aha26 07.06.2006 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Cezary Brzozowski skoro wycinasz krzaczory na Polnej to może ta cała operacja odbywa się za moim "płotem" (którego oczywiście jeszcze nie ma ) tam jest tego towaru "od metra" , ktosik kupił sobie w tym roku tą działeczkę ale jeszcze nie zarządził dzika przyrodą Aha 26 Skoro już rozpoczęły sie u Ciebie sprawy koparkowe , to pewnie będziesz bywała częściej w Chotomowie i uda nam sie spotkać,prawdę mówiąc to ja ciągle się domyślam , która to Twoja działeczka, ale żółte bliżniaki na rogu są chyba dwa U nas budowanie pełną parą ...mury pną się już do góry ! Ja to wiem,ktora jest Twoja,juz tam nawet spacerowałam sobie!!!! Ad1 beaokey Nasz działka jest trzecia wjeżdżając w Polną z Kisielewskiego, najpierw, na rogu jest skład materiałów budowlanych, potem jest czyjaś działka,a potem nasza działka :trzecia po prawej. Natomiast nie możemy się domyśleć, która jest Twoja. Ad.2 Aha Wczoraj oglądaliśmy postępy w ściąganiu humusu( dziwne słowo) na Twojej działce, no już wszystko gotowe, szczęsciara. Wczoraj napisałem Ci na priv kilka pytań o sczegóły tego procesu "humusowania", czy czekac mam cierpliwie?? Czarek CZarku....do mnie nic na priva nie doszło!!!Napisz jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 07.06.2006 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 O Serocku mam bardzo niemiłe zdanie,mam też niemiłe przezycia z tego miasteczka zwiazane z tamtejszym chuliganstwem i dlatego nie polecam tej miejscowosci. "aha26" mogłabyś sprecyzować, dlaczego masz o Serocku "bardzo niemiłe zdanie", sprawy chuligaństwa pomińmy, bo chuligaństwo granic nie uznaje, jest wszędzie, nawet w Chotomowie (http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=29535&w=25373027). ankieta w dziale http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=72303 Jezeli pominę bardzo niemiłą sprawę zwiazaną z tamtejszym chuliganstwem,ktore według mnie jest zdecydowanie większe niż w Legionowie lub Chotomowie to zostaną mi juz "tylko "niemiłe wspomnienia zwiazane z Urzędem{chodzi konkretnie o Ratusz}w Serocku,ktory nalezy chyba do najmniej kompetentnych,Chciał mnie oszukać...i bardzo długo musialam walczyc o swoje,po za tym wodociągi w Serocku też nie lepsze.....musialabym tu się naprawdę długo rozpisywac.Moje zdanie jest takie,ze załatwienie tam czegoś wymaga nielada cierpliwosci i znajomosci przepisow bo na kazdym kroku chcą człowieka oszukać.Nie wiem może tylko ja tam mialam takie przejscia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cezary Brzozowski 08.06.2006 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Wszystko wskazuje na to ,że będziemy na Polnej ok godz. 19,30.Jeśli możesz o tej porze to zapraszam Witaj beaokey, Twoja budowowa jest imponująca, kilku Panów krzątało się jeszcze o 19.30 pnąc Twoje mury do góry, szkoda , że nie udało sie spotkać, na pewno uda się następnym razem, a zatem do miłego.... Czarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cezary Brzozowski 08.06.2006 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Cezary Brzozowski skoro wycinasz krzaczory na Polnej to może ta cała operacja odbywa się za moim "płotem" (którego oczywiście jeszcze nie ma ) tam jest tego towaru "od metra" , ktosik kupił sobie w tym roku tą działeczkę ale jeszcze nie zarządził dzika przyrodą Aha 26 Skoro już rozpoczęły sie u Ciebie sprawy koparkowe , to pewnie będziesz bywała częściej w Chotomowie i uda nam sie spotkać,prawdę mówiąc to ja ciągle się domyślam , która to Twoja działeczka, ale żółte bliżniaki na rogu są chyba dwa U nas budowanie pełną parą ...mury pną się już do góry ! Ja to wiem,ktora jest Twoja,juz tam nawet spacerowałam sobie!!!! Ad1 beaokey Nasz działka jest trzecia wjeżdżając w Polną z Kisielewskiego, najpierw, na rogu jest skład materiałów budowlanych, potem jest czyjaś działka,a potem nasza działka :trzecia po prawej. Natomiast nie możemy się domyśleć, która jest Twoja. Ad.2 Aha Wczoraj oglądaliśmy postępy w ściąganiu humusu( dziwne słowo) na Twojej działce, no już wszystko gotowe, szczęsciara. Wczoraj napisałem Ci na priv kilka pytań o sczegóły tego procesu "humusowania", czy czekac mam cierpliwie?? Czarek CZarku....do mnie nic na priva nie doszło!!!Napisz jeszcze raz Aha26 Daj znać czy tym razem doszła do Ciebie moja wiadomość na priva, pozdrawiam Czarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HomeLess 08.06.2006 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Jezeli pominę bardzo niemiłą sprawę zwiazaną z tamtejszym chuliganstwem,ktore według mnie jest zdecydowanie większe niż w Legionowie lub Chotomowie to zostaną mi juz "tylko "niemiłe wspomnienia zwiazane z Urzędem{chodzi konkretnie o Ratusz}w Serocku,ktory nalezy chyba do najmniej kompetentnych,Chciał mnie oszukać...i bardzo długo musialam walczyc o swoje,po za tym wodociągi w Serocku też nie lepsze.....musialabym tu się naprawdę długo rozpisywac.Moje zdanie jest takie,ze załatwienie tam czegoś wymaga nielada cierpliwosci i znajomosci przepisow bo na kazdym kroku chcą człowieka oszukać.Nie wiem może tylko ja tam mialam takie przejscia Z chuligaństwem serockim (na szczęście) nie miałem jeszcze do czynienia, a w urzędzie załatwiano sprawy szybko i bezproblemowo (odpukać). Z tym, że na razie było to tylko PnB i wycinka drzew. Jak jest naprawde okaże się wkrótce, mamy zamiar "walczyć" o oświetlenie, utwardzenie i kanalizację. Za parę lat (jak nie zapomnę) to napiszę, jak się skończyło . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beaokey 08.06.2006 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Czarek Brzozowski A ja już tez wiem która to Twoja działeczka Poczekaj jeszcze "kilka chwil" i będziemy do siebie wpadać na grila do miłego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beaokey 08.06.2006 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Aha26 Moje nerwy to mocno nadszarpnęły z kolei Panie z Urzędu G.Jabłonna , kiedy czekałam na WZ. Nie będę opisywała ich TEMPA pracy i traktowania interesanta bo musiałabym użyć BAAAAARdzo brzydkich słów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 08.06.2006 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Aha26 Moje nerwy to mocno nadszarpnęły z kolei Panie z Urzędu G.Jabłonna , kiedy czekałam na WZ. Nie będę opisywała ich TEMPA pracy i traktowania interesanta bo musiałabym użyć BAAAAARdzo brzydkich słów. ach kochana dokładnie Cię rozumiem.Te paniusie to potrafią tylko oczami przewracać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 08.06.2006 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2006 Olena, Byku Namiary na ziemię "poleciały" na priv. Maria Prześlij i mi, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocky 09.06.2006 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 (...) zostaną mi juz "tylko "niemiłe wspomnienia zwiazane z Urzędem{chodzi konkretnie o Ratusz}w Serocku,ktory nalezy chyba do najmniej kompetentnych,Chciał mnie oszukać...i bardzo długo musialam walczyc o swoje,po za tym wodociągi w Serocku też nie lepsze.....musialabym tu się naprawdę długo rozpisywac.Moje zdanie jest takie,ze załatwienie tam czegoś wymaga nielada cierpliwosci i znajomosci przepisow bo na kazdym kroku chcą człowieka oszukać.Nie wiem może tylko ja tam mialam takie przejscia (...) a w urzędzie załatwiano sprawy szybko i bezproblemowo (odpukać). (...) . Zgadzam się z HomeLess! Juz kiedyś o tym wspominałem, Urząd Gminy w Serocku jak i KZB (wodociągi) wydają mi się wyjątkowo sprawnie działającymi urzędami. Już kilka spraw tam załatwiałem i jak dotychczas bez żadnych problemów. W Urzędzie Gminy wiele spraw załatwianych jest z miejsca, bez kolejek, a w KZB można nawet bez problemu wyjasnić wszystko bezpośrednio z Panem Dyrektorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 09.06.2006 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Kto na mecz z WAS się przed TV wybiera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 09.06.2006 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Mecz? Jaki mecz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cezary Brzozowski 09.06.2006 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Mecz? Jaki mecz? no jak to jaki, Węgry- Indie w szachy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 09.06.2006 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Mecz? Jaki mecz? no jak to jaki, Węgry- Indie w szachy A, jak w szachy to pędzę oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 09.06.2006 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 (...) zostaną mi juz "tylko "niemiłe wspomnienia zwiazane z Urzędem{chodzi konkretnie o Ratusz}w Serocku,ktory nalezy chyba do najmniej kompetentnych,Chciał mnie oszukać...i bardzo długo musialam walczyc o swoje,po za tym wodociągi w Serocku też nie lepsze.....musialabym tu się naprawdę długo rozpisywac.Moje zdanie jest takie,ze załatwienie tam czegoś wymaga nielada cierpliwosci i znajomosci przepisow bo na kazdym kroku chcą człowieka oszukać.Nie wiem może tylko ja tam mialam takie przejscia (...) a w urzędzie załatwiano sprawy szybko i bezproblemowo (odpukać). (...) . Zgadzam się z HomeLess! Juz kiedyś o tym wspominałem, Urząd Gminy w Serocku jak i KZB (wodociągi) wydają mi się wyjątkowo sprawnie działającymi urzędami. Już kilka spraw tam załatwiałem i jak dotychczas bez żadnych problemów. W Urzędzie Gminy wiele spraw załatwianych jest z miejsca, bez kolejek, a w KZB można nawet bez problemu wyjasnić wszystko bezpośrednio z Panem Dyrektorem. no to mieliscie niesamowite szczescie...bo u mnie sprawa prawie na sądzie się zakonczyła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olena 10.06.2006 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 Mecz? Jaki mecz? no jak to jaki, Węgry- Indie w szachy A, jak w szachy to pędzę oglądać Ja na szczęście wybralam lepszą rozrywke niż mecz i poszlam na koncert mojej ulubionej kapeli z lat cielęcych - w sumie tez na stadion Kurcze musze sobie w końcu kupić rower i pozwiedzac te Wasze budowy, czasem załuję, że moje mury już nie rosną Tylko poza rowerem jeszcze jednego mi brakuje... jakby czasu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorzleg 10.06.2006 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 Aby Ktoś o mnie tak nie napisał ... no proszę elza23 odezwała się po latach... a to dopiero niespodzianka .. to wrzucę kilka fotek z montażu wkładu kominkowego http://grzegorzleg.fm.interia.pl/P5202801.jpg http://grzegorzleg.fm.interia.pl/P5202802.jpg http://grzegorzleg.fm.interia.pl/P5202810.jpg no i jeszcze jednego - pierwsze rozpalanie, a co mi tam... http://grzegorzleg.fm.interia.pl/P5202800.jpg http://grzegorzleg.fm.interia.pl/P5202804.jpg http://grzegorzleg.fm.interia.pl/P5202805.jpg http://grzegorzleg.fm.interia.pl/P5202807.jpg http://grzegorzleg.fm.interia.pl/P5202808.jpg http://grzegorzleg.fm.interia.pl/P5202809.jpg Ciepawe czy rozpoznacie z jakiej firmy były wkłady? No przyznam się skorzystałem z doświadczeń i informacji - zamówiłem wkłady na Łodygowej - wynegocjowałem cenę no i ... dostałem dodatkowy upust za nie dotrzymanie terminu realizacji przez firmę Arskom Po czym dałem zarobić im jescze raz i ... znowu nie dotrzymali terminu Ponieważ w poniedziałek mija ostateczny termin to zobaczymy czy coś i tym razem nie stanie na przeszkodzie?!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olena 10.06.2006 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2006 grzegorzleg no koooooooooope lat! Troszkę mnie przestraszyłes z tymi terminami pana Krzysztofa... do nas miał przyjść jakoś w połowie miesiąca, połowa już tuż tuż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorzleg 11.06.2006 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2006 grzegorzleg no koooooooooope lat! Troszkę mnie przestraszyłes z tymi terminami pana Krzysztofa... do nas miał przyjść jakoś w połowie miesiąca, połowa już tuż tuż... Mają dużo pracy- ponoć był poślizg na Tarnavach 16kW, no i może ja mam pecha.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 11.06.2006 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2006 a ja melduję grzecznie.......,ze u mnie jutro panowie murarze rozpoczynają prace!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts