Ślimak Maciek 29.11.2005 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Maćku, czy już staliście się szczęśliwymi posiadaczami takiej łopaty? Maria Hmm... w związku z zamiarem wykonania zalecanej przez znawców tzw. ostrej skiby na powierzchni ca. 600 m2 zamierzam dziś-jutro nabyć to cenne narzędzie. Chętni do wzięcia udziału we wspomnianym wyczynie mile widziani, wzajemność gwarantowana (jeśli przetrwam...) Pozdrawiam, Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 29.11.2005 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Kochani baaardzo Wam dziękuje i dziękuje za te wspaniałe prezenty,teraz już pełną parą będę mogła zaczynać!!!!!Chciałam na tę okolicznośc zaserwować tort....,ale oczywiscie jak zwykle nie wiem czemu nic nie daje mi sie wkleic ...choć juz wczesniej umialam wklejać.Jak mi się uda to jeszcze sobie pojemy!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 29.11.2005 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 KURDE... co ja robie nie tak z tym wklejaniem zdjeć? 1. Wybieram obrazek 2.Naciskam na wlasciwosci 3.zaznaczam adres url 4. wciskam ok 5wciskam kopiuj 6. wchodze do muratora ,chce to wkleic do mojego postu a tu...napis wklej jest wogole nie aktywny!!! Co się stalo,przeciez wczesniej wklejalam{choćby adres się pokazywał,a teraz zupełnie nic bo wklej jest nie aktywne }JAK JA NIE CIERPIE TYCH KOMPUTERÓW!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 29.11.2005 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 http://www.strykowski.net/zdjecia_desery_ciastka_kawa_fotografia/Lody_mix_1_252_mini.jpg No kochani,tort niestety nie był nam dany ,ale za to serwuje deser dla każdego!Smacznego!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocky 30.11.2005 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 aha26 my również dołączamy się do gratulacji, super że macie już swoją działkę ! Żeby Wam tylko do głowy nie przyszedł taki pomysł, jak to niektórym, którzy tez mieli działkę i żyli sobie spokojnie, żeby dom na tej działce wybudować . Ach..., szkoda gadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 30.11.2005 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olena 02.12.2005 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 A u mnie na działce pojawiła się dziś dachóweczka Oj jak patrzę na zegarek to było to wczoraj Nie moge się doczekać kiedy ją zobaczę na dachu Moglibyście mi podpowiedzieć gdzie najlepiej (najtaniej?) kupić narzędzia Fiskarsa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marian44 03.12.2005 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2005 aha26 - cieszę się razem z Tobą . Pamiętaj o kronice , bo pamięć ludzka jest zawodna a zdjęcia utrwalą każdą chwilę . która będzie cieszyć za ....lat . Olena - przy układaniu dachówki zwróć uwagę na to aby dobrze zamontowali grzebień wentylacyjny na pasie nadrynnowym . Teoretycznie dachówka nie powinna leżeć na tym pasie , tylko się opierać na tym grzebieniu .Z rynnami też uważaj , aby nie zamocowali Ci za wysoko. Pytaj się o wszystko ,niech tłumaczą aTy to później weryfikuj. PowodzeniaI jeszcze jedno - każde przycięcie łaty czy kontrłaty powinno być zasmarowane impregnatem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olena 03.12.2005 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2005 Marian44 dziekuję za rady, zwrócę na to uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nika.j 05.12.2005 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Witajcie,właśnie dostałam linka do tego postu.Niedawno kupiłam działkę w okolicy Chotomowa, a właściwie kawałek za Chotomowem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 05.12.2005 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Witaj Nika!!!A mozesz troche przyblizyc okolice w ktorych kupiłas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marian44 05.12.2005 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Nika- witaj w gronie do którego i ja nieśmiało dołączyłem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olena 05.12.2005 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 Witaj Nika w naszej grupce Grono się powieksza i dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Byku 07.12.2005 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 Witajcie, właśnie dostałam linka do tego postu. Niedawno kupiłam działkę w okolicy Chotomowa, a właściwie kawałek za Chotomowem!!! Witaj Nika, wybrałaś sobie na dome naprawdę piękne okolice pozdrawiam Byku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nika.j 07.12.2005 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 Dzięki za miłe przywitanko, żeczywiście okolice mojego domku bardzo mi się podobają, mam blisko do lasu, mam dwie stadniny koni i jeziorko, będę miała gdzie jeździć na rowerze z córką i mężem. Już nie mogę się doczekać. Wybaczcie, że nie podaję dokładnej nazwy miejscowości ale jeszcze jest za wcześnie, może jak dłużej tu będę to nabiorę odwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysia 07.12.2005 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 złożyliśmy dziś wszystkie papiery na odbiór domu... tak jak radziliście wszystko sprawdziliśmy po dziesięć razy i skompletowaliśmy wszystkie potrzebne papiery. Oczywiście nie obeszło się bez problemów, dopatrzyli się powiększonego tarasu i będziemy musieli zapłacić mandat a mieliśmy nadzieję że przymkną na to oko, ale biurokracja to biurokracja w każdym razie dziekuję wszystkim za odpowiedzi i rady, teraz pozostało tylko czekać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Byku 09.12.2005 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 złożyliśmy dziś wszystkie papiery na odbiór domu... tak jak radziliście wszystko sprawdziliśmy po dziesięć razy i skompletowaliśmy wszystkie potrzebne papiery. Oczywiście nie obeszło się bez problemów, dopatrzyli się powiększonego tarasu i będziemy musieli zapłacić mandat a mieliśmy nadzieję że przymkną na to oko, ale biurokracja to biurokracja w każdym razie dziekuję wszystkim za odpowiedzi i rady, teraz pozostało tylko czekać... Witaj Mysia, napisz jak przeszliście odbiór - jestem bardzo ciekawy czy robili problemy?! wierzę, że nie! a jak dopatrzyli się większego tarasu??? i napisz ile czasu sprawdzali wasze dokumenty. pozdrawiam Byku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 10.12.2005 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2005 Szukam ziemi na swoją dziłakę, czy ktoś z Was dysponuje nadmiarem, chętnie przyjmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marian44 12.12.2005 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 Mik99 zadzwoń pod numer 602 300 704 do pana Piotra może będzie mógł Cię poratować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślimak Maciek 12.12.2005 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2005 Witam! Poszukuję kozy do ogrzewania budowy - może macie na zbyciu? Obiecuję szanować i zwrócić w stanie niepogorszonym najdalej na wiosnę Pozdrawiam, Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts