Olena 18.12.2005 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Marian44 na folię promienie długo działać nie bedą, panowie skończą łaty i kładą dachówkę, prawdopodobnie od tego tygodnia. Nastepne zdjęcia, ktore zrobimy będą już z kawałkiem dachówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marian44 18.12.2005 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Olena cieszę się razem z Tobą . Co będę wiedział , to podpowiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 18.12.2005 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 OLENA!!!!Piękny dom,naprawde strasznie mi się podoba.!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marian44 18.12.2005 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Olena - instalacje elektryczne , alarmowe-spraktykowane na sobie mogę podpowiedzieć namiary , gdybyś potrzebowała . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 18.12.2005 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 jestem zainteresowanyn zakupem kominka, jak dogadasz temat to wchodzę w ciemno mik99 zakup wkładu to może jeszcze pół biedy, ale kto nam go fachowo zamontuje ? Tym tematem zajmiemy się chyba dopiero w Nowym Roku, może będzie bardziej łaskawy, co? Ale na kominek decyduję się z firmy Tarnava, najpewniej. A Ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocky 19.12.2005 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Olena - instalacje elektryczne , alarmowe-spraktykowane na sobie mogę podpowiedzieć namiary , gdybyś potrzebowała . Marian44 poproszę o kontakt, wciąż rozglądam się za elektrykiem. Czy Tobie też go ktoś polecił? Ale na kominek decyduję się z firmy Tarnava, najpewniej. A Ty? Najpewniej też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 19.12.2005 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Rocky Fajnie wygląda Twój domek z dachówką. Planujesz zimą zrobić instalacje? A okna jakie będą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocky 19.12.2005 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Cześć Renatka, jesteś bardzo miła . Kiedy dasz nam szansę odwdzięczyć sie tymi komplementami ? Z dalszymi pracami czekamy do wiosny. A po okna udałem się do jareko. Z tych, które on oferuje Aluplast w kolorze nie nadaje się ze względu na przekroczoną wysokość okna tarasowego, a następne cenowo są okna Rehau. Więc wybór okien nie był taki trudny, a fachowy montaż jareko mam nadzieję, że zapewni spokój z oknami na lata . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 19.12.2005 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Rocky ja to chciałabym choćby już jutro, aby komplermenty dotyczące mojej budowy były zasadne. Ale okoliczności idą już w dobrym kierunku. Plan z naniesionymi poprawkami wyłożony jest w tej chwili w gminie, sprawy moje też powoli, ale rozplątują się, wiec bliżej niż dalej. A o usługach jareko już czytałam w kilku miejscach, że warto. Przetrzesz szlak, to mnie i następnym będzie łatwiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorzleg 20.12.2005 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 jestem zainteresowanyn zakupem kominka, jak dogadasz temat to wchodzę w ciemno mik99 zakup wkładu to może jeszcze pół biedy, ale kto nam go fachowo zamontuje ? Tym tematem zajmiemy się chyba dopiero w Nowym Roku, może będzie bardziej łaskawy, co? Ale na kominek decyduję się z firmy Tarnava, najpewniej. A Ty? Jeśli chodzi o kominek to też jestem zainteresowany Myślę , że lipiec - sierpień przyszłego roku to czas na realizację No i najpewniej Tarnava.... a może x2 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marian44 23.12.2005 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Rocky - namiar do elektryka : 504 384 513 - pan Sławek . Z polecenia , widziałem ich robotę no i u mnie zrobili dobrze . Nie stosują narzutów na materiały , rabat w hurtowni mają ok 40% ,robią też z powierzonego. Są solidni . Wszystkim życze zdrowych i spokojnych świąt . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślimak Maciek 23.12.2005 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Witajcie! Nie mam ostatnio czasu na pisanie (wykończeniówka...), ale to napiszę: WESOŁYCH ŚWIĄT!!!Pozdrawiam serdecznie, Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 23.12.2005 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 WESOŁYCH, ZDROWYCH i SPOKOJNYCH SWIĄT życzy aha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 27.12.2005 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 A co tu tak cichutko,czyżby wszyscy jeszcze świętowali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślimak Maciek 27.12.2005 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 Nie, ja szukam dostawcy propanu (nie p-b) w butlach 33kg - ktoś ma jakiś namiar? Pozdrawiam, Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mając 28.12.2005 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Cześć Sąsiad Może Cię zainteresuje http://www.gaspol.pl/new/promocja/promocje_lojal.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Byku 30.12.2005 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 trochę się rozpędziłem i wysłałem w eter życzenia, ale teraz już porządnie: Wszystkim Forumowiczom z naszych okolic życzymy razem z Nusią wspaniałej zabawy na Sylwestra i spełnienia chociaż jednego skrytego marzenia pozdrowienia Byku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 30.12.2005 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 Dzięki !!!!! Ja także życzeWszystkim wspaniałej zabawy Sylwestrowej i spełnienia marzeń w nadchodzącym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 30.12.2005 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 Szampańskiej Zabawy Szczęśliwego Nowego Roku i spełnienia marzeń w nowym roku od Pawła i Reni PS" aby wasze domy rosły szypciej i taniej w tym roku " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysia 30.12.2005 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 sylwestrowych harców do rana i szybkiego budowania dla całej grupy chotomowskiej...buziaki i pozdrowienia!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts