Renatka 13.01.2006 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Nusia i UKF ogromnie się cieszę i serdecznie gratuluję. Piękne prezenty sprawiacie sobie na nowe domki. No .... trochę też gratuluję Tatusiom , bo przecież mieli w tym swój udział NIECH ŻYJE RODZINA CHOTOMOWSKA!!! HURRAAA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HAWAJKA 13.01.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 UKF i Nusia - serdeczne gratulacje Dluzszy czas nie pojawialam sie na forum, bo sporo sie wydarzylo, a nie bylo wystarczajaco czasu, by naskrobac kilka zdan. Rodzina Chotomowska rzeczywiscie sie powieksza i ja z Adamem tez mamy swoj udzial. 22 grudnia na swiat przyszedl nasz synek, wczoraj wlasnie skonczyl trzy tygodnie. Absorbuje czas dosc mocno, teraz tez prowadzi strajk generalny i nie chce spac. Generalnie radosc nie do opisania pozdrawienia od naszej Trojki ADAM, EWA, MATEUSZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazia111 13.01.2006 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 UKF i Nusia - serdeczne gratulacje Dluzszy czas nie pojawialam sie na forum, bo sporo sie wydarzylo, a nie bylo wystarczajaco czasu, by naskrobac kilka zdan. Rodzina Chotomowska rzeczywiscie sie powieksza i ja z Adamem tez mamy swoj udzial. 22 grudnia na swiat przyszedl nasz synek, wczoraj wlasnie skonczyl trzy tygodnie. Absorbuje czas dosc mocno, teraz tez prowadzi strajk generalny i nie chce spac. Generalnie radosc nie do opisania pozdrawienia od naszej Trojki ADAM, EWA, MATEUSZ Serdecznie gratuluję i pozdrawiam Mateusza od dwóch sympatycznych koleżanek Natalki i Karinki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 13.01.2006 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2006 Toż to prawdziwy róg obfitości HAWAJKA: wiele zdrowia dla dzieciątka, a dla rodziców siły i cierpliwości ... no i może jeszcze przespanych nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 14.01.2006 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 Hawajka Toż to prawdziwy róg obfitości Małego Mata, pozdrawiają: Stasiek i Franek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 14.01.2006 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 Jestem w szoku....strasznie szybko się ta nasza rodzina powiększa....Wielkie gratulki !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marian44 14.01.2006 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 Gratulacje dla Wszystkich , którzy dbają o to , aby metraż domku był dokładnie zapełniony . A tak na marginesie - skąd bierzecie siłę i czas na godziny nadlidżbowe ? Zapomniałem- jesteście młodzi . Kobiety weźcie pod uwagę , że splendor winien spłynąć na ojców . Przecież wszystko zaczeło się od Adama . Panowie tak trzymać !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olena 14.01.2006 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2006 No pięknie! Odsubskrybowało mi nasza grupę i nie dostawałam powiadomień od sawiąt Nusi juz gratulowałam, UKF super nowina! Hawajka gratuluje potomka, tak myslałam, ze to dzięku niemu się nie pokazujesz na forum Nusia i Byku dzis bezczelnie pogrzaliśmy się przy Waszej tarnavie , u nas od jutra będzie grzała koza z waszego odzysku Kurcze podoba mi sie ta tarnava.... ale nam się marzy kominek z dwiema szybami (front i bok)... macie coś godnego polecenia? (albo hihihi znowu nam się marzenia odmienią tak jak z projektem domu i dachówką ) Ja tak jak i Nusia polecam naszego wykonawcę - pana Leszka (przy okazji pozdrawiam bo się dziś przyznał, że do naszej grupy zajrzał ) Do okien też zaproszę najprawdopodobniej Jareko, do alarmu _ZBYCHA_. Pozdrawiam wszystkich gorąco-budująco, mam nadzieję, że listonosz będzie mnie znowu powiadamiał o nowych wypowiedziach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 16.01.2006 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Niusia, Byku: jaki wkład zmówiliście? Montaż z obudową? My jesteś my w przed złożeniem zamówienia i zastanawiam się nad wyborem: kominek z montażem, czy doddatkowo obudowa? Byłem u Maxymova ma fajnie zrobioną (we własnym zakresie) i zastanawiam się nad takim rozwiązaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nusia 16.01.2006 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 My kupiliśmy kominek tylko z montażem. Obudowę robi nam P. Leszek. Mamy Tarnave Comfort. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 16.01.2006 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Kurcze podoba mi sie ta tarnava.... ale nam się marzy kominek z dwiema szybami (front i bok)... macie coś godnego polecenia? (albo hihihi znowu nam się marzenia odmienią tak jak z projektem domu i dachówką ) może takie coś:http://bank.muratordom.pl/images/Vol0002/17480.jpg nam podoba się taka zabudowa:http://bank.muratordom.pl/images/Vol0002/17540.jpg ale chyba zrobimy taką:http://bank.muratordom.pl/images/Vol0001/4894.jpg tylko w okrojonej wersji (bez boków) i bardziej oszczędną w formie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 16.01.2006 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 My kupiliśmy kominek tylko z montażem. Obudowę robi nam P. Leszek. Mamy Tarnave Comfort. Byliśmy, zwiedziliśmy i PODZIWIAMY. Pan Leszek wydał się nam bardzo profesjonalny. Czas pokaże może z nim obudujemy nasze kominki. Napisz mi proszę, jaką cenę z montażem zapłaciliście za WASZ, my wybraliśmy taki sam i jaki VAT na fakturze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nusia 16.01.2006 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Tak jak Maciek wspominał dla naszego forum Pan Kazimierz liczy tylko kominek i stojak. Vat 22%. Ogólnie wyszło 3600. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 16.01.2006 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Tak jak Maciek wspominał dla naszego forum Pan Kazimierz liczy tylko kominek i stojak. Vat 22%. Ogólnie wyszło 3600. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olena 16.01.2006 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Kurcze podoba mi sie ta tarnava.... ale nam się marzy kominek z dwiema szybami (front i bok)... macie coś godnego polecenia? (albo hihihi znowu nam się marzenia odmienią tak jak z projektem domu i dachówką ) może takie coś:http://bank.muratordom.pl/images/Vol0002/17480.jpg No takie coś Ale tarnava tego nie robi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 16.01.2006 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 No takie coś Ale tarnava tego nie robi? To Spartherm, jak wyglada tak kosztuje , niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocky 16.01.2006 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2006 Jest już formularz zgłoszeniowy na spotkanie w Muratorze => Formularz zgłoszeniowy - zgłoś swój udział...Ilość miejsc jest chyba ograniczona, więc lepiej wcześniej wypełnić. Ktoś z Was się wybiera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 17.01.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 Ludziska kochane jedziecie na to spotkanie muratora.Nie wiem czy się wpisywać bo jak nikogo z naszej grupy nie będzie to chyba nie jade Dajcie znać czy ktoś będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 17.01.2006 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 Brawo aha26! Jestem co roku, powiem jedno: WARTO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocky 17.01.2006 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 Jestem co roku, powiem jedno: WARTO! My też będziemy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts