Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Chotomów Grupa

mik99

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Witacie Wszyscy Grupowicze!

Dla Was wszystkich mam po jednym numerze nowego tytułu z wydawnictwa Murator, który jest poświęcony budowaniu domu. Dostaniecie go do domu bezpłatnie. Wszytkich zainteresowanych proszę o kontakt: [email protected]

Do numeru będzie dołączona krótka ankieta dotycząca pisma, każdy, kto ją wypełni i odeśle dostanie kolejny numer tego tytułu bezpłatnie oczywiście. Ogólnie chodzi o zrecenzowanie nowego tytułu Muratora.

witam, ostatnio pojawiam sie tutaj gdy jestem w kropce. :cry:

obecnie poszukuję dekarza na gwałt! Większość z Was już to przeszła. Czy możecie mi podać jakieś namiary na sprawdzonych ludzi? Podzwonię, może akurat ma ktoś wolny czas. Niestety jak sie na początku trafi na niesłownych ludzi to tak się to później wlecze przez całą budowę. Załamka.

dzięki za info.

grzesiek

Witacie Wszyscy Grupowicze!

Dla Was wszystkich mam po jednym numerze nowego tytułu z wydawnictwa Murator, który jest poświęcony budowaniu domu. Dostaniecie go do domu bezpłatnie. Wszytkich zainteresowanych proszę o kontakt: [email protected]

Do numeru będzie dołączona krótka ankieta dotycząca pisma, każdy, kto ją wypełni i odeśle dostanie kolejny numer tego tytułu bezpłatnie oczywiście. Ogólnie chodzi o zrecenzowanie nowego tytułu Muratora.

300 zł to chyba z 5 godzin koparka pracowała? Płaciłeś od dziury czy od godziny?

Cena od dziury, wg wymiarów zbiornika (2,5x3x4m), zaproponowana przez koparkowego polecanego przez członków Grupy. Do kopania jeszcze nie doszło. Sugerujesz, że to zdzierstwo?

Pozdrawiam,

Maciek

300 zł to chyba z 5 godzin koparka pracowała? Płaciłeś od dziury czy od godziny?

Cena od dziury, wg wymiarów zbiornika (2,5x3x4m), zaproponowana przez koparkowego polecanego przez członków Grupy. Do kopania jeszcze nie doszło. Sugerujesz, że to zdzierstwo?

Pozdrawiam,

Maciek

nie wiem czy zdzierstwo, ale ja jak będę wkopywał oczyszczalnię to będę brał na godziny.

Pozdrawiam,

Maciek

Jesli mowa o Ułanowiczu to nie wierzę aby zdzierał (to nie ten typ człowieka). Prawdę mówiać wolałem poczekać aż jego koparka będzie dostępna niż brać kogoś innego (a dzwoniłem do kilku kopaczy) do wyrównywania działki. Jutro pracuje u mnie.

BTW -> najprawdopodobniej w końcu jednak kupuję szambo (w składzie na Chotomowskiej)