Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Chotomów Grupa

mik99

Recommended Posts

Witajcie,

Mam pytanie - czy dyspnujecie moze swoimi kosztorysami ktore skladaliscie w banku przy umowie kredytowej - szukam takiej zatwierdzonej wersji - tak zeby bank tego nie odrzucil...

Mik99 - tak z ciekawosci zapytam - jakie ceny welny? Dostalismy propozycje zakupu i nie bardzo wiemy czy to drogo...

Jezeli chodzi o kosztorysy to w razie co to i ja bym poprosiła tak bardzo ładnie :wink:

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Niniejszym potwierdzam - jako rozliczenie transzy dla DomBanku wystarczą zdjęcia (robione przez inwestora, nikt nie musi przyjeżdżać z banku) i kserokopia (do wgladu oryginal) dziennika budowy. Na druga transze czekałam 2 dni 8). Mam nadzieję (tfu, tfu w niemalowane przez lewe ramię odpukać), ze wypłata 3 i ostatniej transzy pójdzie tak samo gładko :wink:

A w sobote czeka mnie miłe spotkanie z Rockym i Mikiem (i panem od kominka).

No i okna już zamówione... :lol: :lol: :lol:

Chyba zaczynam następny sezon? :o 8)

Witam,

w maju chcielibyśmy zacząć budowę domu w okolicy Dąbrowy Chotomskiej, jednak nie możemy znaleźć ekipy. Czy jest ktoś kto mógłby polecić nam dobrą i niezbyt drogą ekipę. Mam nadzieję, że nie jest za późno i jeszcze uda nam się kogoś umówić. Z góry bardzo dziękuję.

Witam Wszystkich. Mam na imię Czarek.

Od wiosny, jak wszystko będzie dobrze, wraz z żoną Elizš ruszamy z budową domu w Chotomowie. Na razie chyba jeszcze nie jesteœmy przerażeni gdyz nie wiemy co nas czeka. Co będzie to będzie....

Czy moglibyście podać mi namiary na jakieś firmy budowlane, które wiecie, że są w porządku.

I wogóle napiszcie na co powinniśmy zwrócic uwagę. Będziemy wdzięczni za wszelkie rady i w razie co, słuzymy również pomoca.

Tymczaem pozdrawiam

C

Prośba o pomoc!!!!!!!!!!!!!!

Przeglądając strony klubu budujących widziałem prośbę o pomoc dla małego dziecka. Teraz nie mogę znaleźć w którym klubie była ta informacja. Informacja dotyczyła przekazywania 1% podatku na pomoc dla potrzebujących. Dotychczas przekazywałem pieniądze na fundacje Dr Clown. Myślę że przkazanie na pomoc konkretnemu dziecku będzie bardziej racjonalne. Proszę przeslijcie na priva namiary na tą informację.

Pozdrawiam

Od wiosny, jak wszystko będzie dobrze, wraz z żoną Elizš ruszamy z budową domu w Chotomowie.

Cezary Brzozowski z żoną witajcie na forum !

Według jakiego projektu będziecie budować? Poczytajcie kilka ostatnich stron tej grupy, powinno być trochę o wykonawcach. A na co zwrócić uwagę...? Może zacznijcie od tego:

=> Kilka rad dla początkujących na moje 2 urodziny ;-)

=> FUNDAMENT FUNDAMENTY STAN ZERO czyli coś dla początkujących

=> Najczęściej zadawane pytania ... Czyli zanim napiszesz ...