraj u stolarza i zajrzał na Waszą budowę Pozdrawiam, Maria czekaliśmy na przyznanie kredytu 3 miesiące - aktywnie donosząc kolejne dokumenty, mało brakowało a byśmy się poddali, ale od lipca do grudnia......nie jestem taka cierpliwa. pozdrawiam Grażyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazia111 12.08.2005 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 aha26 jakie aktualne wieści? Zaczynasz jeszcze w tym sezonie budowlanym? Hello!!!Wszystkim!!!! Renatko! Zacząć wielkie chęci byśmy mieli,ale przecież muszę czekać na zatwierdzenie tego planu zagospodarowania przesyrzennego{zresztą tak samo jak Ty ,moja towarzyszko niedoli }.Myśle,że przy dobrych wiatrach może zaczniemy na sam koniec września,początek pażdziernika,ale szczerze w to wątpie znając nasze urzędy .Jeżeli się nie uda to dopiero na wiosnę . Narazie to ciągle oglądamy nasz projekt i cieszymy sie nim a dzisiaj świętujemy bo to nasza 3 rocznica ślubu . Pozdrawiam Wszystkich !!!!!!!BUZIAKI!!!!! P.S na koniec dodam troche gorszą informacje{dla tych ktorzy wiedzą o co chodzi!!}zrezygnowałam z mieszkania ,ktore mialam otrzymac w testamencie bo pani z PCK osiagnęła już apogeum w swoich złoścliwościach i kłamstwach Witam Rozmawiałam z panią Agnieszką Niezabitowską, która powiadomiła mnie że plan zagospodarowania przestrzennego dla Chotomowa północnego zostanie wyłożony za ok. 4-5 miesięcy, a zatwierdzony za kolejne 6 miesięcy. Jeżeli Twoja działka znajduje się w tej części Chotomowa o której piszę to rozpoczniemy budowę wrzesień/październik ale 2006 roku pozdrawiam Grażyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts