grazia111 26.04.2006 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Witam ja trochę z innej beczki.... chciałam zapytać Was, gdzie oddajecie dzieci do przedszkola?Słyszałam wiele negatywnych opinii nt. przedszkola w Chotomowie przy ulicy Żeligowskiego. Sama też tam byłam z wizytą i pani dyrektor nie zrobiła na mnie niestety dobrego wrażenia przez bardzo nieuprzejme zachowanie się w stosunku do pani przedszkolanki. Dobiegły mnie też "słuchy", że zostanie otwarte nowe przedszkole na ul. Pięknej, czy coś wiadomo Wam w tej sprawie? pozdrawiamG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 26.04.2006 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Witam ja trochę z innej beczki.... chciałam zapytać Was, gdzie oddajecie dzieci do przedszkola? Dla nas bardzo aktualny temat Razem z Maćkiem Ślimakiem odwiedziliśmy 3 przedszkola: 1. "Przy Lesie" przy ul. Przylesie 60 w Jabłonnie, 2. "Bajkowe... (cośtam)" przy ul Modlińskiej w Jabłonnie 3. przedszkole w Chotomowie. ad.1 pięknie położone, małe grupy (łącznie 35 dzieciaczków, 2 grupy), dla nas jeszcze "rzut beretem od domu", "wypasiony" program zajęć (prawie wszystko wliczone - w dość wysokiej - cenie) ogólnie robi b. dobre wrażenie http://www.przedszkole.info.pl/ ad. 2 moloch, łącznie ok. 180 dzieciaczków (6 grup po 30 osób), koszt niższy niż w pierwszym, ale wszystkie zajęcia dodatkowo płatne, wrażenie ogólne ok, ad. 3 nie zadawaliśmy zbyt wiele pytań, wyszliśmy bardzo szybko, ogólne wrażenie bardzo złe. Wybraliśmy przedszkole "Przy Lesie" - czy słusznie, to się dopiero okaże. Odniosłam wrażenie (potwierdziła to też moja sąsiadka, której córeczka chodziła do "Przy Lesie", a teraz chodzi do tego przy Modlińskiej), że takie przedszkole jak przy ul. Modlińskiej jest dobre dla starszych dzieci (taka "przejściówka" przed szkołą), mniejsze natomiast mogą mieć problem z odnalezieniem się w tak dużej grupie. Pozdrawiam i życzę udanego wyboru! Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 27.04.2006 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Właśnie przymierzamy się do dociągnięcia prądu tymczasowego do naszej działki i nie bardzo wiemy ile to może nas kosztować {prócz nerwów } Czy możecie napisać ile płaciliście za: - zakup kabla ciągniętego w ziemi i gdzie - robociznę za zakopanie kabla - zakup listwy dla skrzynki od której idzie prąd i gdzie - zakup skrzynki własnej - i inne pytania których nie znamy - jak bezproblemowo przez to przejść - ewentualnie czy jest jakaś inna droga - POZDRO.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślimak Maciek 27.04.2006 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 pawel i renia - sporej części Grupowiczów (w tym i nam) sprawę prowizorki elektrycznej załatwiał - przyzwoicie i za przyzwoite pieniądze - p. Bielski, pracownik Rejonu Legionowo zresztą. Tel. domowy: 774 30 03 (po 15:00). A co do przedszkola, UKF już wszystko napisała - więc tylko to potwierdzę Pozdrawiam, Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 27.04.2006 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 JESTEŚCIE WIELCY POZDRO..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nusia 28.04.2006 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 My mamy do oddania skrzynkę budowlaną . Trochę już przeszła ale może się przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 28.04.2006 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 drodzy grupowicze życzymy wam udanego wypoczynku w ciągu tych kilku nadchodzących dni a my zmykamy nad może co do skrzynki to odezwiemy się po powrocie POZDRO.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szpila 30.04.2006 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 to znowu ja Jakis czas temu pisalam ze jestemy bliscy kupienia dzialki w Chotomowie ale niestety bylismy zbyt wielkimi optymistami...i dalej szukamy... A moze Wy w okolicach Waszych dmokow kojarzycie jakies fajne miejscowki i wlascicieli chetnych do rozmow ktorzy nie zazycza sobe fortuny?/ Pls, help Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 30.04.2006 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 Ostanio w temacie dorych działek za małe pieniądze nie wiele się dzieje... ziemia idzie w górę dramatycznie szybko, w naszych okolicach jest coraz mniej guntów, a wysoki popyt dodatkowo cenę podbija. Wszystkim Wam Miłego weekendu w rodzinnym gronie, spedzonego...niekoniecznie na budowach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazia111 03.05.2006 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Dla nas bardzo aktualny temat Razem z Maćkiem Ślimakiem odwiedziliśmy 3 przedszkola: 1. "Przy Lesie" przy ul. Przylesie 60 w Jabłonnie, 2. "Bajkowe... (cośtam)" przy ul Modlińskiej w Jabłonnie 3. przedszkole w Chotomowie. ad.1 pięknie położone, małe grupy (łącznie 35 dzieciaczków, 2 grupy), dla nas jeszcze "rzut beretem od domu", "wypasiony" program zajęć (prawie wszystko wliczone - w dość wysokiej - cenie) ogólnie robi b. dobre wrażenie http://www.przedszkole.info.pl/ ad. 2 moloch, łącznie ok. 180 dzieciaczków (6 grup po 30 osób), koszt niższy niż w pierwszym, ale wszystkie zajęcia dodatkowo płatne, wrażenie ogólne ok, ad. 3 nie zadawaliśmy zbyt wiele pytań, wyszliśmy bardzo szybko, ogólne wrażenie bardzo złe. Wybraliśmy przedszkole "Przy Lesie" - czy słusznie, to się dopiero okaże. Odniosłam wrażenie (potwierdziła to też moja sąsiadka, której córeczka chodziła do "Przy Lesie", a teraz chodzi do tego przy Modlińskiej), że takie przedszkole jak przy ul. Modlińskiej jest dobre dla starszych dzieci (taka "przejściówka" przed szkołą), mniejsze natomiast mogą mieć problem z odnalezieniem się w tak dużej grupie. Pozdrawiam i życzę udanego wyboru! Maria Dziękuję za opinię. Byłam w przedszkolu Przy Lesie na ul. Dębowej, to nowy oddział tej samej placówki o której pisałaś. Na Białołęce jest mnóstwo przedszkoli i ciągle coś nowego się otwiera. Tu obecnie mieszkamy. W Chotomowie zamieszkamy dopiero w przyszłym roku, ale nie chciałabym zmieniać dzieciom przedszkola. Szkoda, ze nie ma normalnego w Chotomowie.... pozdrawiam G. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazia111 03.05.2006 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Witam, miło mi zakumonikować, że sławetnej Polance przy której mamy działkę, także Renatka, nadano nazwę. Teraz możemy już powiedzieć, że nasz dom stanie przy ulicy Baśniowej w Chotomowie. Serdecznie pozdrawiam Grażyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 03.05.2006 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 No dumna jestem całą gębą, naprawdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Byku 05.05.2006 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Właśnie przymierzamy się do dociągnięcia prądu tymczasowego do naszej działki i nie bardzo wiemy ile to może nas kosztować {prócz nerwów } Czy możecie napisać ile płaciliście za: - zakup kabla ciągniętego w ziemi i gdzie - robociznę za zakopanie kabla - zakup listwy dla skrzynki od której idzie prąd i gdzie - zakup skrzynki własnej - i inne pytania których nie znamy - jak bezproblemowo przez to przejść - ewentualnie czy jest jakaś inna droga - POZDRO.... Witam wszystkich Forumowiczów po dłuższej przerwie Nusia już się polecała, ale jeszcze przypomnę, że jeśli jeszcze nie kupiliście skrzynki budowlanej to chętnie oddamy naszą. zawsze jest to oszczędność, z tego co pamiętam ok 1000,- PLN. jeżeli chcecie skrzynkę (wymieniłem wszystkie korki, więc jest całkowicie sprawna), to dajcie znać. mój numer to 691-520-264 (Radek). Byku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 07.05.2006 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Nusia już się polecała, ale jeszcze przypomnę, że jeśli jeszcze nie kupiliście skrzynki budowlanej to chętnie oddamy naszą. zawsze jest to oszczędność, z tego co pamiętam ok 1000,- PLN. jeżeli chcecie skrzynkę (wymieniłem wszystkie korki, więc jest całkowicie sprawna), to dajcie znać. mój numer to 691-520-264 (Radek). Byku Proszę o kontakt do waszego pana Leszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Byku 08.05.2006 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Nusia już się polecała, ale jeszcze przypomnę, że jeśli jeszcze nie kupiliście skrzynki budowlanej to chętnie oddamy naszą. zawsze jest to oszczędność, z tego co pamiętam ok 1000,- PLN. jeżeli chcecie skrzynkę (wymieniłem wszystkie korki, więc jest całkowicie sprawna), to dajcie znać. mój numer to 691-520-264 (Radek). Byku Proszę o kontakt do waszego pana Leszka Mik99, proszę bardzo - Pan Leszek Klejna numer telefonu 0-606 373 849. pozdrawiam Byku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 08.05.2006 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Byku: dzięki Polecam świetny polski flm: http://kinoteka.pl/zdjecia_filmow/Hi%20Way.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 09.05.2006 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Potrzebuję około 2m3desek szalunkowych.Może ktoś z Was ma na zbyciu używane,niezniszczone deski :)PILNE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 11.05.2006 04:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 11.05.2006 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Szkoda,ale dzięki za odpowiedż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonal 13.05.2006 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 (edytowane) mago ja mam w pobliżu ul. Chotomowskiej - jesli chcesz zobaczyc bede na dzialce w niedziele Edytowane 13 Kwietnia 2010 przez sonal usunięcie tumeru tel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts