Olena 25.08.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Wrrrrrrr..... ile mnie postów ominęło!!! Znowu nie dostaję powiadomień Co do Arskomu.... Pan Krzysztof od wyznaczonego terminu (polowa czerwca) nie raczył się odezwać. Dzis dzwonił do niego moj maz - podobno ma byc w przyszlym tygodniu... ale po Waszych wypowiedziech jakos zaczynam w to watpic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olena 25.08.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Lewkonie miło Was widzieć A tak wyglądają moje Lewkonie: http://www.olena.republika.pl/ostatnio.JPG My chyba w przyszłym tygodniu ruszymy z kopyta w wykończeniem wnętrz... jesień w koncu idzie a zimy nie wyobrażamy sobie gdzie indziej niż w naszym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 25.08.2006 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 GRATULACJE PIĘKNY TEN WIDOK a tak przy okazji skąd takie ładne ogrodzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olena 25.08.2006 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 No proszę, raczyło mnie powiadomić Paweł i Renia to bardzo proste ogrodzenie - troche klinkieru z kominów i troche sztachet z namiarów od Nusi i Byka - całość postawiła nasza nieoceniona ekipa. Brakuje tylko czap na klinkierze - czekam na nie od 13 maja (13 to pechowa data...???) podobno Wiennerberger ma przerwe w ich produkcji... A tak przy okazji - chyba lepiej osobno brac ekipe i osobno materiały - ale pewnie jesteście już po wyborze. My materiały braliśmy z Aglobudu z Nowego Dworu. Byliśmy zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 25.08.2006 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 bardzo proszę o namiary na te sztachety i na Aglo-Bud {tel. albo ul.} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carpedijem 26.08.2006 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 Ciekawe czy aglobud do was dojedzie... Swoją drogą nie polecam ich do betonu domyślacie się dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 26.08.2006 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 a jak tam przebiegła rozmowa z Ekipą - czy udało się już jakąś znaleść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carpedijem 26.08.2006 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 Jest kilka na połowę września i coś tam na koniec - sprawdzamy ceny. Ale do poniedziałku nie chcę o tym myśleć. Już mam powoli dość. A jeszcze się nie zaczęło. OMG co za tydzień!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 26.08.2006 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 WITAMY JAKO ŻE PRZYMIERZAMY SIĘ Z WYSTARTOWANIEM NASZEJ BUDOWY NA POCZĄTKU WRZEŚNIA CHCIELI BYŚMY STWORZYĆ GRUPĘ KILKU OSÓB DO HURTOWYCH ZAMÓWIEN MATERIAŁÓW BUDOWLANYCH OSOBY MAJĄCE ZAMIAR WYSTARTOWAĆ W PODOBNYM TERMINIE I BEDĄCE ZAINTERESOWANE WSPÓŁPRACĄ PROSIMY O KONTAKT NA FORUM............ z doświadczenia wiemy że to się opłaca POZDRO.............. a więc jest nas już : - Paweł i Renia - nieporęt - Grazia 111 - chotomów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazia111 26.08.2006 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 zamierzamy startować około 6 września. Będziemy budowali z Porothermu 25.Jakie u Was ma być pokrycie dachowe? pozdrawiamG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazia111 26.08.2006 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 Czy któryś z szanownych forumowiczów ma namiary na wynajem, kupno campingu, bądź baraku? pozdrawiamG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazia111 26.08.2006 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 Ciekawe czy aglobud do was dojedzie... Swoją drogą nie polecam ich do betonu domyślacie się dlaczego dlaczego nie polecasz? nie dojechali? zamierzamy u nich zamawiać beton. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carpedijem 26.08.2006 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 wiesz - grucha ma chyba 7m3. Nam z wyliczeń wyszły niecałe dwie (13m3) a po dwóch gruchach jeszcze brakło... I to nie był nasz błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carpedijem 26.08.2006 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 Teraz będziemy brać raczej od tych z modlina przy stacji (z mostu z ronda w prawo) - podobno najuczciwsi w okolicy. Tfu tfu żeby nie zapeszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 26.08.2006 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 co do materiałów to : - ściana 3W Max lub U-220 {na ten rok tylko stawiamy skorupe} - beton B20 według projektu{fundament,podłoga,strop} - styropian chyba 12 lub 20 {jeszce nie wiem} - bloczki Fundamentowe CERTUSA {podobno niezłe} - dach { pełne deskowanie+ papa} a potem dachówka cementowa POZDRO...... a co do STARTU to chyba też w ŚRODE lub SOBOTE we Wrześniu a i jeszcze jedna sprawa mamy STUDNIARZA taniego : - 45zł/plastik - 55zł/cynk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 26.08.2006 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 Olenka brawo za śliczny domek. POWODZENIA WSZYSTKIM ROZPOCZYNAJĄCYM Witam wszystkich nowych Grupowiczów i pytam się o "Starych", co sie z Wami dzieje? Powprowadzaliście się do swoich cudniastych domków i co? .... macie nas w nosie? a najdelikatniej mówiąc w zapomnieniu? Nawet w stopkach zginęły osyłacze, a najcenniejsze chyba u Rocky'ego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 26.08.2006 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 cho cho cho witamy RENATKE jak tam sprawy działkowe, jest już plan zagospodarowania, projekt domu, ekipa kiedy start i coś do przypomnienia http://grzegorzleg.fm.interia.pl/grupa/map/chotomowgrupa.html POZDRO....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 26.08.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 cho cho cho witamy RENATKE jak tam sprawy działkowe, jest już plan zagospodarowania, projekt domu, ekipa kiedy start i coś do przypomnienia http://grzegorzleg.fm.interia.pl/grupa/map/chotomowgrupa.html Melduję posłusznie, że projekt kupiony, mapka do celów projektowych się robi, wypis będzie za tydzień, spotkanie u architekta zaklepane.Małymi kroczkami do przodu! Mapki naszej kochanej grupy przypominać mi nie trzeba ( i tak mi się nie otwiera), bo mam to szczęście, że z kilkoma osobami mam poza wirtualne kontakty. Złośniki jedne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazia111 27.08.2006 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 co do materiałów to : - ściana 3W Max lub U-220 {na ten rok tylko stawiamy skorupe} jeśli 3W, to chyba niepotrzebnie max - wystarczy U-220... My też chcieliśmy skorupę tylko z już położonym dachem. Niestety zastanawiamy się nad innymi rzeczami, jak np. panujące złodziejstwo i myślimy o tym, żeby kontynuować budowę zimą. - beton B20 według projektu{fundament,podłoga,strop} - styropian chyba 12 lub 20 {jeszce nie wiem} - bloczki Fundamentowe CERTUSA {podobno niezłe} - dach { pełne deskowanie+ papa} a potem dachówka cementowa POZDRO...... a co do STARTU to chyba też w ŚRODE lub SOBOTE we Wrześniu a i jeszcze jedna sprawa mamy STUDNIARZA taniego : - 45zł/plastik - 55zł/cynk rozumiem, że najpierw bez własnej pompy? Ile chce za całość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazia111 27.08.2006 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 Teraz będziemy brać raczej od tych z modlina przy stacji (z mostu z ronda w prawo) - podobno najuczciwsi w okolicy. Tfu tfu żeby nie zapeszyć. Dziękuję za opinię i namiary na tych uczciwszych. Będziemy czujni. Nie dość, że budowy trzeba pilnować przed złodziejami lokalnymi, to jeszcze dostawcom na ręce patrzeć.. Kochana polska rzeczywistość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts