Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Chotomów Grupa

mik99

Recommended Posts

Jeśli chodzi o zdjęcia ze ślubu to bardzo bym chciała je zamieścić i się pochwalić, ale niestety nie wiem jak. Może dacie mi jakąś krótką lekcję :lol:

Nusia- musicie najpierw umieścić swoje zdjęcia w gdzieś w sieci i wklejać do postów linki do poszczególnych obrazków.

Jak już umieścicie zdjęcia gdzieś w necie, to zamiast wklejania linków możecie nam tu wklejać zdjęcia :D - na poprzedniej stronie pisałam jak to zrobić.

A zdjęć bodaj osiem nowych właśnie dokleiłem

A czy można w jakiś sposób oglądać najnowsze zdjęcia, bez oglądania wszystkich po kolei?

Maria

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Mario

można oglądać.

Gdy wejdziesz już na stronę Maćka kliknij w malutkie podłużne okienko view Slideshow jest na górze i na dole . Ukaże się napis Loading... i bedą sie zdjęcia/film wgrywały. Potem gdy się wgrają na dole masz taki paseczek a na nim prev( i tu należy kliknąć i masz zdjęcia od końca), next i pause. Używasz co Ci pasuje. Można też sobie włączyć filmik z szybkością jaka Ci odpowiada- regulacja w prawym rogu.

Miłego odbioru ! :wink:

Maciek ale fajna stronka- gratuluję!

A jeszcze bardziej gratuluję "prostego" i "bardzo malutkiego" domku :wink: :D

Jeśli chodzi o uzdatnianie wody to metale i inne substance zawieszone i rozpuszczone w wodzie osmoza "załatwia" , ale nie załatwia tego na ujęciu, więc zaworów nie uchroni.

Renatko, bardzo dziękuję za instrukcje - juz przetrenowałam :D

Pamiętasz jak się cieszyłam, że nasz domek niedługo dostanie kolorów? Radość była przedwczesna :( Panowie mieli zacząć 15 sierpnia, po kilku dniach usilnych starań udało nam się do nich dodzwonić 17-tego... i dowiedzieliśmy się, że firma "podłapała zlecenie" i właśnie tynkuje kilka bloków :evil: .. do nas mogą przyjść we wrześniu.... :evil:

Już nawet sie nie denerwuję...

Pytanie retoryczne: dlaczego taki człowiek nie zadzwoni i nie powie wprost "trafia mi się duże zlecenie, czy może się panu nie spieszy z tynkowaniem i mógłby pan poczekać dwa-trzy tygodnie? A jak nie to rezygnuję ze zlecenia" ??????

Maciek ale fajna stronka- gratuluję!

A jeszcze bardziej gratuluję "prostego" i "bardzo malutkiego" domku :wink: :D

Potwierdzam "prostotę" Ślimakowego "maleństwa" :wink: :D

Maria

No kobitki, przecież Ślimaki maja zakręcone domki ;) :lol:

Żegnam się z Wami na 1,5 tygodnia - moja druga połowa usycha i muszę go namoczyć w jeziorze przez parę dni na jakichś 7-8 metrach ;) A może i mi jakieś mądre pomysły do głowy przyjda w środowisku wodnym? ;)

A od 1 września... nu pagadi zajac - kredyt nam przyznali :lol: :lol: :roll:

No kobitki, przecież Ślimaki maja zakręcone domki :wink: :lol:

Trochę się człowiek odsłoni, to mu zaraz spiralność wytkną... :wink:

Coby Wam się lepiej oglądało, trochę przeorganizowałem album - ale żeby nie było za łatwo, nowe zdjęcia dorzucam nie tylko na końcu ;) :D

Pozdrawiam,

Maciek

A od 1 września... nu pagadi zajac - kredyt nam przyznali :lol: :lol: :roll:

No, to zakasujcie rękawy :wink: :D - jak uprzednio wymoczycie w jeziorze to będą się lepiej trzymały :wink:

Ja każdego dnia mam wrażenie,że nasz domek rosnie jak na drożdzach

Oj tak, dopóki drożdże działają to rośnie szybciutko :D :wink: , szkoda, że "przyrumienianie" jest procesem troszkę wolniejszym :( :wink:

Coby Wam się lepiej oglądało, trochę przeorganizowałem album - ale żeby nie było za łatwo, nowe zdjęcia dorzucam nie tylko na końcu

No to chyba, żeby się nie "zakręcić" zbytnio, prościej będzie pojechać i na własne oczyska zobaczyć :wink: :D

Maria

Renatko, zapomniałam zrelacjonować Ci rozmowę, jaka miała miejsce u nas w ubiegły weekend.

Wprowadzenie: spodziewaliśmy się gości - mojej kuzynki z rodzinką (w tym roczny Kubuś), którzy niebawem rozpoczną budowę domku oraz rodzinki przesympatycznych Forumowiczów. Rozmowa dotyczyła właśnie oczekiwanych gości.

ja: ... i pojedziemy zobaczyć jak się buduje domek Dominiki..

Kacper: Dominika będzie miała swój domek?

ja: tak, Dominika będzie miała swój domek.

K: i Kubuś będzie miał swój domek?

ja: Kubuś też będzie miał swój domek.

K: i Judytka?

ja: i Judytka.

K: i ciocia Renatka?

.....

Musicie nas odwiedzić....

Pozdrawiam, Maria

to może ja też tak nieśmiało sie dołacze i powiem,ze chętnie bym zobaczyła "prosty domek" :D Na żywo!

Inwestor jest na miejscu praktycznie w każde popołudnie - oraz w innych, uzgodnionych porach :wink:

Zapraszamy w grupach i indywidualnie :D :D :D

z pewnoscia sie pojawimy{jezeli tylko dowiemy sie :D gdziez znajduje sie ten "prosty i mały domek" :wink: