UKF 18.01.2006 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 My się nie wybieramy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 18.01.2006 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Od lutego bedę kupować płytę: płyty KG, wełnę, folie i stelarze. Grupowicze podajcie ceny po jakich udało WAM się dokonać transakcji na ww asortymenty i gdzie poleciacie lub odradzacie, zakupu dokonać? zawsze pogodny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 19.01.2006 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2006 W związku ze zbliżającym się terminem rozliczenia podatkowego w tym roku również pozwalam sobie wystosować do Was apel: Mały kuzyn mojego męża, Pawełek, cierpi na porażenie mózgowe. Rodzice robią, co mogą aby mógł w miarę sprawnie funkcjonować. Poprawa następuje bardzo małymi kroczkami, ale jest widoczna. Pawełek (Pawula, jak mówi sam o sobie) jest ślicznym i bardzo pogodnym chłopcem! Dzięki pieniążkom zebranym w zeszłym roku z 1% podatku Pawełek uczestniczył w 4 dwutygodniowych turnusach rehabilitacyjnych. Jeśli możecie, przekażcie 1% swojego podatku na rehabilitację Pawełka (dopisanie podanego numeru na przelewie powoduje, że przekazane środki "idą" na rehabilitację konkretnego dziecka). Jeśli możecie, przekażcie ten apel rodzinie i znajomym.... Pozdrawiam, Maria "Mam na imię Paweł, mam 6 lat, cierpię na dziecięce porażenie mózgowe i jestem dzieckiem słabo widzącym. Kilka miesięcy temu przeszedłem operację ortopedyczną w Łodzi, po której 5 tygodni miałem obie nóżki w gipsie. Jeszcze samodzielnie nie chodzę, nawet sam nie stoję, ale muszę bardzo dużo ćwiczyć i korzystać ze specjalistycznego sprzętu rehabilitacyjnego. Systematyczne wyjazdy na turnusy rehabilitacyjne, kompleksowa rehabilitacja, terapia psychologiczno – logopedyczna są dla mnie ogromną szansą abym mógł samodzielnie funkcjonować i żyć jak rówieśnicy. Takie turnusy są bardzo kosztowne i przekraczają możliwości finansowe moich rodziców.Jeżeli możecie, proszę pomóżcie mi ! Zrób dobry uczynek – nie oddawaj fiskusowi tego, co możesz dać organizacji pożytku publicznego Fundacja Dzieciom „Zdążyć z Pomocą”PKO BP XV O/WARSZAWA50 1020 1156 0000 7902 0007 7248 z dopiskiem „1% podatku na OPP (d-1834)” Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 20.01.2006 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 UkF: My wchodzimy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazia111 21.01.2006 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2006 UKF: ok. przekażemy. mam pytanie do osób mieszkających przy ul. Kasztanowej, ponieważ wiem, że na własną rękę zakładaliście gaz ziemny. Czy moglibyście podać mi namiary na instytucje, w której to załatwialiście? Będę ogromnie wdzięczna. Grażyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Byku 23.01.2006 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 UKF: ok. przekażemy. mam pytanie do osób mieszkających przy ul. Kasztanowej, ponieważ wiem, że na własną rękę zakładaliście gaz ziemny. Czy moglibyście podać mi namiary na instytucje, w której to załatwialiście? Będę ogromnie wdzięczna. Grażyna Grazia111, niestety nie mogę podać Ci namiarów, ponieważ jak kupiliśmy działkę to gazociąg już znajdował się w drodze, ale myślę, że jak zadzwonisz do gazowni w Legionowie to na pewno podadzą Ci wszystkie niezbędne informacje - Biuro Obsługi Klienta tel. 0-22 774-40-99 - bardzo sympatyczne Panie, które chętnie udzielają informacji - powodzenia. pozdrawiam Byku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 23.01.2006 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 !uwaga!do sprzedania działka budowlana: 1029mwszystkie mediapołożona blisko (400m) drodgi: legionowo-Józefów, miejscowość Stanisławów.blisko szkoła, sklep, las. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazia111 23.01.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Byku: dziękuję za tą informację. Po nitce do kłębka.... resztę się już dowiem od miłych pań w obsłudze klienta. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario1977 26.01.2006 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 mik99 mam do Ciebie pytanie jaka cena tam jest za metr działki? Znajomi rozglądają się za działką i może byliby zainteresowani. A teraz pytanie z innej beczki. Ile może kosztować prowizorka budowlana przyłącza energetycznego? Mam swój kabel i skrzynkę elektryczną i potrzebuję wykonawcy z uprawnieniami, który ze mnie nie zedrze. Czy znacie namiary na jakiegoś fachmana? pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocky 26.01.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2006 Ile może kosztować prowizorka budowlana przyłącza energetycznego? Za mniej niż 500zł za robociznę i załatwienie formalnosci to chyba będzie ciężko znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 27.01.2006 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 mik99 mam do Ciebie pytanie jaka cena tam jest za metr działki? Znajomi rozglądają się za działką i może byliby zainteresowani. pozdrowionka ok 95'000 pln za całość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario1977 27.01.2006 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 Ok mik99 przekażę znajomym. Jak będą zainteresowani to skontaktuję się z Tobą po bliższe namiary. Rocky rozumiem, że znasz jakiegoś elektryka, który za takie pieniądze mógłby podłączyć prąd. Jeśli tak to prosiłbym Ciebie o namiary. Z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocky 27.01.2006 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 Rocky rozumiem, że znasz jakiegoś elektryka, który za takie pieniądze mógłby podłączyć prąd. Jeśli tak to prosiłbym Ciebie o namiary. Z góry dziękuję i pozdrawiam To elektrycy znani tu na grupie, podaję Ci namiary na priva. Do swojego skasowałem numer, bo wziął więcej niż się umawialiśmy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 28.01.2006 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2006 To elektrycy znani tu na grupie, podaję Ci namiary na priva. Do swojego skasowałem numer, bo wziął więcej niż się umawialiśmy! to diabeł tasmański Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jsc 29.01.2006 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 Witam Wszystkich KlubowiczówWiększość z was jest z okolic Chotomowa i albo kończą albo już zakończyli budowe. Ja chcę rozpocząć stawianie domu od tej wiosny w Michałowie Reginowie jadąc od Jabłonny po prawej stronie tuż przed silikatami Projekt kupiłem na Bartyckiej "ich własny" http://www.dom.wandex.pl Czy mozna was prosić o kontakty do sprawdzonych ekip budowlanych, do inspektora nadzoru i td [email protected] Za pomoc z góry dziękuję i pozdrawiam wszystkich _________________Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocky 29.01.2006 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 jsc przejrzyj kilka ostatnich stron, było trochę o wykonawcach. Przesyłam też info na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jsc 30.01.2006 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 Dziękuję bardzo 71kkk i Rockiemu za podane adresy . Dzwoniliśmy już do ludzi i teraz czekamy na ich oferty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 03.02.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 Podciągam nas troche do góry. Zapadliście w sen zimowy czy co? Domy się budują, dzieci mają się rodzić, a Wy co??? Chwalić się tu proszę co u Was, a nie tak cichutko. Klawiatury pozamarzały czy jak? Jak tam te Wasze kominki, instalacje i Bóg wie co jeszcze tam robicie w te mrozy? A jak nic nie budujecie, to tu proszę na forum budować więzi, a nie spać. No! Ulżyło mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 03.02.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 Witaj Renatka!!!!Własnie wczoraj o Tobie myslałam co tam u Ciebie słychać!!!Fajnie .ze w koncu się odezwałaś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olena 03.02.2006 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 U nas taka stagnacja. Jutro chyba zdecydujemy się w końcu na okna, czekamy na druga transze kredytu, rozgladamy się za roznymi fachowcami i czekamy na koniec zimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts