mik99 21.08.2005 00:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 I tak do mnie mów: http://www.finlandia-vodka.com/images/thumb_bluesplash.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 21.08.2005 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 Hallo Grupowicze! Potrzebuję zamieścić ogłoszenie w internecie na sprzedaż auta w tym celu muszę zrobić kilka zdjęć, czy Ktoś z WAS mógłby mi pomóc? Aparat cyfrowy ( z właścicielem rzecz jasna) wybawiłby mnie z kłopotu, myślę.Sprawa raczej pilna.Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 21.08.2005 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 Mariojestem zaskoczona , że Kaceprek nadal nas pamięta i to w taki miły sposób. Będziecie czekać na tych fachowców od elewacji? ... czy też przejdą krótką lekcję szacunku dla klienta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 22.08.2005 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Mario jestem zaskoczona , że Kaceprek nadal nas pamięta i to w taki miły sposób. Pamięta, pamięta Będziecie czekać na tych fachowców od elewacji? ... czy też przejdą krótką lekcję szacunku dla klienta? Czekać to pewnie nie będziemy, bo moglibyśmy dłuuuugo czekać (bo znowu mogłaby im wypaść "lepsza fucha"), a co do lekcji - przypuszczam, że nie jesteśmy ani pierwszymi "olanymi" klientami i pewnie niestety nie ostatnimi.... Zastanawiałam sie nawet, czy nie zrobić im "reklamy" na Forum.... i co tam, przynajmniej uczulę naszych Grupowiczów: ostrzegam przed firmą Jacka Kozłowskiego z Garwolina - totalna "olewka" klienta.... Pozdrawiam, Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Byku 22.08.2005 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Hallo Grupowicze! Potrzebuję zamieścić ogłoszenie w internecie na sprzedaż auta w tym celu muszę zrobić kilka zdjęć, czy Ktoś z WAS mógłby mi pomóc? Aparat cyfrowy ( z właścicielem rzecz jasna) wybawiłby mnie z kłopotu, myślę. Sprawa raczej pilna. Z góry dziękuję. Witam wszystkich po dłuższej przerwie urlopowej Mik99, tak się składa, że mamy aparat i całkiem blisko mieszkamy , więc chętnie pomożemy i wykonamy kilka zdjęć. Zazwyczaj jesteśmy w domu ok 18-19. Daj znać kiedy chcesz porobić zdjęcia. A poza tym jesteśmy po czterech dniach od rozpoczęcia budowy i co tu dużo gadać domek rośnie i oby jak najszybciej się wybudował. Jeszcze nie możemy pochwalić się zdjęciami, bo nie umieścilimy ich na stronie, ale niedługo to zrobimy. Co do ekipy, z którą współpracujemy musimy z Nusią przyznać, że na razie się sprawdzają - pracują rzetelnie (zrobiliśmy mały nalocik) i znają sie na robocie. A co najważniejsze kierownik ekipy jest profesjonalistą w każdym calu - gdy wylicza materiały to hurtownia nie ma żadnych pytań, doradza nam jakie rozwiązania są najlepsze, tłumaczy cierpliwie (a pytań mamy sporo ) a współpraca z nim to czysta przyjemność jak na razie... oby tak dalej. pozdrawiam wszystkich budujących, ruszających z budową oraz przygotowujących się do niej pięknie jest patrzeć jak rośnie własny dom Byku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 22.08.2005 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 pozdrawiam wszystkich budujących, ruszających z budową oraz przygotowujących się do niej A tych co już formalnie zakończyli budowanie i mieszkają to już nie ? Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 22.08.2005 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Zastanawiałam sie nawet, czy nie zrobić im "reklamy" na Forum.... i co tam, przynajmniej uczulę naszych Grupowiczów: ostrzegam przed firmą Jacka Kozłowskiego z Garwolina - totalna "olewka" klienta.... Pozdrawiam, Maria Popieram w całej rozciągłości: WICINAĆ CHWASTY!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 22.08.2005 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 tak się składa, że mamy aparat i całkiem blisko mieszkamy , więc chętnie pomożemy i wykonamy kilka zdjęć. Zazwyczaj jesteśmy w domu ok 18-19. Daj znać kiedy chcesz porobić zdjęcia. Byku Wielkie dzięki za expresową odpowiedź, może dziś wieczorem, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślimak Maciek 22.08.2005 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Marysiu, nie przejmujcie się, nie bedzies ty, bedzie inna - nie oni jedni tynki kładą, jak są niesłowni, to wysoce prawdopodobne, że na dodatek partaczą - więc może w sumie dobrze wyszło? mik99 - co z szambem? Kooperujemy, czy szukać indywidualnie? Pozdrawiam, Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Byku 22.08.2005 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Mario oczywiście, że tych którzy formalnie zakończyli budowę również i to jeszcze serdeczniej bo sami chcielibyśmy być na Waszym miejscu... Mik99 czy pasuje Tobie dzisiaj między 18-19, czy wolisz później? chociaż słońce zachodzi już coraz szybciej, więc żeby zdjęcia dobrze wyszły to lepiej się spotkać wcześniej. Byku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 22.08.2005 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Mario oczywiście, że tych którzy formalnie zakończyli budowę również i to jeszcze serdeczniej bo sami chcielibyśmy być na Waszym miejscu... No, nie ma to jak się upomnieć Marysiu, nie przejmujcie się, nie bedzies ty, bedzie inna - nie oni jedni tynki kładą, jak są niesłowni, to wysoce prawdopodobne, że na dodatek partaczą - więc może w sumie dobrze wyszło? Może i dobrze, tylko znów jesteśmy na etapie poszukiwania ekipy Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 22.08.2005 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 mik99 - co z szambem? Kooperujemy, czy szukać indywidualnie? Pozdrawiam, Maciek Od poniedzialku biore sie za to.... sorry, ale dotychczas nie malem nawet 1 minuty wolnej, pracuje po 12-14h. Moze Ktos z WAS moglby pomoc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 22.08.2005 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Mik99 czy pasuje Tobie dzisiaj między 18-19, czy wolisz później? chociaż słońce zachodzi już coraz szybciej, więc żeby zdjęcia dobrze wyszły to lepiej się spotkać wcześniej. Byku super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 22.08.2005 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 pozdrawiam wszystkich budujących, ruszających z budową oraz przygotowujących się do niej pięknie jest patrzeć jak rośnie własny dom Byku Gratuluję i trzymam kciuki. Oby tak dalej. Pozdrowienia przyjęte Olena moczcie się i.... do pracy Ślimak Maciek wcale nie ułatwiłeś oglądania domku. Dopiero co się nauczyłam , a Ty zmuszasz mnie znowu do intelektualnej pracy Ale czy łatwo zajrzeć do spiralnego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślimak Maciek 22.08.2005 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2005 Ślimak Maciek wcale nie ułatwiłeś oglądania domku. Dopiero co się nauczyłam , a Ty zmuszasz mnie znowu do intelektualnej pracy Czasy takie, że co i rusz człowiek musi uczyć się czegoś nowego... Ale czy łatwo zajrzeć do spiralnego domku Pewnie, że łatwo - wystarczy dobrze pokręcić głową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Byku 23.08.2005 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Mik99, byliśmy wczoraj w domu między 18.15 a 18.55, ale nie widzieliśmy waszego samochodu. dzwoniłem też do Was do mieszkania, ale nikogo nie było. Podaj mi numer telefonu do siebie to łatwiej będzie nam się spotkać.Mój numer to 691-520-264.czy dzisiaj Tobie pasuje ok 19-19.30??? pozdrawiam Byku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 23.08.2005 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Mik99, byliśmy wczoraj w domu między 18.15 a 18.55, ale nie widzieliśmy waszego samochodu. dzwoniłem też do Was do mieszkania, ale nikogo nie było. Podaj mi numer telefonu do siebie to łatwiej będzie nam się spotkać. Mój numer to 691-520-264. czy dzisiaj Tobie pasuje ok 19-19.30??? pozdrawiam Byku O 21.00 wczoraj wróciłem z pracy do domu, a nie miałem do WAS tel. by poinformować o komplikacji. Dzięki za tel. zadzwonie wieczorem. Pozdrowienia z Białegostoku dla wszystkich grupowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocky 23.08.2005 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Witajcie, Budowa idzie pełną parą, a ja... w pracy, aż miejsca sobie nie mogę znaleźć . Dziś już o 6ej przywieźli pustaki, o 7ej wypożyczyłem zagęszczarkę, od 8ej mieli zwozić piach, o 12ej miała pojawić się koparka, o 16ej przyjedzie styropian i kleje, o 18ej jadę obejrzeć bramy, a o 20:30 - przypominam - mecz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 23.08.2005 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Super Rocky,ze juz wszystko się u WAs zaczęło.Też na Twoim miejscu nie mogłabym sobie miejsca w pracy znależć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 23.08.2005 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Trzech hydraulików na budowie: kończą instalacje C.O. i rozkładają całą podłogówkę. materiału tyle co w małej hurtownii.... w sobotę miksokret. Oj będzie się działo!!! A meczyk ogladacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts