Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Chotomów Grupa

mik99

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

UKF i Nusia - serdeczne gratulacje :D :D :D

Dluzszy czas nie pojawialam sie na forum, bo sporo sie wydarzylo, a nie bylo wystarczajaco czasu, by naskrobac kilka zdan. Rodzina Chotomowska rzeczywiscie sie powieksza i ja z Adamem tez mamy swoj udzial. 22 grudnia na swiat przyszedl nasz synek, wczoraj wlasnie skonczyl trzy tygodnie. Absorbuje czas dosc mocno, teraz tez prowadzi strajk generalny i nie chce spac. :roll: :roll: Generalnie radosc nie do opisania :lol: :lol:

pozdrawienia od naszej Trojki :D

ADAM, EWA, MATEUSZ

UKF i Nusia - serdeczne gratulacje :D :D :D

Dluzszy czas nie pojawialam sie na forum, bo sporo sie wydarzylo, a nie bylo wystarczajaco czasu, by naskrobac kilka zdan. Rodzina Chotomowska rzeczywiscie sie powieksza i ja z Adamem tez mamy swoj udzial. 22 grudnia na swiat przyszedl nasz synek, wczoraj wlasnie skonczyl trzy tygodnie. Absorbuje czas dosc mocno, teraz tez prowadzi strajk generalny i nie chce spac. :roll: :roll: Generalnie radosc nie do opisania :lol: :lol:

pozdrawienia od naszej Trojki :D

ADAM, EWA, MATEUSZ

Serdecznie gratuluję i pozdrawiam Mateusza od dwóch sympatycznych koleżanek Natalki i Karinki.

Gratulacje dla Wszystkich , którzy dbają o to , aby metraż domku był dokładnie zapełniony . A tak na marginesie - skąd bierzecie siłę i czas na godziny nadlidżbowe ? Zapomniałem- jesteście młodzi . Kobiety weźcie pod uwagę , że splendor winien spłynąć na ojców . Przecież wszystko zaczeło się od Adama . Panowie tak trzymać !!!!!!

No pięknie! :cry: :evil: Odsubskrybowało mi nasza grupę i nie dostawałam powiadomień od sawiąt :(

Nusi juz gratulowałam, UKF super nowina! Hawajka gratuluje potomka, tak myslałam, ze to dzięku niemu się nie pokazujesz na forum :)

Nusia i Byku dzis bezczelnie pogrzaliśmy się przy Waszej tarnavie :oops: , u nas od jutra będzie grzała koza z waszego odzysku :wink: :lol:

Kurcze podoba mi sie ta tarnava.... ale nam się marzy kominek z dwiema szybami (front i bok)... macie coś godnego polecenia? (albo hihihi znowu nam się marzenia odmienią tak jak z projektem domu i dachówką :wink: )

Ja tak jak i Nusia polecam naszego wykonawcę - pana Leszka (przy okazji pozdrawiam bo się dziś przyznał, że do naszej grupy zajrzał :lol: )

Do okien też zaproszę najprawdopodobniej Jareko, do alarmu _ZBYCHA_.

Pozdrawiam wszystkich gorąco-budująco, mam nadzieję, że listonosz będzie mnie znowu powiadamiał o nowych wypowiedziach... :evil:

Kurcze podoba mi sie ta tarnava.... ale nam się marzy kominek z dwiema szybami (front i bok)... macie coś godnego polecenia? (albo hihihi znowu nam się marzenia odmienią tak jak z projektem domu i dachówką :wink: )

może takie coś:http://bank.muratordom.pl/images/Vol0002/17480.jpg

nam podoba się taka zabudowa:http://bank.muratordom.pl/images/Vol0002/17540.jpg

ale chyba zrobimy taką:http://bank.muratordom.pl/images/Vol0001/4894.jpg

tylko w okrojonej wersji (bez boków) i bardziej oszczędną w formie.

My kupiliśmy kominek tylko z montażem. Obudowę robi nam P. Leszek. Mamy Tarnave Comfort.

Byliśmy, zwiedziliśmy i PODZIWIAMY. 8)

Pan Leszek wydał się nam bardzo profesjonalny. Czas pokaże może z nim obudujemy nasze kominki. Napisz mi proszę, jaką cenę z montażem zapłaciliście za WASZ, my wybraliśmy taki sam i jaki VAT na fakturze?

może takie coś:http://bank.muratordom.pl/images/Vol0002/17480.jpg

No takie coś :) Ale tarnava tego nie robi? :(