maxymov 24.11.2005 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 Poradźcie, gdzie dobrze doradzą i solidnie wykonają szafy wnękowe. Może macie jakiś sprawdzony punkt? Mam szafę komandora montowaną przez firmę, która ma punkt sprzedaży w markecie Champion na Tarchominie. Wspólpraca z nimi była dokładnie taka jaka powinna być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxymov 24.11.2005 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 Maxymov dziękujemy za namiary na kominek. Jeszcze nie dzwonilismy ale zrobimy to w tym tygodniu. Ile czekałeś na wkład? Na wkład czekałem ok tygodnia. Dzisiaj dowiedziałem się, że wystawiają już faktury z 7% vatem + opisane przeze mnie zniżki dają już spore oszczędności. Dogadaj się ze Ślimak Maciek a będzie jeszcze łatwiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 25.11.2005 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 Miłego weekendu http://www.foto.malopolska.pl/galeria/albums/fotki002/zima1/normal_cerkiew.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysia 26.11.2005 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2005 mam pytanie do tych którzy są już po odbiorze domu...chcemy zgromadzić od razu wszystkie potrzebne papiery a słyszeliśmy że potrzebna jest jeszcze umowa na wywóz szamba i śmieci...czy to prawda?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szpila 26.11.2005 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2005 Bylismy dzis w Skierdach - co prawda domek sredni ale ja zakochalam sie w okolicy...teraz tylko dzialke znalezc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxymov 27.11.2005 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2005 mam pytanie do tych którzy są już po odbiorze domu...chcemy zgromadzić od razu wszystkie potrzebne papiery a słyszeliśmy że potrzebna jest jeszcze umowa na wywóz szamba i śmieci...czy to prawda?? Jestem już po i potrzebne były tylko oświadczenie kierownika budowy, protokół z przeglądu kominiarskiego i oświadczenie elektryka. Kominiarza i elektryka mogę polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxymov 27.11.2005 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2005 Bylismy dzis w Skierdach - co prawda domek sredni ale ja zakochalam sie w okolicy...teraz tylko dzialke znalezc Napisz mi na priv coś więcej i jeśli chcesz to służe namiarami na działki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 28.11.2005 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 mam pytanie do tych którzy są już po odbiorze domu...chcemy zgromadzić od razu wszystkie potrzebne papiery a słyszeliśmy że potrzebna jest jeszcze umowa na wywóz szamba i śmieci...czy to prawda?? U nas "odbiór" dokonał się w listopadzie 2004 r. i już go wcześniej opisywałam: "U nas było tak: moja połówka udała się do powiatowego INB i wypytała co jest potrzebne. Udzielono mu informacji, że trzeba wypełnić druczek (wziął oczywiście), załączyć wypełniony dziennik budowy (wpisy kierownika budowy, odbioru instalacji elektrycznej, odbioru kominiarskiego - kominiarz skasował "jedyne" 400 zł ) mapkę inwentaryzacyjną, decyzje o nadaniu numeru porządkowego (czyli nadanie adresu przez Urząd Gminy) i kopię pozwolenia na budowę. Chyba o niczym nie zapomniałam. Kiedy ze wszystkimi papierzyskami mąż udał się do tegoż urzędu, dowiedział się, że to nie wszystko...np. oświadczenie kierownika budowy musi być na osobnym druczku, a nie w dzienniku budowy (gdzie jest na to specjalne miejsce). Powiedziano mu też, że naszą sprawą będzie zajmowała się pani X (której akurat nie było) i żeby do niej zadzwonić, bo może ona będzie jeszcze czegoś potrzebowała . " Oprócz powyższego nie mieliśmy negatywnych doświadczeń, nikt nie był u nas z wizytą. Nie potrzebowaliśmy umowy o wywóz śmieci i odbiór ścieków. Pozdrawiam, Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonal 28.11.2005 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 topik zamieszczony w dziale ogłoszenia wskazuje ze Colby rozmyslił się co do budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 28.11.2005 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 topik zamieszczony w dziale ogłoszenia wskazuje ze Colby rozmyslił się co do budowy Faktycznie.....troche to smutne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 28.11.2005 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 NADESZŁA WIELKOPOMNA CHWILA!!!!!Dzisiaj o godzinie 15 stej staliśmy się włascicielami działki o powierzchni 1000 metrow,położonej w pobliżu ul.Kisielewskiego!!!!!!HURRRRAAA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxymov 28.11.2005 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 NADESZŁA WIELKOPOMNA CHWILA!!!!!Dzisiaj o godzinie 15 stej staliśmy się włascicielami działki o powierzchni 1000 metrow,położonej w pobliżu ul.Kisielewskiego!!!!!!HURRRRAAA Super, a teraz nie masz wyjścia, musisz budować, kupować i wydawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 28.11.2005 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 wiem,wiem......i nie moge się już tego doczekać!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olena 28.11.2005 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 aha26 gratulacje!!! Teraz to się dopiero zacznie cyrk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślimak Maciek 29.11.2005 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 NADESZŁA WIELKOPOMNA CHWILA!!!!!Dzisiaj o godzinie 15 stej staliśmy się włascicielami działki o powierzchni 1000 metrow,położonej w pobliżu ul.Kisielewskiego!!!!!!HURRRRAAA Gratulacje! A na dobry początek... http://www.fiskars.com/digitalAssets/141754_2416_PL.jpg Pozdrawiam, Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Byku 29.11.2005 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 NADESZŁA WIELKOPOMNA CHWILA!!!!!Dzisiaj o godzinie 15 stej staliśmy się włascicielami działki o powierzchni 1000 metrow,położonej w pobliżu ul.Kisielewskiego!!!!!!HURRRRAAA Gratulacje! to najgorsze masz za sobą, teraz to już z górki... pozdrawiam Byku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 29.11.2005 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 NADESZŁA WIELKOPOMNA CHWILA!!!!!Dzisiaj o godzinie 15 stej staliśmy się włascicielami działki o powierzchni 1000 metrow,położonej w pobliżu ul.Kisielewskiego!!!!!!HURRRRAAA Gratulacje! to najgorsze masz za sobą, teraz to już z górki... pozdrawiam Byku Dobre !!! Byku !!! Wzorem Maćka i ja coś dorzucam http://handlowy.prefamet.com.pl/img_p/img_handel/maszyny_budowlane/betoniarki_mieszadlowe.gif aha26, no to możesz już zaczynać. Tak na poważnie, to bardzo się cieszę razem z Tobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 29.11.2005 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 aha26, przyłączam się do gratulacji!!!! A ta łopata podarowana przez Maćka, to narzędzie wysokiej klasy Maćku, czy już staliście się szczęśliwymi posiadaczami takiej łopaty? U nas już trochę pokopała, m.in. studzienkę na deszczówkę Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 29.11.2005 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 NADESZŁA WIELKOPOMNA CHWILA!!!!!Dzisiaj o godzinie 15 stej staliśmy się włascicielami działki o powierzchni 1000 metrow,położonej w pobliżu ul.Kisielewskiego!!!!!!HURRRRAAA Dziś czas na GRATULACJE, bo za dzień, dwa czas na WYDATKI.... bez końca, ale po trudach.... szczęście bez granic. http://www.mediarun.pl/images/i_8992x.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 29.11.2005 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 A ta łopata podarowana przez Maćka, to narzędzie wysokiej klasy U nas już trochę pokopała, m.in. studzienkę na deszczówkę Maria UKF to ja też taką łopatę chcę mieć, co to sama kopie Pewnie niedługo się przyda, bo plan wkrótce będzie wyłożony i można występować o pozwolenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts