UKF 18.08.2005 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Jeśli chodzi o zdjęcia ze ślubu to bardzo bym chciała je zamieścić i się pochwalić, ale niestety nie wiem jak. Może dacie mi jakąś krótką lekcję Nusia- musicie najpierw umieścić swoje zdjęcia w gdzieś w sieci i wklejać do postów linki do poszczególnych obrazków. Jak już umieścicie zdjęcia gdzieś w necie, to zamiast wklejania linków możecie nam tu wklejać zdjęcia - na poprzedniej stronie pisałam jak to zrobić. A zdjęć bodaj osiem nowych właśnie dokleiłem A czy można w jakiś sposób oglądać najnowsze zdjęcia, bez oglądania wszystkich po kolei? Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 18.08.2005 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2005 Mario można oglądać. Gdy wejdziesz już na stronę Maćka kliknij w malutkie podłużne okienko view Slideshow jest na górze i na dole . Ukaże się napis Loading... i bedą sie zdjęcia/film wgrywały. Potem gdy się wgrają na dole masz taki paseczek a na nim prev( i tu należy kliknąć i masz zdjęcia od końca), next i pause. Używasz co Ci pasuje. Można też sobie włączyć filmik z szybkością jaka Ci odpowiada- regulacja w prawym rogu. Miłego odbioru ! Maciek ale fajna stronka- gratuluję! A jeszcze bardziej gratuluję "prostego" i "bardzo malutkiego" domku Jeśli chodzi o uzdatnianie wody to metale i inne substance zawieszone i rozpuszczone w wodzie osmoza "załatwia" , ale nie załatwia tego na ujęciu, więc zaworów nie uchroni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 19.08.2005 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Renatko, bardzo dziękuję za instrukcje - juz przetrenowałam Pamiętasz jak się cieszyłam, że nasz domek niedługo dostanie kolorów? Radość była przedwczesna Panowie mieli zacząć 15 sierpnia, po kilku dniach usilnych starań udało nam się do nich dodzwonić 17-tego... i dowiedzieliśmy się, że firma "podłapała zlecenie" i właśnie tynkuje kilka bloków .. do nas mogą przyjść we wrześniu.... Już nawet sie nie denerwuję... Pytanie retoryczne: dlaczego taki człowiek nie zadzwoni i nie powie wprost "trafia mi się duże zlecenie, czy może się panu nie spieszy z tynkowaniem i mógłby pan poczekać dwa-trzy tygodnie? A jak nie to rezygnuję ze zlecenia" ?????? Maciek ale fajna stronka- gratuluję! A jeszcze bardziej gratuluję "prostego" i "bardzo malutkiego" domku Potwierdzam "prostotę" Ślimakowego "maleństwa" Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olena 19.08.2005 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Potwierdzam "prostotę" Ślimakowego "maleństwa" No kobitki, przecież Ślimaki maja zakręcone domki Żegnam się z Wami na 1,5 tygodnia - moja druga połowa usycha i muszę go namoczyć w jeziorze przez parę dni na jakichś 7-8 metrach A może i mi jakieś mądre pomysły do głowy przyjda w środowisku wodnym? A od 1 września... nu pagadi zajac - kredyt nam przyznali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nusia 19.08.2005 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Gratulacje Olena! Czekamy na Was! Niech się mury pną do góry!!!!! Ja każdego dnia mam wrażenie,że nasz domek rosnie jak na drożdzach Miłego urlopu nusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślimak Maciek 19.08.2005 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Potwierdzam "prostotę" Ślimakowego "maleństwa" No kobitki, przecież Ślimaki maja zakręcone domki Trochę się człowiek odsłoni, to mu zaraz spiralność wytkną... Coby Wam się lepiej oglądało, trochę przeorganizowałem album - ale żeby nie było za łatwo, nowe zdjęcia dorzucam nie tylko na końcu Pozdrawiam, Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 19.08.2005 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 A od 1 września... nu pagadi zajac - kredyt nam przyznali No, to zakasujcie rękawy - jak uprzednio wymoczycie w jeziorze to będą się lepiej trzymały Ja każdego dnia mam wrażenie,że nasz domek rosnie jak na drożdzach Oj tak, dopóki drożdże działają to rośnie szybciutko , szkoda, że "przyrumienianie" jest procesem troszkę wolniejszym Coby Wam się lepiej oglądało, trochę przeorganizowałem album - ale żeby nie było za łatwo, nowe zdjęcia dorzucam nie tylko na końcu No to chyba, żeby się nie "zakręcić" zbytnio, prościej będzie pojechać i na własne oczyska zobaczyć Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślimak Maciek 19.08.2005 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Coby Wam się lepiej oglądało, trochę przeorganizowałem album - ale żeby nie było za łatwo, nowe zdjęcia dorzucam nie tylko na końcu No to chyba, żeby się nie "zakręcić" zbytnio, prościej będzie pojechać i na własne oczyska zobaczyć Ależ zapraszamy, zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 19.08.2005 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 to może ja też tak nieśmiało sie dołacze i powiem,ze chętnie bym zobaczyła "prosty domek" Na żywo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 19.08.2005 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Renatko, zapomniałam zrelacjonować Ci rozmowę, jaka miała miejsce u nas w ubiegły weekend. Wprowadzenie: spodziewaliśmy się gości - mojej kuzynki z rodzinką (w tym roczny Kubuś), którzy niebawem rozpoczną budowę domku oraz rodzinki przesympatycznych Forumowiczów. Rozmowa dotyczyła właśnie oczekiwanych gości. ja: ... i pojedziemy zobaczyć jak się buduje domek Dominiki..Kacper: Dominika będzie miała swój domek?ja: tak, Dominika będzie miała swój domek.K: i Kubuś będzie miał swój domek?ja: Kubuś też będzie miał swój domek.K: i Judytka?ja: i Judytka.K: i ciocia Renatka?.....Musicie nas odwiedzić....Pozdrawiam, Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślimak Maciek 19.08.2005 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 to może ja też tak nieśmiało sie dołacze i powiem,ze chętnie bym zobaczyła "prosty domek" Na żywo! Inwestor jest na miejscu praktycznie w każde popołudnie - oraz w innych, uzgodnionych porach Zapraszamy w grupach i indywidualnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślimak Maciek 19.08.2005 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 Kacper: Dominika będzie miała swój domek? ja: tak, Dominika będzie miała swój domek. Chlip... się wzruszyłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 19.08.2005 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 to może ja też tak nieśmiało sie dołacze i powiem,ze chętnie bym zobaczyła "prosty domek" Na żywo! Inwestor jest na miejscu praktycznie w każde popołudnie - oraz w innych, uzgodnionych porach Zapraszamy w grupach i indywidualnie z pewnoscia sie pojawimy{jezeli tylko dowiemy sie gdziez znajduje sie ten "prosty i mały domek" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślimak Maciek 19.08.2005 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 (...)jezeli tylko dowiemy sie gdziez znajduje sie ten "prosty i mały domek" Maria wie Na mapie Grupy jest: http://grzegorzleg.fm.interia.pl/grupa/map/chotomowgrupa.html Na zdjęciach widać, że nieco charakterny typ - trudno pomylić Pozdrawiam, Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 19.08.2005 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2005 poczytałam mapkę i juz wszystko wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 20.08.2005 23:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 Dla całej grupy:od Rockiego i Mika'99: serdeczne pozdrowionka....mamy super spotkanie...i kilka .05 l za sobą i bawimy się dobrze... przed nami kluczowe etapy naszych budów... trzymajcie kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 bo błędy kosztują najwięcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocky 20.08.2005 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 kilka .05 l za sobą mik99 marzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocky 20.08.2005 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 Niech zyje Finlandia for Ever: http://www.hipernet24.pl/sklep/img_items/b/003/327.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 20.08.2005 23:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2005 to miało być pod moim kontem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocky 21.08.2005 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 mik99 chyba się nie przelogowałeś, ale trudno biorę to na siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts