mago 13.05.2006 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 Sonal chętnie zobaczę,wieczorem zadzwonię i ustalimy szczegóły. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 14.05.2006 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 Czy ktoś ma na zbyciu 150 szt.stempli 3-metrowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 15.05.2006 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 szpila a może zainteresują cię okolice http://www.nieporet.plznamy tam kilku gospodarzy co i może by sprzedali renatka ale cudowną ulice będziesz miała tylko pozazdrościć no i ta okolica jest po prostu wymarzona dla niej POZDRO.... PS. DZIĘKI JESZCZE RAZ BYKU I NIUSIU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Byku 15.05.2006 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 szpila a może zainteresują cię okolice http://www.nieporet.pl znamy tam kilku gospodarzy co i może by sprzedali renatka ale cudowną ulice będziesz miała tylko pozazdrościć no i ta okolica jest po prostu wymarzona dla niej POZDRO.... PS. DZIĘKI JESZCZE RAZ BYKU I NIUSIU Paweł i Renia, to my dziękujemy za odwiedziny i odbiór szkrzynki dzięki, pozdrawiamy gorąco Nusia i Byku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 16.05.2006 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 PYTANIE ?????-czy podpisywać umowę z Elektrownią choć jeszcze nie mamy PnB a mamy od nich Warunki Przyłączenia. ?????-jeśli nie podpiszemy to czy dostaniemy z gminy PnB ?????- i co potem jeśli nie podpiszemy umowy {trzeba będzie jeszcze raz występować o Warunki ?] POZDRO.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HomeLess 16.05.2006 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 PYTANIE ... Nie chciałbym w błąd wprowadzać, bo przecież "wszystko płynie", ale Starostwo do wydania PnB (przynajmniej u mnie ) nie wymagało umowy z ZE tylko warunków. Propozycja umowy ważna była 30-dni i można ją było konsultować (ale chyba tylko z "Goździkową). Ja podpisałem, więc nie wiem, co było gdyby. Jeśli macie jakieś wątpliwości natury formalno-prawnej warto skonsultować się z URE. ps. sorki za wtrącanie się do "chotomowego" ogródka, ale ja też "spod Legionowa, panie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HAWAJKA 16.05.2006 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Witam po dłuższej przerwie, Mati śpi, więc mam chwilę, by napisać co u nas się dzieje na budowie. 24 kwietnia mieliśmy prawie sądny dzień: tego dnia montowali nam bramę garażową, okna, instalatorzy Solid Security zakładali czujki i kontraktony, by uruchomić alarm, czekaliśmy do wieczora na drzwi zewnętrzne - dojechały, ale Panowie byli łaskawi zapomnieć jakiegoś detalu do montażu, więc nie udało się zamknąć budynku. Następnego dnia rano drzwi już były na swoim miejscu.Teraz wciąż trwają prace nad tynkami zewnętrznymi, ekipa miała w zeszłym tygodniu przestój, do końca tygodnia powinni skończyć. Aktywnie poszukujemy ekpiy do ocieplenia poddasza - Mik99 jeszcze raz dzięki za namiary. muszę kończyć pozdrawiam, EWA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 16.05.2006 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 ps. sorki za wtrącanie się do "chotomowego" ogródka, ale ja też "spod Legionowa, panie". A "wtrącaj się", bo to bardzo fajny ogródek Do wszystkich ( za wyjątkiem HAWAJKI) dlaczego tak mało piszecie? Nie chcecie się chwalić swoimi domkami czy co? No niech no tylko ja rozpocznę! .... to..... Was zamęczę szczegółami ze swojej budowy. Będziecie mnie mieli dosyć. Będę się chwaliła każdą wymurowaną ścianą, zobaczycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 16.05.2006 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 RENATKO czekamy z utęsknieniem na start budowy na twojej cudnej działeczce a u nas ciągle papierologia POZDRO... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 16.05.2006 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Bardzo dziękuję pawel i renia. A z jakim utęsknieniem ja oczekuję rozpoczęcia swojej budowy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 16.05.2006 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 A z jakim utęsknieniem ja oczekuję rozpoczęcia swojej budowy!!!. Renata trzymam kciuki ,abyś rozpoczęła jak najszybciej.Jest to naprawdę wspaniałe uczucie móc w końcu zobaczyć jak powoli powstaje upragniony domeczek,zwłaszcza jeśli długo czeka się na to cholerne pozwolenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 16.05.2006 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 A tak wogóle to jest trochę zamieszania z budową, wszystko tak szybko się dzieje.Do końca tygodnia chyba skończą murowanie bloczków fundamentowych,może z ociepleniem?Postaramy się w niedługim czasie wkleić parę zdjęć z budowy. Jak na razie, z ekipy budowlanej i kierownika jesteśmy zadowoleni.Zobaczymy jak będzie dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 16.05.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 a ja czekam i czekam...czekam i czekam na to pozwolenie jestem coraz bardziej zła .Spędzam czas na zastanawianiu się z jakich pustakow budować i chyba wybierzemy markowicze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocky 16.05.2006 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 PYTANIE ?????-czy podpisywać umowę z Elektrownią choć jeszcze nie mamy PnB a mamy od nich Warunki Przyłączenia. ?????-jeśli nie podpiszemy to czy dostaniemy z gminy PnB Podpisanie umowy nie jest to konieczne do uzyskania PnB, wystarczą wydane warunki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocky 16.05.2006 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 No niech no tylko ja rozpocznę! Renatka miło Cię słyszeć ! Zobaczymy jak będzie dalej. mago będzie dobrze ! U nas na budowie spore postępy, ale spraw jest tyle, że trudno to wszystko objąć. Już za niecałe siedem godzin Eimund z ekipą ma u nas wylewać podłogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 17.05.2006 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 witamy jesteście wielcy i bez was to chyba byśmy nie miel gdzie zadawać głupich pytań POZDRO.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HAWAJKA 17.05.2006 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 czesc, Rocky - widze, ze u Ciebie wylewki bedzie robila ta sama ekipa co u nas. My wybralismy Eimunda, bo byl polecany na forum Muratora. Nie wiem, byc moze bede pierwsza osoba nie do konca zadowolona z jakosci wykonania, ale niestety tak jest. Musze skontaktowac sie jeszcze z Eimundem i najlepiej, by On sam zobaczyl stan wylewek, ale moim zdaniem tak nie powinny one wygladac. Dam znac, gdy juz bedzie po wizji lokalnej. milego dnia Grupo Chotomowska EWA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 17.05.2006 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 a ja czekam i czekam...czekam i czekam na to pozwolenie jestem coraz bardziej zła :evil Pocieszę Cię ,my załatwialiśmy od 2001r-wtedy odmowa ,bo las.Protest do planu zagospodarowania,który został przyjęty .Koniec starych planów,gmina ustala nowy (2-3 lata) i bedzie połowa budowlanej.W tej chwili plany niby są ale brak jeszcze zatwierdzenia wojewody maz.od jesieni zeszłego roku.Podpowiedz urzędników ,że możemy wystąpić ponownie o warunki zabudowy ruszyło dopiero sprawę do przodu.Machina ruszyła w czerwcu zeszłego roku i pozwolenie koniec lutego.br. :lol:W międzyczasie oczywiście cały czas szukanie informacji o materiałach,wybór domu itd.Trzymam kciuki abyś dostała jak najszybciej to pozwolenie :)I dostaniesz zanim się obejrzysz zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 17.05.2006 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Rocky U nas na budowie spore postępy, ale spraw jest tyle, że trudno to wszystko objąć. Fajnie,że tak szybko idzie u Ciebie robota .Takie wiadomości podnoszą człowieka na duchu Z niecierpliwością czekam na czas kiedy i my będziemy na podobnym etapie może w przyszłym roku. Co do ekipy -to chcieli sobie dzisiaj pójść na skróty i bloczki fundamentowe próbowali zasypać po jednokrotnym smarowaniu Dysperbitem.Oczywiście musieli odkopać to co zasypali i będą czyścic i jeszcze raz mazać.A to tylko dzięki waszym informacjom Grupo Chotomowska.Dzięki,dzięki,dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 17.05.2006 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 a ja czekam i czekam...czekam i czekam na to pozwolenie jestem coraz bardziej zła :evil Pocieszę Cię ,my załatwialiśmy od 2001r-wtedy odmowa ,bo las.Protest do planu zagospodarowania,który został przyjęty .Koniec starych planów,gmina ustala nowy (2-3 lata) i bedzie połowa budowlanej.W tej chwili plany niby są ale brak jeszcze zatwierdzenia wojewody maz.od jesieni zeszłego roku.Podpowiedz urzędników ,że możemy wystąpić ponownie o warunki zabudowy ruszyło dopiero sprawę do przodu.Machina ruszyła w czerwcu zeszłego roku i pozwolenie koniec lutego.br. :lol:W międzyczasie oczywiście cały czas szukanie informacji o materiałach,wybór domu itd.Trzymam kciuki abyś dostała jak najszybciej to pozwolenie :)I dostaniesz zanim się obejrzysz zobaczysz Dzięki za pocieszenie ...mam nadzieję,ze to juz za chwilkę,ze to juz za momencik będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts