Ślimak Maciek 01.09.2005 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 elza23 - kontakt na priv. Pozdrawiam, Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olena 01.09.2005 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Nusia - czy możesz mi dać jakiś kontakt do Twojej fajnej ekipy. Może zadzwonię i pogadam... A moze przyjedziesz dzis do Nusi? I my tam bedziemy i pan od ekipy... Tylko pamietaj, bylismy pierwsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nusia 01.09.2005 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Zapraszam w nasze skromne progi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olena 01.09.2005 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Zapraszam w nasze skromne progi Nusia my będziemy na pewno A teraz lece z moją latoroślą na rozpoczecie roku szkolnego, dzieki milosciwie nam panujacemu w Warszawie Kaczorkowi rozpoczęcie szkoły mamy o 16..., no grunt że 1 września Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elza23 01.09.2005 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Cześć, Byku dziękuję za gratulacje. Czuję się dumna, że "już tyle przebrnęłam" (tzn. biurokrację) Dziękuję za zaproszenie Oleno i Nusiu, ale nie mam jak się do Was dostać. Mąż pojechał samochodem do pracy, a wcześniej niż o 20 nie ściągnie, jak co dzień. Taka sobie "słomiana wdowa" jestem. Ale może kiedy indziej. Rozumiem Oleno, że jedziesz obgadywać sprawę z ekipą, tak? No to owocnych rozmów. pozd. wszystkich, Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olena 01.09.2005 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Juuuuupiiiiii, udało się! Mamy dobrą ekipę!!! Po 20 września i nasze sciany zaczną rosnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxymov 01.09.2005 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2005 Jeśli ktoś z Was jest zainteresowany to podaję kilka sprawdzonych namiarów i uwag: Studniarz: (nazwiska nie pamiętam)607-36-76-46 Koparka: p Dariusz Wojewoda- 509-316-249 Elektryk: p Zieniewicz- 600-337-938 Węzeł betoniarski i skład mat. bud "Aglo-Bud" w Nowym Dworze: 775-65-44 lub 604-413-474 Wywrotka Kamaz: p Janek- 602-379-981 (wozi też piasek, żwir, ziemię etc) Niestety nie mogę polecić Arka Łomy, który jest strasznym cwaniaczkiem, w złym tego słowa znaczeniu. Odradzam też pana Sygułę, koparkowego z Legionowa, facet jest niesłowny i naciąga czas pracy. Jestem na etapie dachu, zaraz będę robił tynki i wylewki i jeśli ekipy sprawdzą się służe namiarami. Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Byku 02.09.2005 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Cześć, Byku dziękuję za gratulacje. Czuję się dumna, że "już tyle przebrnęłam" (tzn. biurokrację) Dziękuję za zaproszenie Oleno i Nusiu, ale nie mam jak się do Was dostać. Mąż pojechał samochodem do pracy, a wcześniej niż o 20 nie ściągnie, jak co dzień. Taka sobie "słomiana wdowa" jestem. Ale może kiedy indziej. Rozumiem Oleno, że jedziesz obgadywać sprawę z ekipą, tak? No to owocnych rozmów. pozd. wszystkich, Monika Elza jak juz przebrnęłaś przez biurokrację to teraz już z górki... życzę Tobie jak i wszystkim Forumowiczom szybkiej i profesjonalnie wykonanej budowy. pozdrawiam Byku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mając 02.09.2005 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Olena, cieszę się, że masz świetną ekipę, a tak na prawdę jeszcze bardziej będę się cieszył (a Ty jeszcze bardziej) jak za parę miesięcy Twój entuzjazm nie wygaśnie. Dwóch bywalców, których serdecznie pozdrawiam czyli Ślimak Maciek mój sasiad zza miedzy i Rocky mój kolega z pracy wiedzą, jak można być zdowolonym z ekipy i jak mozna sie na ekipie przejechać. Jest takie przysłowie " nie chwal dnia przed zachodem słońca" i to trzeba stosować do ekip budowlanych. Wszystko wychodzi przy wykańczaniu "piony ścian, jakość wylewki, itd. itp." Co chcę przez to powiedzieć: nawet na najlepszą ekipę trzeba mieć "baczenie", i nie pozwalać im na wprowadzenie w życie swoich idei. NIe ma bata: każdy budowlaniec jakby dobry nie był, będzie starał sobie zycie ułatwić. Co mogę jeszcze Ci poradzić. Dokladnie uzgodnij wczesniej (najlepiej na papierze) co ma byc zrobione za umówioną cenę. Później za każdą poprawkę skasuję Cię jak za zboże, albo będziesz się woziła jak ja... Pozdrawiam i polecam się na przyszłość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olena 02.09.2005 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Mając ja nie twierdzę, że cała moja budowa pojdzie teraz bezproblemowo i wszystko bedzie cacy Po prostu ciesze sie, ze udalo mi sie dogadac i bede miala ludzi juz sprawdzonych. Budowali kilka domow na mojej ulicy, buduja kilka nastepnych i jak na razie nikt nic zlego na ich temat nie powiedzial Mam nadzieje, ze ja nie bede pierwsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mając 02.09.2005 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 I tego z całego serca Ci życzę. Chodziło mi tylko oto żebyś na wszystko patrzyła chłodnym okiem. Nic poaz tym. Wszystkim nam zależy na tym aby pieniądze bądź co bądź cięzko zarobione nie zostały zmarnowane. Nie traktuj mnie jako okropnego pesymistę, chciałem tylko abyś patrzyła na wszystko bez emocji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olena 02.09.2005 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 chciałem tylko abyś patrzyła na wszystko bez emocji. Ojjj z tym to mogę mieć poważny problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mając 02.09.2005 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Możesz, tylko wtedy gdy Twoja ekipa okaże się NAPRAWDĘ dobra. Ja podczas stanu surowego naprawdę się dziwiłem opowieściom znajomych, że budowa domu to coś strasznie stresującego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Byku 02.09.2005 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 życzę wszystkim Forumowiczom miłego weekendu i dużo słońca, żeby każdy mógł nabrać sił przed następnym tygodniem pozdrawiam Byku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olena 03.09.2005 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2005 Kochani ma ktos moze namiary na porzadnego kominiarza (takiego od czysczenia kominow)??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 04.09.2005 15:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2005 Szukam ekipy do kartongipsu i ocieplenia stropu drewnianego,Może Ktoś słyszał o dobrych i sprawdzonych fachowcach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazia111 04.09.2005 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2005 Witam, czy moglibyście polecić mi dobrą ekipę od tynków wewnętrznych?Bardzo dziękuję za pomoc. Grażyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxymov 04.09.2005 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2005 Witam, czy moglibyście polecić mi dobrą ekipę od tynków wewnętrznych? Bardzo dziękuję za pomoc. Grażyna wysyłam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxymov 04.09.2005 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2005 Szukam ekipy do kartongipsu i ocieplenia stropu drewnianego, Może Ktoś słyszał o dobrych i sprawdzonych fachowcach? U mnie będzie robiła ekipa, która wykonała mi ocieplenie. Jeśli robią tak samo dobrze to będę mógł ich polecić. Zaczynają za 2-3 tygodnie i robota ma potrwać ok 2 tyg. Jeśli nie będzie dla Ciebie z późno to przypomnij mi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Colby 05.09.2005 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Witam wszystkich po dłuższej przerwie. Szukam dobrej i sprawdzonej ekipy na przyszły rok do stawiania ścian. Na razie etap budowania zakończyłem na etapie zero. Nie do końca jestem zadowolony ze swojej dotychczasowej ekipy- sporo nerwów, ten etap budowy mnie kosztował Podaję namiary na (wydaje mi się tani piasek 9zł/tona, pospółka 13zł/t) + transport 100zł- 30 ton na raz. tel: 607-559-340. Piasek prosto z wyrobiska nad wisłą. Do tego karta wagi, czyli dokładnie wiadomo ile naprawdę jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts