aha26 13.02.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Witajcie, Mam pytanie - czy dyspnujecie moze swoimi kosztorysami ktore skladaliscie w banku przy umowie kredytowej - szukam takiej zatwierdzonej wersji - tak zeby bank tego nie odrzucil... Mik99 - tak z ciekawosci zapytam - jakie ceny welny? Dostalismy propozycje zakupu i nie bardzo wiemy czy to drogo... Jezeli chodzi o kosztorysy to w razie co to i ja bym poprosiła tak bardzo ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mając 14.02.2006 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Ja mam coś takiego. Robiłem to dla Millenium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szpila 14.02.2006 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Mając - mogę liczyc na Ciebie i Twoj kosztorys ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mając 14.02.2006 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 No, problem. Podaj mi maila, na którego Ci to wysłać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szpila 14.02.2006 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Tak jak w profilu. [email protected] Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olena 14.02.2006 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Niniejszym potwierdzam - jako rozliczenie transzy dla DomBanku wystarczą zdjęcia (robione przez inwestora, nikt nie musi przyjeżdżać z banku) i kserokopia (do wgladu oryginal) dziennika budowy. Na druga transze czekałam 2 dni . Mam nadzieję (tfu, tfu w niemalowane przez lewe ramię odpukać), ze wypłata 3 i ostatniej transzy pójdzie tak samo gładko A w sobote czeka mnie miłe spotkanie z Rockym i Mikiem (i panem od kominka). No i okna już zamówione... Chyba zaczynam następny sezon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marian44 14.02.2006 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Mik99- szkoda , że nie miałem takiego kierownika . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 14.02.2006 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Mik99- szkoda , że nie miałem takiego kierownika . rozwiń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marian44 14.02.2006 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Zawsze jest czegoś za mało , albo za dużo . T o jest pewnik . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 14.02.2006 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2006 Witajcie, Mik99 - tak z ciekawosci zapytam - jakie ceny welny? Dostalismy propozycje zakupu i nie bardzo wiemy czy to drogo... W piątek będę miał więcej konkretów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nika.j 15.02.2006 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 Witam,w maju chcielibyśmy zacząć budowę domu w okolicy Dąbrowy Chotomskiej, jednak nie możemy znaleźć ekipy. Czy jest ktoś kto mógłby polecić nam dobrą i niezbyt drogą ekipę. Mam nadzieję, że nie jest za późno i jeszcze uda nam się kogoś umówić. Z góry bardzo dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cezary Brzozowski 15.02.2006 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 Witam Wszystkich. Mam na imię Czarek. Od wiosny, jak wszystko będzie dobrze, wraz z żoną Elizš ruszamy z budową domu w Chotomowie. Na razie chyba jeszcze nie jestemy przerażeni gdyz nie wiemy co nas czeka. Co będzie to będzie.... Czy moglibyście podać mi namiary na jakieś firmy budowlane, które wiecie, że są w porządku. I wogóle napiszcie na co powinniśmy zwrócic uwagę. Będziemy wdzięczni za wszelkie rady i w razie co, słuzymy również pomoca. Tymczaem pozdrawiamC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 15.02.2006 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 PETERKA I MAJĄCjeśli chodzi o jakieś info na temat aut.nawad.ogrodów to jest dość ciekawy artykuł w :MURATOR num.specjalny 1/2005 urządzamy ogród, 3/2005 wokół domu i w mój piękny ogród wyd.specjalne 1/2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mając 15.02.2006 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tatko 15.02.2006 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2006 Prośba o pomoc!!!!!!!!!!!!!!Przeglądając strony klubu budujących widziałem prośbę o pomoc dla małego dziecka. Teraz nie mogę znaleźć w którym klubie była ta informacja. Informacja dotyczyła przekazywania 1% podatku na pomoc dla potrzebujących. Dotychczas przekazywałem pieniądze na fundacje Dr Clown. Myślę że przkazanie na pomoc konkretnemu dziecku będzie bardziej racjonalne. Proszę przeslijcie na priva namiary na tą informację.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocky 16.02.2006 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 tatko tak, to było na naszej grupie => http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=19812&postdays=0&postorder=asc&start=2783 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tatko 16.02.2006 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 Dziękuję za pomoc. Skorzystam.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocky 16.02.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 Od wiosny, jak wszystko będzie dobrze, wraz z żoną Elizš ruszamy z budową domu w Chotomowie. Cezary Brzozowski z żoną witajcie na forum ! Według jakiego projektu będziecie budować? Poczytajcie kilka ostatnich stron tej grupy, powinno być trochę o wykonawcach. A na co zwrócić uwagę...? Może zacznijcie od tego: => Kilka rad dla początkujących na moje 2 urodziny => FUNDAMENT FUNDAMENTY STAN ZERO czyli coś dla początkujących => Najczęściej zadawane pytania ... Czyli zanim napiszesz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szpila 16.02.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 Mając - dzięki wielkie za kosztorys - w weekend bediemy tworzyli nasz.. powiedzcie czy banki wymagaja umowy przedwstepnej w formie aktu notarialnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szpila 16.02.2006 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2006 i jeszcze jedno - czy ktos z Was ma kredyt w Nordei?? calkiem niezle warunki udalo nam sie tam wynegocjowac.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts