Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Chotomów Grupa

mik99

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Poszukuje informacji na temat nawadniania automatycznego trawników. Czy może znacie kogoś w naszej okolicy?? :wink:

Ten temat jeszcze ciągle przed nami...

Poczytajcie sobie ten wątek:

http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=44874&start=0

Wynika z niego, że Gardena jest be i że najlepiej kupić materiały i zrobić samemu....

Pozdrawiam, Maria

!uwaga!

do sprzedania działka budowlana: 1029m

wszystkie media

położona blisko (400m) drogi: legionowo-Józefów, miejscowość Stanisławów.

blisko szkoła, sklep, las.

Hej,

Mamy piękną pogodę. Dopiero wróciłem z działki. Ogromna masa śniegu zaczyna się topić. Zmierzyłem (dla przecyzyjnego wyniku) z kilku mniejscach: pokrywa sięga 40cm!

Nie wiecie gdzie jest najbliższa wypożyczalnia kajaków?

Patrząc na koryto, jakie powstało z drogi przy mojej działce, też do zakupu mogę się, przymierzyć. Może przy wspólnym zakupie, rabat uzyskamy :lol: ?

No przy dwóch kajakach z rabatem moze być ciężko ale moze ktos jeszcze reflektuje? :wink: :lol:

Witajcie :D

Wywołany przez mik99 sprawozdaję kwestię parapetów: najkorzystniejszą ofertę na konglomeraty znaleźliśmy koło Rocky'ego, w Borowej Górze przed Serockiem. Firma GranMar http://www.granmar.info, tel. 022 782 72 21. Niestety, nic się nie dało wynegocjować dla grupy (no, chyba żebyśmy zamawiali większe ilości z jednakowego surowca :wink: ) ale bez problemów negocjuje się jakieś rabaty indywidualne. My zamówilismy, sprzedajemy adres dalej.

Marysiu - dobre było to ciasto, oj, dobre :lol: :lol:

Olena - elektryk na priv.

Jeśli kogoś interesuje bolesny (bo kosztowny) temat uzdatniania wody, mogę podzielić się naszymi doświadczeniami. U nas stacja już stoi i czeka na uruchomienie.

Pozdrawiam,

Maciek