mik99 25.02.2006 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Weekend w pełni... Dajmy spokój z polityką... ...szkoda krwi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARIOL 27.02.2006 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Czy możecie polecić solidną a najlepiej i niedrogą ekipę wykonującą tynki zewnętrzne na naszym terenie.Bede wdzięczna za info.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 27.02.2006 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Czy możecie polecić solidną a najlepiej i niedrogą ekipę wykonującą tynki zewnętrzne na naszym terenie. Bede wdzięczna za info. Pozdrawiam W moim domu tynki robił miejscowy tynkarz z Serocka: Karol Sienkiewicz kom: 691 056 743, z ceny i jakości jestem zadowolony, polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARIOL 27.02.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Bardzo dziękuję. Będę do pana tynkarza dzwonic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocky 27.02.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 ... tynki zewnętrzne ... mik99 czy ten fachowiec jest od tynków zewnętrznych czy wewnętrznych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARIOL 28.02.2006 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 Niestety pan Sienkiewicz robi tynki tylko wewnętrzne. Ale za namiary dziękuję. Tak więc dalej poszukuję ekipy do tynków zewnętrznych . Może macie kogoś godnego polecenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonal 28.02.2006 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 Ksiądz chodzi i szuka nowych owieczek w nowych domkach , czy Was będzie stać na to aby powiedzieć - NIE ? mam nadzieję , że będzie . Najgorsza jest obłuda w jakim sensie to - NIE? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marian44 28.02.2006 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 Sonal - jak nie wiadomo o co chodzi , to chodzi o kasę i poparcie dla działalności i sluszności owej działalności . Mariol - telefon do tynkarzy godnych polecenia 887-209-681 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 28.02.2006 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 Mam wiadomości od Sylwka: PRZEPROWADZILI SIĘ DO SWOJEGO DOMU!!!! Mówi, że wiele jeszcze mają do zrobienia i narzeka na kiepską jakość wody. Nie bywa na Forum, bo ma bardzo ograniczony dostęp do internetu. Pozdrawia wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 28.02.2006 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 Niestety pan Sienkiewicz robi tynki tylko wewnętrzne. Ale za namiary dziękuję. Tak więc dalej poszukuję ekipy do tynków zewnętrznych . Może macie kogoś godnego polecenia? elewacja kompleksowo: Felisiak Wojciech 606 36 76 46 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 28.02.2006 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 Mam wiadomości od Sylwka: PRZEPROWADZILI SIĘ DO SWOJEGO DOMU!!!! Jaka wspaniała wiadomość!!! Mario, proszę przekaż Im moje serdeczne gratulacje, jeśli bedziesz miała taka okazję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 28.02.2006 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2006 Mam wiadomości od Sylwka: PRZEPROWADZILI SIĘ DO SWOJEGO DOMU!!!! Mówi, że wiele jeszcze mają do zrobienia i narzeka na kiepską jakość wody. Nie bywa na Forum, bo ma bardzo ograniczony dostęp do internetu. Pozdrawia wszystkich. Wiadomość bardzo pozytywna!!!!!! Przekaz im gratulki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorzleg 02.03.2006 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Gratulacje dla wszystkich , którzy dopieli celu i już mieszkają Dla pozostałych wytrwania .. i śmiało do celu Mam małe pytanko - kupiliście wszyscy już swoje Tarnavy?Ile wynosiła ostateczna cena? ( wat 7 czy 22% )No i czy w późniejszym terminie będzie jeszcze obowiązywać hasło Grupa Chotomów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olena 02.03.2006 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Mam małe pytanko - kupiliście wszyscy już swoje Tarnavy? Ile wynosiła ostateczna cena? ( wat 7 czy 22% ) No i czy w późniejszym terminie będzie jeszcze obowiązywać hasło Grupa Chotomów Ja dziś miałam montowane rozprowadzenie DGP. Ostatecznej ceny jeszcze ne znam bo prawdopodobnie wezmę inny model niż pozostali . Myslę, że w tym temacie najwięcej wiedzą mik99 i Rocky Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 02.03.2006 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Gratulacje dla wszystkich , którzy dopieli celu i już mieszkają Dla pozostałych wytrwania .. i śmiało do celu Mam małe pytanko - kupiliście wszyscy już swoje Tarnavy? Ile wynosiła ostateczna cena? ( wat 7 czy 22% ) No i czy w późniejszym terminie będzie jeszcze obowiązywać hasło Grupa Chotomów Grzegorzleg: raczej tak... Rokcy i Olena już realizują swoje zakupy, mój kominek stanie na budowie za tydzień, gdy wrócę z urlopu. Za tarnavę comfort II 16 KW płacicmy: 3500 brutto i cena ta zawiera montaż i materiał niezbędny do podłączenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocky 02.03.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Dla pozostałych wytrwania .. i śmiało do celu Dzięki grzegorzleg za dodanie otuchy! Mam małe pytanko - kupiliście wszyscy już swoje Tarnavy? Ile wynosiła ostateczna cena? ( wat 7 czy 22% ) No i czy w późniejszym terminie będzie jeszcze obowiązywać hasło Grupa Chotomów Ja już kupiłem, cena za Tarnavę Comfort (oraz Comfort II) 16kW ze stojakiem 3500,- brutto z 22% VAT (+ dostawa i montaż gratis). Wrażenia z rozmów z właścicielem jak najbardziej pozytywne !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślimak Maciek 02.03.2006 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Rozmawiałem z p. Kozłowskim w zeszłym tygodniu - hasło "Grupa Chotomowska" wciąż działa przy zakupach kominków, zresztą ciągle przysyłamy mu nowych chętnych na Tarnave Pozdrawiam, Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorzleg 03.03.2006 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Ślimak Maciek, Rocky, mik99, Olena Podziękowania za szybkie i wyczerpujące odpowiedziZawsze można na Was liczyć!! Brak dostępu do internetu z mojej strony = sporadyczny udział w życiu GRUPY Z sieci korzystam tylko w pracy Częściej mogę tylko czytać a nie zawsze coś napisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 04.03.2006 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2006 Jak było na Spotkaniu Forumowym? Proszę o relację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocky 05.03.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Jak było na Spotkaniu Forumowym? Proszę o relację Na spotkaniu było superrr, oj co tam się działo, czas tak szybko leciał, że nie wiadomo kiedy, a okazało się że to już 2 w nocy Maciek Ślimak i SylwekW na pewno potwierdzą ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts