mik99 31.10.2005 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2005 Maćku odpisałem i wchodzę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 31.10.2005 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2005 Witacie Wszyscy Grupowicze! Dla Was wszystkich mam po jednym numerze nowego tytułu z wydawnictwa Murator, który jest poświęcony budowaniu domu. Dostaniecie go do domu bezpłatnie. Wszytkich zainteresowanych proszę o kontakt: [email protected]Do numeru będzie dołączona krótka ankieta dotycząca pisma, każdy, kto ją wypełni i odeśle dostanie kolejny numer tego tytułu bezpłatnie oczywiście. Ogólnie chodzi o zrecenzowanie nowego tytułu Muratora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonal 02.11.2005 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 w pon. nie miałem dostępu do internetu... więc dopiero teraz informuję ze nie skorzystam z tej oferty zmieniły mi się plany (kaaasaaa) i szambo zakupię dopiero wiosną pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślimak Maciek 02.11.2005 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 sonal, inwestorskie wyrazy współczucia - ale to zapewne tylko przejściowe problemy, na wiosnę razem z trawą urośnie saldo konta? -kriss- - jesteś zainteresowany szambem? Jeśli tak, zamawiam na nas trzech. Pozdrawiam, Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonal 02.11.2005 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 sonal, inwestorskie wyrazy współczucia - ale to zapewne tylko przejściowe problemy, na wiosnę razem z trawą urośnie saldo konta? saldo konta urośnie wraz ze wzrostem kursu franka (nie wiem czy na wiosnę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślimak Maciek 02.11.2005 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 sonal, inwestorskie wyrazy współczucia - ale to zapewne tylko przejściowe problemy, na wiosnę razem z trawą urośnie saldo konta? saldo konta urośnie wraz ze wzrostem kursu franka (nie wiem czy na wiosnę) Jak zaczniemy się drożej opłacać świstakom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregor2 03.11.2005 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 witam, ostatnio pojawiam sie tutaj gdy jestem w kropce. obecnie poszukuję dekarza na gwałt! Większość z Was już to przeszła. Czy możecie mi podać jakieś namiary na sprawdzonych ludzi? Podzwonię, może akurat ma ktoś wolny czas. Niestety jak sie na początku trafi na niesłownych ludzi to tak się to później wlecze przez całą budowę. Załamka. dzięki za info. grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocky 03.11.2005 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 Załamka. gregor2 już przesyłam Ci jeden kontakt na priva. Trzymaj się ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregor2 03.11.2005 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 dzięki Rocky. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 03.11.2005 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 obecnie poszukuję dekarza na gwałt! Większość z Was już to przeszła. Kiedyś ktoś poszukiwał sekretarki na gwałt - to jest Was dwóch. Uważaj, bo Cię zamkną nim wybudujesz Ja tego jeszcze nie przechodziłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 04.11.2005 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 Witacie Wszyscy Grupowicze! Dla Was wszystkich mam po jednym numerze nowego tytułu z wydawnictwa Murator, który jest poświęcony budowaniu domu. Dostaniecie go do domu bezpłatnie. Wszytkich zainteresowanych proszę o kontakt: [email protected] Do numeru będzie dołączona krótka ankieta dotycząca pisma, każdy, kto ją wypełni i odeśle dostanie kolejny numer tego tytułu bezpłatnie oczywiście. Ogólnie chodzi o zrecenzowanie nowego tytułu Muratora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślimak Maciek 04.11.2005 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 Witajcie! Szukam projektanta i wykonawcy wewnętrznej instalacji gazowej - czy zbiorowa mądrość Grupy zawiera jakieś dane na ten temat? Pozdrawiam, Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślimak Maciek 04.11.2005 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 Dodatkowe informacje dla zainteresowanych śmierdzącą inwestycją - koszt wykopu pod szambo + ew. rozsypanie ziemi po działce - 300 pln od dziury. Pozdrawiam, Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocky 04.11.2005 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 Szukam projektanta i wykonawcy wewnętrznej instalacji gazowej Podaję kontakt na priva. obecnie poszukuję dekarza na gwałt! Większość z Was już to przeszła. Ja tego jeszcze nie przechodziłam Renatka każdego to czeka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregor2 04.11.2005 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 Dodatkowe informacje dla zainteresowanych śmierdzącą inwestycją - koszt wykopu pod szambo + ew. rozsypanie ziemi po działce - 300 pln od dziury. Pozdrawiam, Maciek 300 zł to chyba z 5 godzin koparka pracowała? Płaciłeś od dziury czy od godziny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślimak Maciek 04.11.2005 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 300 zł to chyba z 5 godzin koparka pracowała? Płaciłeś od dziury czy od godziny? Cena od dziury, wg wymiarów zbiornika (2,5x3x4m), zaproponowana przez koparkowego polecanego przez członków Grupy. Do kopania jeszcze nie doszło. Sugerujesz, że to zdzierstwo? Pozdrawiam, Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Byku 04.11.2005 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 Witajcie! Szukam projektanta i wykonawcy wewnętrznej instalacji gazowej - czy zbiorowa mądrość Grupy zawiera jakieś dane na ten temat? Pozdrawiam, Maciek Witaj przesłałem na priva informację. pozdrawiam Byku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Byku 04.11.2005 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 Witaj Renatko, jak twoja budowa, wiesz kiedy startujesz??? jak będziesz u siebie to zapraszamy do nas - legalettu już prawie nie widać, ale za to można obejrzeć inne rzeczy... pozdrawiam Byku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregor2 04.11.2005 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 300 zł to chyba z 5 godzin koparka pracowała? Płaciłeś od dziury czy od godziny? Cena od dziury, wg wymiarów zbiornika (2,5x3x4m), zaproponowana przez koparkowego polecanego przez członków Grupy. Do kopania jeszcze nie doszło. Sugerujesz, że to zdzierstwo? Pozdrawiam, Maciek nie wiem czy zdzierstwo, ale ja jak będę wkopywał oczyszczalnię to będę brał na godziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonal 04.11.2005 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2005 300 zł to chyba z 5 godzin koparka pracowała? Płaciłeś od dziury czy od godziny? Cena od dziury, wg wymiarów zbiornika (2,5x3x4m), zaproponowana przez koparkowego polecanego przez członków Grupy. Do kopania jeszcze nie doszło. Sugerujesz, że to zdzierstwo? Pozdrawiam, Maciek Jesli mowa o Ułanowiczu to nie wierzę aby zdzierał (to nie ten typ człowieka). Prawdę mówiać wolałem poczekać aż jego koparka będzie dostępna niż brać kogoś innego (a dzwoniłem do kilku kopaczy) do wyrównywania działki. Jutro pracuje u mnie. BTW -> najprawdopodobniej w końcu jednak kupuję szambo (w składzie na Chotomowskiej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts