Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Chotomów Grupa

mik99

Recommended Posts

Maćku, czy już staliście się szczęśliwymi posiadaczami takiej łopaty?

Maria

Hmm... w związku z zamiarem wykonania zalecanej przez znawców tzw. ostrej skiby na powierzchni ca. 600 m2 :-? zamierzam dziś-jutro nabyć to cenne narzędzie. Chętni do wzięcia udziału we wspomnianym wyczynie mile widziani, wzajemność gwarantowana (jeśli przetrwam...) :D :D

Pozdrawiam,

Maciek

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Kochani baaardzo Wam dziękuje i dziękuje za te wspaniałe prezenty,teraz już pełną parą będę mogła zaczynać!!!!!Chciałam na tę okolicznośc zaserwować tort....,ale oczywiscie jak zwykle nie wiem czemu nic nie daje mi sie wkleic ...choć juz wczesniej umialam wklejać.Jak mi się uda to jeszcze sobie pojemy!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :D

KURDE... :evil: co ja robie nie tak z tym wklejaniem zdjeć?

1. Wybieram obrazek

2.Naciskam na wlasciwosci

3.zaznaczam adres url

4. wciskam ok

5wciskam kopiuj

6. wchodze do muratora ,chce to wkleic do mojego postu a tu...napis wklej jest wogole nie aktywny!!! :evil: Co się stalo,przeciez wczesniej wklejalam{choćby adres się pokazywał,a teraz zupełnie nic bo wklej jest nie aktywne :cry: :cry: :cry: }JAK JA NIE CIERPIE TYCH KOMPUTERÓW!!! :evil:

aha26 - cieszę się razem z Tobą . Pamiętaj o kronice , bo pamięć ludzka jest zawodna a zdjęcia utrwalą każdą chwilę . która będzie cieszyć za ....lat . Olena - przy układaniu dachówki zwróć uwagę na to aby dobrze zamontowali grzebień wentylacyjny na pasie nadrynnowym . Teoretycznie dachówka nie powinna leżeć na tym pasie , tylko się opierać na tym grzebieniu .Z rynnami też uważaj , aby nie zamocowali Ci za wysoko. Pytaj się o wszystko ,niech tłumaczą aTy to później weryfikuj. Powodzenia

I jeszcze jedno - każde przycięcie łaty czy kontrłaty powinno być zasmarowane impregnatem.

Dzięki za miłe przywitanko, żeczywiście okolice mojego domku bardzo mi się podobają, mam blisko do lasu, mam dwie stadniny koni i jeziorko, będę miała gdzie jeździć na rowerze z córką i mężem. Już nie mogę się doczekać.

Wybaczcie, że nie podaję dokładnej nazwy miejscowości ale jeszcze jest za wcześnie, może jak dłużej tu będę to nabiorę odwagi.

złożyliśmy dziś wszystkie papiery na odbiór domu... tak jak radziliście wszystko sprawdziliśmy po dziesięć razy i skompletowaliśmy wszystkie potrzebne papiery. Oczywiście nie obeszło się bez problemów, dopatrzyli się powiększonego tarasu i będziemy musieli zapłacić mandat :evil:

a mieliśmy nadzieję że przymkną na to oko, ale biurokracja to biurokracja :cry:

w każdym razie dziekuję wszystkim za odpowiedzi i rady, teraz pozostało tylko czekać...

złożyliśmy dziś wszystkie papiery na odbiór domu... tak jak radziliście wszystko sprawdziliśmy po dziesięć razy i skompletowaliśmy wszystkie potrzebne papiery. Oczywiście nie obeszło się bez problemów, dopatrzyli się powiększonego tarasu i będziemy musieli zapłacić mandat :evil:

a mieliśmy nadzieję że przymkną na to oko, ale biurokracja to biurokracja :cry:

w każdym razie dziekuję wszystkim za odpowiedzi i rady, teraz pozostało tylko czekać...

Witaj Mysia,

napisz jak przeszliście odbiór - jestem bardzo ciekawy czy robili problemy?! wierzę, że nie!

a jak dopatrzyli się większego tarasu???

i napisz ile czasu sprawdzali wasze dokumenty.

pozdrawiam

Byku