grazia111 29.05.2006 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Grazia..oto nr do mojej geodetki.....605 362 261 Bardzo dziękuję za szybką odpowiedź. Pani geodetka przemiła. Poza tym my kobiety musimy się wspierać. Już się umówiłyśmy. pozdrawiam G. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 29.05.2006 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Dzięki UKF....kurcze zawsze mam z tym problem.Raz mowię tak raz tak ,ale nigdy nie wiem kiedy jest poprawnie,ale teraz już będę wiedziała Nie ma za co Też na początku źle odmienialiśmy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 29.05.2006 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Wiem, że "wyskoczę przed orkiestrę", ale... nie mogę się powstrzymać.... To dla Nusi i Byka: http://www.andrea-schroeder.com/diridari/geddes128.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olena 29.05.2006 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Wiem, że "wyskoczę przed orkiestrę", ale... nie mogę się powstrzymać.... Czyżby to już???? Marysia w końcu do nas zawitała???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazia111 30.05.2006 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Wiem, że "wyskoczę przed orkiestrę", ale... nie mogę się powstrzymać.... Czyżby to już???? Marysia w końcu do nas zawitała???? To wesoło u Was na tej Kasztanowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazia111 30.05.2006 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Witam, mam pytanie dotyczące prac ziemnych.Kto zbierał Wam humus? Kilka stron wcześniej znalazłampana Dariusza Wojewodę, czy u kogoś pracował? pozdrawiamG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 30.05.2006 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 podobno najlepszy w pracach ziemnych w rejonie Chotomowa jest p.UŁANOWICZ 0603-355-612 POZDRO.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 30.05.2006 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Skąd braliście więzbę na dach? [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 30.05.2006 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Witam, mam pytanie dotyczące prac ziemnych. Kto zbierał Wam humus? Kilka stron wcześniej znalazłam pana Dariusza Wojewodę, czy u kogoś pracował? pozdrawiam G. Grazia111 zajrzyj na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazia111 30.05.2006 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Skąd braliście więzbę na dach? [/b] Dziękuję za pomoc, kontakty. Przesyłam informacje nt. więźby na prv pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazia111 30.05.2006 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 podobno najlepszy w pracach ziemnych w rejonie Chotomowa jest p.UŁANOWICZ 0603-355-612 POZDRO.... Dziękuję bardzo za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryszard_O 31.05.2006 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Witam pięknie mieszkańców Chotomowa. Cieszę się, że tu trafiłem, widzę że oprócz "chotomowiaków" udzielają się tutaj mieszkańcy chyba całego powiatu. Dobrze się składa, bo ja właśnie szukam swojego miejsca na Ziemi. I właściwie zostaje jedna alternatywa - albo Chotomów albo Serock. Chotomów co prawda bardziej ekskluzywny i bilżej "stolycy", ale ziemi już jakby brak i drogo niemiłosiernie. Serock pewnie bardziej prowincją zalatuje (nawet krowy na ulicy tu widziałem), ale jeszcze całkiem ładne działki za rozsądne pieniądze można tu kupić. Jeśli można prosić, podzielcie się swoimi przemyśleniami, dlaczego wybraliście właśnie to miejsce, które wybraliście i jakie za i przeciw braliście pod uwagę, bo przecież nie tylko cena i uzbrojenie działki się liczy. Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedzi, o które proszę w wątku (tzn żeby nie "zaśmiecać" tego, dałem sondaż w dziale sondaże): Wiem, że to trochę roboty, ale jeśli można prosić, udzielajcie odpowiedzi w dziale sondaże:http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=72303 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 31.05.2006 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 WITAMY Ryszarda O oczywiście że Chotomów a bo; - blisko wszędzie - zielono całkiem - super ludzie {oczywiście z forum}bo innych nie znamy - TYLKO TE CENY OSTATNIO WARJUJĄCE ALTERNATYWA: http://img285.imageshack.us/img285/2851/nieport13sx.jpg http://WWW.nieporet.pl POZDRO...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryszard_O 31.05.2006 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Dzięki za odpowiedź. Nieporęt na razie odpadł, bo ponoć podmokłe mocno tam są tereny (bliskość zalewu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 31.05.2006 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Dzięki za odpowiedź. Nieporęt na razie odpadł, bo ponoć podmokłe mocno tam są tereny (bliskość zalewu). Ryszard O zajrzyj na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elza23 31.05.2006 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Witam, czy i ja mogę się przyłączyć do pytania o drewno na więźbę? Też chciałabym wiedzieć, gdzie opłaca się szukać... A gdzie zaopatrywaliście się w dachówki? Gdzieś w naszerj okolicy? Czy możecie nam coś polecić? Bardzo proszę. Gdybym umiała, wkleiłabym zdjęcie naszej chatki (tzn. początku naszej chatki - bo mamy "już" ściany parteru), ale nie umiem. Jak się nauczę, to przedstawię nasze cegły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 31.05.2006 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 info dla tych co szukają DACHU http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=45467&postdays=0&postorder=asc&start=0 ELIZA 23 a jeśli chodzi foto to bardzo fajny i prosty program jest tu: http://imageshack.us/?x=my6&myref=http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=45923&postdays=0&postorder=asc&start=60 na początku trzeba się troche pomęczyć ale potem to już prosto 1.najpierw przeglądaj{swoje foto w komput.} 2.resize image 800/600 3.host it 4. CZEKAMY 5.oznaczamy odnośnikna dole {show image....} 6.wklejamy odnośnik{foto}do albumu lub na stronę w Dzienniku - oczywiście zanim wkleimy poprzedzamy to {url}który pobieramy z paska narzędzi 7 a tak to będzie wyglądało http://img426.imageshack.us/my.php?image=0qfjjn2x7sgnqp3tmed1ib.jpg POZDRO... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 31.05.2006 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Witam pięknie mieszkańców Chotomowa. Cieszę się, że tu trafiłem, widzę że oprócz "chotomowiaków" udzielają się tutaj mieszkańcy chyba całego powiatu. Dobrze się składa, bo ja właśnie szukam swojego miejsca na Ziemi. I właściwie zostaje jedna alternatywa - albo Chotomów albo Serock. Chotomów co prawda bardziej ekskluzywny i bilżej "stolycy", ale ziemi już jakby brak i drogo niemiłosiernie. Serock pewnie bardziej prowincją zalatuje (nawet krowy na ulicy tu widziałem), ale jeszcze całkiem ładne działki za rozsądne pieniądze można tu kupić. Jeśli można prosić, podzielcie się swoimi przemyśleniami, dlaczego wybraliście właśnie to miejsce, które wybraliście i jakie za i przeciw braliście pod uwagę, bo przecież nie tylko cena i uzbrojenie działki się liczy. Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedzi, o które proszę w wątku (tzn żeby nie "zaśmiecać" tego, dałem sondaż w dziale sondaże): Wiem, że to trochę roboty, ale jeśli można prosić, udzielajcie odpowiedzi w dziale sondaże: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=72303 Ja na Twoim miejscu wybrałabym Chotomow ewentualnie Jabłonnę{sama tu działkę kupiłam}. O Serocku mam bardzo niemiłe zdanie,mam też niemiłe przezycia z tego miasteczka zwiazane z tamtejszym chuliganstwem i dlatego nie polecam tej miejscowosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonal 31.05.2006 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 no proszę elza23 odezwała się po latach... a to dopiero niespodzianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocky 31.05.2006 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Grupa Chotomowska OŻYŁA !!! I to jak Rocky ... Pewnie się wprowadzicie w tym roku, prawda? Tak, planujemy przeprowadzkę w tym roku, może we wrześniu się uda. Oby się udało dopełnić formalności, bo do zrobienia to jeszcze trochę zostanie. Ale nic to, jeszcze rok temu była pusta działka, a tu już stoi nasz dom, prawie gotowy do zamieszkania, nie do wiary ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts