Olena 26.05.2006 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Hagi, Dziobaki - witajcie Ja osobiście o dzialkach nic nie wiem ale z autopsji poradzę - róbcie sobie wycieczki po okolicy, jak Wam się coś spodoba - pytajcie o wlaścicieli i działajcie, działajcie Okolica warta poświęcenia Aha26 nareszcie!!! Super, teraz to się dopiero zacznie Renatko to może i do nas zechcesz wpaść? Telefon chyba masz? Zapraszamy Melduję, że u mnie bez zmian - wykończeniowka nas wykańcza - finansowo Ale juz bliżej niż dalej, własnie odgradzam się od ulicy - i niech mi ktoś powie, ze mu się moje sztachetki nie podobają! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 26.05.2006 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 a gdzie szanowny sąsiad się buduje czyżby w gminie Nieporęt paweł i renia-Budujemy w gminie Nieporęt ,Michałów_Reginów,na mapce chotomowskiej zaznaczone jako ;jsc;Między Legionowem a Zegrzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazia111 26.05.2006 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 a ja czekam i czekam...czekam i czekam na to pozwolenie jestem coraz bardziej zła .Spędzam czas na zastanawianiu się z jakich pustakow budować i chyba wybierzemy markowicze. Aha 26, ile czekaliście na pozwolenie. Dzwoniłam wczoraj do Starostwa i pan powiedział, że ma 65 dni na wydanie pozwolenia i tyle to obecnie trwa plus uprawomocnienie się tej decyzji dwa a nawet trzy tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazia111 26.05.2006 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Witajcie Hagi i Dziobaki. listę dostępnych działek w Chotomowie skrupulatnie sporządziliśmy, gdy sami szukaliśmy swojej, dlatego jest już z pewnością nieaktualna. Gdzieś mi się jednak "obiło" o uszy, że pan (nie pamiętam nazwiska) z pod nr tel. 661 469 514 ma jeszcze działki do sprzedania. Niestety nie wiem tego na pewno. Ewentualnie do sprawdzenia. Kiedyś oglądaliśmy u niego działki na ulicy Jodłowej, ale było to rok temu. pozdrawiamG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 26.05.2006 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 My również witamy Hagiego i Dziobaki Koło nas jest do sprzedania działka ale ma 1600 i mieści się w Michałowie-Reginowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 26.05.2006 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Renatko to może i do nas zechcesz wpaść? Telefon chyba masz? Zapraszamy Melduję, że u mnie bez zmian - wykończeniowka nas wykańcza - finansowo Ale juz bliżej niż dalej, własnie odgradzam się od ulicy - i niech mi ktoś powie, ze mu się moje sztachetki nie podobają! No pewnie, muszę pogłaskać te Twoje sztachetki, tylko żeby mi drzazga nie wlazła do łapek. Hagi witaj w Grupie Dziobaki Cześć, chociaż już się przywitaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 26.05.2006 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Olena, BykuNamiary na ziemię "poleciały" na priv. Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dziobaki 27.05.2006 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 dziekujemy bardzo za ciepłe przyjęcie i dzieki za namiary. dzisiaj sloneczko grzeje, wiec jade przy okazji na maly objazd rozejrzec się po okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 27.05.2006 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 Melduję, że sztachetki wygłaskane. Są piękne, że o całej reszcie nie wspomnę. Olena, gratuluję serdecznie! http://cukieteria.pl/sklep/obrazy/KOSZ%20Z%20WINEM%20kora%20350.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 28.05.2006 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 a ja czekam i czekam...czekam i czekam na to pozwolenie jestem coraz bardziej zła .Spędzam czas na zastanawianiu się z jakich pustakow budować i chyba wybierzemy markowicze. Aha 26, ile czekaliście na pozwolenie. Dzwoniłam wczoraj do Starostwa i pan powiedział, że ma 65 dni na wydanie pozwolenia i tyle to obecnie trwa plus uprawomocnienie się tej decyzji dwa a nawet trzy tygodnie Hello.Hello...witam Wszystkich.Nowych Dziobakow tez . Grazia.....dokumenty złozyłam na koniec marca a pozwolenie dostałam teraz na dniach tak więc czekałam 1 miesiac i 3 tygodnie i jakies 2 dni chyba. .U nas Humus juz sciągnięty jutro p.Gedodetka będzie wytyczać fundamenty a reszta to juz z gorki o nie!!!!!??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazia111 28.05.2006 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 Aha: Będę musiała przyjąć sobie do serca hasło, które zamieściłaś w stopce swojego postu. Olena:Dziękujemy za Waszą gościnność. Dom piękny. pozdrowieniaG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 28.05.2006 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 wink: .U nas Humus juz zciągnięty jutro p.Gedodetka będzie wytyczać fundamenty a reszta to juz z gorki o nie!!!!!??? W końcu się doczekałaś. Fajowo.Teraz nabieraj sił i do "roboty" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 28.05.2006 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 jeżeli mają zostać wykorzystane do podtrzymywania stropu, to sugeruję kupić nowe - są pewniejsze - dla ludzi, którzy będą wylewali i dla stropu. BykuJeszcze raz bardzo dziękuję za informację.Na pewno porozmawiam z wykonawcą. Rozmawiałam z wykonawcą.Mogą być stemple używane.Trzeba tylko sprawdzić aby były proste,nie popękane i nie uszkodzone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 28.05.2006 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 wink: .U nas Humus juz zciągnięty jutro p.Gedodetka będzie wytyczać fundamenty a reszta to juz z gorki o nie!!!!!??? W końcu się doczekałaś. Fajowo.Teraz nabieraj sił i do "roboty" Tak....w koncu się doczekałam i pełna werwy i radości zabieram się do pracy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dziobaki 29.05.2006 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 W weeked pojechalem rozejrzec sie po Chotomowie. Baardzo fajne tereny ale niestety ogloszeń o sprzedaży dzialek wlasciwie brak. myslalem ze moze na slupach cos znajde przywieszone. ładne miejsca sa przy ul. Leszczynowej i zaraz obok po drugiej stronie małego lasku z ukrytą jednostką wojskową. ale problem polega na tej wlasnie jednostce to WSI. stoi tam taka fajna duza antena kotłująca (nadająca z mocą) średnio 10 kilowatów przez kilkanaście godzin dziennie... jesli komus nie przeszkadzaja blisko tory kolejowe to mam namiary na dzialke 1200m2 chyba niedrogo, bo 60zł za m2. szukam dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 29.05.2006 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 W weeked pojechalem rozejrzec sie po Chotomowie. Baardzo fajne tereny ale niestety ogloszeń o sprzedaży dzialek wlasciwie brak. myslalem ze moze na slupach cos znajde przywieszone. ładne miejsca sa przy ul. Leszczynowej i zaraz obok po drugiej stronie małego lasku z ukrytą jednostką wojskową. ale problem polega na tej wlasnie jednostce to WSI. stoi tam taka fajna duza antena kotłująca (nadająca z mocą) średnio 10 kilowatów przez kilkanaście godzin dziennie... jesli komus nie przeszkadzaja blisko tory kolejowe to mam namiary na dzialke 1200m2 chyba niedrogo, bo 60zł za m2. szukam dalej a może poszukaj w jablonnej w okolicach Kisielewskiego ,ktora rozgranicza jabłonnę i Chotomow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 29.05.2006 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 a może poszukaj w jablonnej w okolicach Kisielewskiego ,ktora rozgranicza jabłonnę i Chotomow W Jabłonnie, Kochani - nie w "Jabłonnej".... (Jabłonna odmienia się jak np. Anna) Pozdrawiam z Jabłonny, Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 29.05.2006 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 a może poszukaj w jablonnej w okolicach Kisielewskiego ,ktora rozgranicza jabłonnę i Chotomow W Jabłonnie, Kochani - nie w "Jabłonnej".... (Jabłonna odmienia się jak np. Anna) Pozdrawiam z Jabłonny, Maria Dzięki UKF....kurcze zawsze mam z tym problem.Raz mowię tak raz tak ,ale nigdy nie wiem kiedy jest poprawnie,ale teraz już będę wiedziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazia111 29.05.2006 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Witam, Drodzy forumowicze z Chotomowa i okolic bardzo proszę Was o pomoc. Potrzebuję numery telefonów do Waszych geodetów. Posiadam co prawda już trzy numery, ale jak dotąd udało mi się dodzwonić tylko do jednego. Podane ceny, to: 650 netto za 3 egzemplarze mapek do celów projektowych,wznowienie granic działki 300 (jeśli za jednym przyjazdem robi to i powyższe - ten sam geodeta dzielił i wytyczał działki wcześniej), 600 jeśli będzie musiał przyjechać oddzielnie,60 zł za sztukę ogranicznika betonowego,wyznaczenie domu z przeniesieniem na ławy ciesielskie od 650 do 800netto. Co o tym sądzicie? pozdrawiamG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 29.05.2006 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Grazia..oto nr do mojej geodetki.....605 362 261 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts