pawel i renia 17.02.2006 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 witamy szpilajeśli chodzi o bank to w naszym przypadku nic takiego nie chcieli {tylko umowa przedwstępna ze sprzedającym} bank PKO BP choć oczywiście będą pewnie ten papier prześwietlali ze 100 raz POZDRO.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 17.02.2006 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2006 Poszukuje informacji na temat nawadniania automatycznego trawników. Czy może znacie kogoś w naszej okolicy?? Ten temat jeszcze ciągle przed nami... Poczytajcie sobie ten wątek: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=44874&start=0 Wynika z niego, że Gardena jest be i że najlepiej kupić materiały i zrobić samemu.... Pozdrawiam, Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 18.02.2006 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 Ślimak Maciek jakie ustalenia udało Ci się zrobić w temacie parapetów? Olena+ Rocky: myślę, że powinno nam się udać. Ważny jest fakt wspólnego zakupu. Dajmy mu czas na przemyślenie i we wtorek proponuję dopiąć temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 18.02.2006 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 !uwaga!do sprzedania działka budowlana: 1029mwszystkie mediapołożona blisko (400m) drogi: legionowo-Józefów, miejscowość Stanisławów.blisko szkoła, sklep, las. Hej, Mamy piękną pogodę. Dopiero wróciłem z działki. Ogromna masa śniegu zaczyna się topić. Zmierzyłem (dla przecyzyjnego wyniku) z kilku mniejscach: pokrywa sięga 40cm! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olena 18.02.2006 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 mik99 i Rocky - dzięki za odwiedziny i negocjacje Kochani pomóżcie, potrzebuę solidnego, sprawdzonego i najlepiej niedrogiego elektryka, zdaje się, że pilnie A ogólnie... chyba wiosna idzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocky 18.02.2006 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 Olena+ Rocky: myślę, że powinno nam się udać. Zobaczymy, wszystko w rękach księgowej Mamy piękną pogodę.A ogólnie... chyba wiosna idzie? Tak, dawno nie było tyle słońca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olena 18.02.2006 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 Ogromna masa śniegu zaczyna się topić. Zmierzyłem (dla przecyzyjnego wyniku) z kilku mniejscach: pokrywa sięga 40cm! Tia... a moja dzialka jest lekko w dołku Nie wiecie gdzie jest najbliższa wypożyczalnia kajaków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 19.02.2006 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 Nie wiecie gdzie jest najbliższa wypożyczalnia kajaków? Patrząc na koryto, jakie powstało z drogi przy mojej działce, też do zakupu mogę się, przymierzyć. Może przy wspólnym zakupie, rabat uzyskamy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olena 19.02.2006 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 Nie wiecie gdzie jest najbliższa wypożyczalnia kajaków? Patrząc na koryto, jakie powstało z drogi przy mojej działce, też do zakupu mogę się, przymierzyć. Może przy wspólnym zakupie, rabat uzyskamy ? No przy dwóch kajakach z rabatem moze być ciężko ale moze ktos jeszcze reflektuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 19.02.2006 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 Ważne że humory nam dopisują. Za parę chwil mam ciepłe ciasto drożdżowe i kawę z żoną wypijemy, oby za parę miesięcy taki sam temat, ale we własnym domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślimak Maciek 20.02.2006 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 Witajcie Wywołany przez mik99 sprawozdaję kwestię parapetów: najkorzystniejszą ofertę na konglomeraty znaleźliśmy koło Rocky'ego, w Borowej Górze przed Serockiem. Firma GranMar http://www.granmar.info, tel. 022 782 72 21. Niestety, nic się nie dało wynegocjować dla grupy (no, chyba żebyśmy zamawiali większe ilości z jednakowego surowca ) ale bez problemów negocjuje się jakieś rabaty indywidualne. My zamówilismy, sprzedajemy adres dalej. Marysiu - dobre było to ciasto, oj, dobre Olena - elektryk na priv. Jeśli kogoś interesuje bolesny (bo kosztowny) temat uzdatniania wody, mogę podzielić się naszymi doświadczeniami. U nas stacja już stoi i czeka na uruchomienie. Pozdrawiam, Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 20.02.2006 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 Marysiu - dobre było to ciasto, oj, dobre Ciasto ?? Ja nie nazywam tego ciastem, ale zapamietam, że Ci smakowało i nie zdradzę się nigdy jak je robię.... Pozdrawiam, Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olena 20.02.2006 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 Poszukuję osoby, która korzystała z usług Niezłego i u której moglibyśmy z moim ślubnym obejrzeć jego pracę (najlepiej w sobotę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 21.02.2006 06:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 W moim domu Niezły włozył sporo pracy, ale po wylewkami i tynkami, nie widać za wiele. Najlepiej będzie umówić się z Nim bezpośrednio, a napewno obwiezie po okoliczych swoich realizacjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślimak Maciek 21.02.2006 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Marysiu - dobre było to ciasto, oj, dobre Ciasto ?? Ja nie nazywam tego ciastem (...) Podaje się na tacy, kroi się w kawałki, słodkie jest i tuczące - ciasto, jak żywe. A że nie widziało piekarnika? A taki np. sernik na zimno - widział? Pozdrawiam, Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślimak Maciek 21.02.2006 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 W moim domu Niezły włozył sporo pracy, ale po wylewkami i tynkami, nie widać za wiele. Najlepiej będzie umówić się z Nim bezpośrednio, a napewno obwiezie po okoliczych swoich realizacjach A trochę ich w okolicy jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 21.02.2006 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Maćku, poddaję się wobec takiej interpretacji... Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślimak Maciek 21.02.2006 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Maćku, poddaję się wobec takiej interpretacji... Maria Ty się tak łatwo nie poddawaj - w pobliskim baumarkecie mówią, że w sobotę też będzie coś dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 21.02.2006 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Ty się tak łatwo nie poddawaj - w pobliskim baumarkecie mówią, że w sobotę też będzie coś dobrego Poddanie się dotyczyło wyłącznie uznania za ciasto Co do soboty: pożyjemy, zobaczymy....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 21.02.2006 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Słuchajcie dobre ludziki,jezeli mozecie to wejdzcie w dział "Zwierzę też człowiek" i przeczytajcie -POMOCY NATYCHMIAST-.To jest straszna historia{moze niektorzy z WAs już czytali},ale moze znacie Kogos kto mógłby pomóc?Proszę zajrzyjcie tam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts