Olena 24.05.2006 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Hej hej Przynajmniej na forum Cię czasem Byku widać Już mysleliśmy, że Marysia troszkę Anie odciążyła Jakby któś mial namiary na ziemię to ja też bym poprosiła... co prawda kieszeń pusta ale popytac nie zaszkodzi Wiecie jak nam się nie chce wieczorami wracać z budowy do domu??? Ta cisza, spokój, bazanty i ... świerszcze... ja chcę już tam mieeeeeeeeeeeeeeeszkaaaaaaaaaaaać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 24.05.2006 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 No dobrze, wieczorem (jak moja połówka wróci) wrzucę namiary na pana "Ziemniaka" (to skrót od pana od ziemi - nie wiem jak się nazywa). Tylko może najpierw sprawdźcie co to za ziemia (u nas też można sprawdzić, choć my - jak pisałam - ze względu na ilość wzięliśmy trochę tańszą i są w niej szkła, kamienie i różne inne "rzeczy", a ta najtańsza jest gliniasta), może facet ma gdzieś na składzie... Pozdrawiam, Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hagi 24.05.2006 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 szpila a może zainteresują cię okolice http://www.nieporet.pl znamy tam kilku gospodarzy co i może by sprzedali Bardzo poprosze o namiary mimo ze ciagle nie tracimy nadziei, ze jednak Chotomow w koncu bedzie nasz - w kazdym badz razie negocjacje z kolejna osoba trwaja.... Witam, mi również spodobały się rejony Chotomowa. Czy mogę prosić o przesłanie jakiś informacji z namiarami na sprzedajcych działki w tej okolicy (najlepiej oczywiście bezpośrednio) - interesują mnie grunty ok. 1000 m2. Z góry wielkie dzięki. Pozdrawiam, Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 25.05.2006 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Witam Ponawiam pytanie w sprawie stempli. Kto ma do odsprzedania 3-metrowe stemple? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Byku 25.05.2006 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Witam Ponawiam pytanie w sprawie stempli. Kto ma do odsprzedania 3-metrowe stemple? Mago, jeżeli mają zostać wykorzystane do podtrzymywania stropu, to sugeruję kupić nowe - są pewniejsze - dla ludzi, którzy będą wylewali i dla stropu. ale o tym powinien poinformować Ciebie wykonawca. chciałem podzielić się taką informacją. pozdrawiam Byku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Byku 25.05.2006 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Marysia, powiadasz.....hmmm jak ładnie Właśnie chodziło mi o to, czy jeszcze u mamusi, czy już nie... bo o ile dobrze pamiętam, to termin macie właśnie na maj. Czy będziecie rodzić wspólnie? Jak Ania się czuje? My mamy namiar na ziemię, ale nie najlepszego gatunku (choć facet ma też droższą - może lepszą). Musieliśmy przywieźć kilkanaście wywrotek, więc cena grała rolę... Jeśli będziecie zainteresowani, to dajcie znać. Pozdrawiam, Maria UKF, termin faktycznie mamy na koniec maja, a poród koniecznie rodzinny - nie widzę innej możliwości, chociaż dowiedziałem się, że jak dostaniemy salę ogólną to druga rodząca kobieta może mnie wyprosić - oby nie. Ania czuje się dobrze, brzuszek jest coraz większy i nie możemy doczekać się kiedy zobaczymy "na żywo" Malutką. co do ziemi, jeśli możesz to napisz kontakt do Ziemniaka - chętnie z nim porozmawiam. pozdrawiam Byku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Byku 25.05.2006 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Hej hej Przynajmniej na forum Cię czasem Byku widać Już mysleliśmy, że Marysia troszkę Anie odciążyła Jakby któś mial namiary na ziemię to ja też bym poprosiła... co prawda kieszeń pusta ale popytac nie zaszkodzi Wiecie jak nam się nie chce wieczorami wracać z budowy do domu??? Ta cisza, spokój, bazanty i ... świerszcze... ja chcę już tam mieeeeeeeeeeeeeeeszkaaaaaaaaaaaać... Olena, nie widać nas, bo też już myśleliśmy, że Marysia nadchodzi, ale tylko się z nami pobawiła. jak będę miał kontakt na ziemię, to oczywiście dam znać. a co do okolicy to absolutnie się zgadzam - zasypia się i śpi rewelacyjnie - taka cisza i śpiew ptaków - po prostu świetnie. ale już niedługo się wprowadzicie, więc głowa do góry. pozdrawiam Byku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 25.05.2006 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 jeżeli mają zostać wykorzystane do podtrzymywania stropu, to sugeruję kupić nowe - są pewniejsze - dla ludzi, którzy będą wylewali i dla stropu. BYKU-dziękuję za sugestię,wykonawca niestety nic nię powiedział czy mają być nowe czy używane. Potrzebuję do wylania stropu.Jeśli ma to wpłynąć na bezpieczeństwo to chyba rozejrzę się za nowymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Byku 25.05.2006 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 jeżeli mają zostać wykorzystane do podtrzymywania stropu, to sugeruję kupić nowe - są pewniejsze - dla ludzi, którzy będą wylewali i dla stropu. BYKU-dziękuję za sugestię,wykonawca niestety nic nię powiedział czy mają być nowe czy używane. Potrzebuję do wylania stropu.Jeśli ma to wpłynąć na bezpieczeństwo to chyba rozejrzę się za nowymi. Mago, porozmawiaj z wykonawcą, jeżeli uzna, że nie ma zagrożenia to weźmiesz używane. w naszym przypadku zamówiliśmy nowe stemple w hurtowni, a jak przyjęchały to nasz wykonawca (na szczęście był przy odbiorze) je odesłał, ponieważ były używane - a on powiedział, że nie będzie ryzykował - zdrowia swojego i ekipy ani stropu, który może spaść na parter... dlatego o tym napisałem. Byku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 25.05.2006 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 jeżeli mają zostać wykorzystane do podtrzymywania stropu, to sugeruję kupić nowe - są pewniejsze - dla ludzi, którzy będą wylewali i dla stropu. BykuJeszcze raz bardzo dziękuję za informację.Na pewno porozmawiam z wykonawcą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 25.05.2006 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 A u mnie się cosik ruszyło.....otoz otrzymałam piękne pozwolenie na budowę więc mogę juz ruszac.W sobotę planujemy sciągnąc humus i mam nadzieje,ze to nam się uda bo coś ostatnio mam pecha i wszystko mi sie o kilka tyg.przesuwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 25.05.2006 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Aha26 gratuluję. A o jakimś pechu to nawet nie myśl. W sobotę osobiście ten humusik skontroluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 26.05.2006 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 A u mnie się cosik ruszyło.....otoz otrzymałam piękne pozwolenie na budowę więc mogę juz ruszac aha26-ja również gratuluję,teraz to głowa do góry i praca,praca,praca A u mnie wczoraj wylali chudziak , dzisiaj założą folię,zakopią fundament i tydzien -dwa przerwy.Nabiorę sił przed następnym etapem.Czas na sprowadzenie reszty materiału Nie jest żle.Jak na razie wszystko idzie w miarę gładko.Duża zasługa kierownika budowy,który bywa czasem na budowie i dwa razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dziobaki 26.05.2006 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Witamy wszystkich Chotomowiczanów (i nie tylko) Jesteśmy na etapie wyboru działeczki w tych okolicach. I udało się akurat trafić do Waszego klubu. Idea jest super i po przewertowaniu kilku stron już widzę jak przyjacielską macie atmosferę. Super! Wiem że już kilka osób pytało o kontakty do sprzedających ziemię, ale nie mogłem znaleźć konkretnych numerów. Czy moglibyście i nam pomóc w znalezieniu jakiejś rozsądnej cenowo działki? Planujemy ok 1000m2. Szczegółow jeszcze nie mamy doprecyzowanych, po prostu planujemy obejrzeć działki w okolicy. Szukamy w Chotomowie, Dąbrowie Chotomowskiej,... okolicach. Chcemy się wyprowadzić z "Betonowej Dżungli" (W-wy) bliżej natury Będę wdzięczny za każdy kontakt, bo wiadomo, że agencje sobie słono liczą za pośrednictwo. pozdrawiamy serdecznie Dziobaki [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 26.05.2006 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Aha26 gratuluję. A o jakimś pechu to nawet nie myśl. W sobotę osobiście ten humusik skontroluję. Renatko alez zapraszam Cię serdecznie na osobistą kontrolę do mnie na działeczkę!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 26.05.2006 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 witamy aha26 GRATULACJE i trzymamy kciuki za postępy w budowaniu byku namiary na ZIEMIE zaraz polecą na PRV..{niestety nie znamy jakości i cen i INFO o ziemi wygrzebaliśmy z Forum może coś pomożemy } POZDRO.... dla tych co wykańczają ,startują lub marzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 26.05.2006 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 MAGO a gdzie szanowny sąsiad się buduje czyżby w gminie Nieporęthttp://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=45923&start=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 26.05.2006 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Aha26, Ty tak nie mrugaj, bo ja naprawdę jutro przyjeżdżam do Chotomowa. Szykuj ten humus, kontrola będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 26.05.2006 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 BYKU no u nas jak zawsze wszystko jest rozciągnięte w czasie i przestrzeni jak na razie to użeramy się z adaptacją i zmianami w PROJEKCIE a zacząć mamy zamiar po WAKACJACH { oby się udało } aha26 a o której to będą cię ogołacać bo i my może byśmy z chęcią swoje 2 grosze dorzucili do wykopu. POZDRO...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marian44 26.05.2006 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 witajcie Dziobaki . Milo Was gościć . Myślę , że oprócz mnie , ktoś jeszcze Was przywita . Na pomoc możecie zawsze liczyć . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts