Rocky 27.08.2006 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 Co do Arskomu.... Pan Krzysztof od wyznaczonego terminu (polowa czerwca) nie raczył się odezwać. Dzis dzwonił do niego moj maz - podobno ma byc w przyszlym tygodniu... ale po Waszych wypowiedziech jakos zaczynam w to watpic Jutro na MILION %, jak powiedział, ma być u mnie, zobaczymy ... na 100 % już miał być 3 razy Olena Wasze Lewkonie prezentują się bardzo okazale !!! Ogrodzenie też jest bardzo ładne, zamierzamy zrobić podobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocky 27.08.2006 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 Witam wszystkich nowych Grupowiczów i pytam się o "Starych", co sie z Wami dzieje? Renatka my się wciąż wykańczamy, największym problemem okazuje się nieterminowość wykonawców. Umowa określająca termin zakończenia robót i wysokie kary za przekroczenie tego terminu to chyba jedyny sposób, żeby uniknąć tego typu problemów. Melduję posłusznie, że projekt kupiony Renatka jaki projekt wybrałaś, jeśli to nie tajemnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olena 27.08.2006 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 wiesz - grucha ma chyba 7m3. Nam z wyliczeń wyszły niecałe dwie (13m3) a po dwóch gruchach jeszcze brakło... I to nie był nasz błąd. Dla mnie to dziwne... brałam u nich cały beton (na poziom zero, na strop i jeszcze ładnych "parę" m3 na ogrodzenie), praktycznie całe materiały budowlane + stal i naprawdę wszystko było ok. ale może to tez zasługa mojego głównego majstra? On ich pilnowal i na pewno nie dał by sie oszukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olena 27.08.2006 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 Witam wszystkich nowych Grupowiczów i pytam się o "Starych", co sie z Wami dzieje? Powprowadzaliście się do swoich cudniastych domków i co? .... macie nas w nosie? a najdelikatniej mówiąc w zapomnieniu? Nawet w stopkach zginęły osyłacze, a najcenniejsze chyba u Rocky'ego Renatko ja mam chyba po prostu coś zwalone albo z poczta albo już sama nie wiem z czym - nie dostaję powiadomień a jestem tak zaganiana, że "sama z siebie" nawet zapominam tu zajrzeć... mam do Was w takim razie prośbe - jeśli długo nie będę zabierala głosu - szczeglnie przy "wywoływaniach do odpowiedzi" - pusćcie mi coś na priv - prywatne wiadomości zawsze dochodzą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olena 27.08.2006 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 Jutro na MILION %, jak powiedział, ma być u mnie, zobaczymy ... na 100 % już miał być 3 razy Olena Wasze Lewkonie prezentują się bardzo okazale !!! Ogrodzenie też jest bardzo ładne, zamierzamy zrobić podobne Rocky no zobaczymy... mój mąż cały czas w niego wierzy . Co do ogrodzenia - zawsze byłam zwolenniczką rzeczy prostych - moje dziecię jest na mnie obrażone za to ogrodzenie bo ona chciałaby jakies kute wygibasy na szczęście to ja jestem inwestorem I zapraszam do oględzin na żywo - żebyś się przekonał, czy na pewno takie chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 27.08.2006 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 co do Aglobudu ,to braliśmy od nich cement na strop i chudziak.Wszystko było okej,dowóz bez problemu na umówioną godzinę ,bez czekania.Przywieżli tyle ile wyliczył mi wykonawca.Najtańsza pompa. W Progres Lajski panie nigdy nie wiedziały kiedy tak naprawdę cement dojedzie do nas na budowę, ile trzeba będzie czekać itd. Tel. do Aglobud 22-7753521 carpedijem-może żle ci wyliczyli,wystarczy 1 cm różnicy w poziomie i już inaczej beton wychodzi. Olenamnie tez podoba się wasz domeczek i płoteczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazia111 27.08.2006 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 Ogrodzenie: czy i jaką siatkę stosowaliście do zrobienia ogrodzenia? powlekaną? ocynkowaną? jakiej grubości? pozdrawiamG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carpedijem 27.08.2006 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 może żle ci wyliczyli,wystarczy 1 cm różnicy w poziomie i już inaczej beton wychodzi. nie - to raczej nasz brak doświadczenia jeśli chodzi o współpracę z dostawcaami. a ściema z ich strony, niestety, była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olena 27.08.2006 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 Ogrodzenie: czy i jaką siatkę stosowaliście do zrobienia ogrodzenia? powlekaną? ocynkowaną? jakiej grubości? Grażynko jak będzie Ci się chcialo podjechać po drodze pod moją chałupke to pomacaj sobie moją siatkę. Z tego co pamietam 4mm i wiem, ze cena byla dobra. Jak bedziesz zainteresowana odgrzebię namiary (producent). Ale czy ona jest cynkowana czy jaka... zabij.... na babski rozum: na pewno nie powlekana i na pewno nierdzewna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 27.08.2006 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 Melduję posłusznie, że projekt kupiony Renatka jaki projekt wybrałaś, jeśli to nie tajemnica Będę budować Diunę III z Domusa i podaję link, bo zdjęcie nie chce sie wkleić http://www.domus.wroc.pl/GetImg.php?sizex=305&flip=1&id=1529 Rocky trzymam kciuki za Twoją wykończeniówkę i życzę solidnych fachowców Olena mnie też często nie przychodzą powiadomienia, a jeżeli już to np. tylko do jednego tematu. Płotek Olenki jest naprawdę bardzo ładny, osobiście go głaskałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vip 28.08.2006 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Witam wszystkich bywalców, Jestem tu nowy jako użytkownik jednak od dawna czytam Wasze forum.Ostatnio wybrałem się z rodzinką w Wasze okolice i tak jak przypuszczałem spodobało nam się. Nikogo pewnie nie zaskoczę, że poszukuję jakiejś ładnej działeczki w Chotomowie lub Dąbrowie Chotomowskiej. Jeśli ktoś dysponuje jakimiś namiarami na działkę bardzo proszę o informację. Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 28.08.2006 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 bardzo proszę OTO I DOMEK RENATKIhttp://img82.imageshack.us/img82/4215/domrenatkibk3.th.jpg' alt='domrenatkibk3.th.jpg'> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonal 28.08.2006 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 hello!mam barak na sprzedaż jesli to kogoś interesujeinfo + foto w dziale OGŁOSZENIA DROBNE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 28.08.2006 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 paweł i renia no to mnie zawstydziliście Ale słowo daję, że umiem wklejać zdjęcia, a to jakoś mi się nie udawało Bardzo Wam dziękuję, może komuś też się spodoba tak jak mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 28.08.2006 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 witam wszystkich.....dawno mnie tu nie było i widze,ze duzo postow mnie omineło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 28.08.2006 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 ........ no widzisz ile straciłaś.Opowiadaj szybciutko jak tam Twój domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślimak Maciek 29.08.2006 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Ok, Renatka wzywa, to sprawozdam conieco Jużbyśmy się dawno (tj. jakieś dwa-trzy tygodnie temu) wprowadzili, ale też mamy Niezłe opóżnienie w wykończeniówce - zainteresowani wiedzą, w czym rzecz Co do Kołakowskiego - przyznaję, sam go znalazłem i trochę polecałem - sam też zostałem z rozgrzebaną robotą. W końcu nieoceniony Wojciech F. porzucony przez Arskom obiekt kominkokształtny otynkował, niżej podpisany dokona niezbędnych perforacji w obudowie, a najlepsza z żon nada całości starannie dobrane barwy. I wtedy wreszcie będziemy mieli kominek, który miał byś skończony... dwa miesiące temu? Albo coś koło tego. Poza tym - podłogi zrobione, ziemia nawieziona, elewacja ma być skończona do końca września, brukarze (drobiazg, głupie dwa tygodnie poślizgu...) wchodzą jutro. Na początku września zamykamy ogrodzenie od frontu - i to chyba będzie tyle A beton polecam z Łajsk, z WProgresu. Prawda, że z reguły od razu nie potrafią dokładnie powiedzieć, na którą bedzie grucha - ale jak ktoś już betonował, to wie, jak względny jest czas na to potrzebny. Za to kiedy potrzebowałem na konkretną godzinę, trzy razy pod rząd dostałem z dokładnością do kwadransa. Po za tym fajna obsługa Pozdrawiam, Maciek[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lewkonia 29.08.2006 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Hello! Olena bardzo dziekujemy ze moglismy zobaczyc Wasza Lewkonie. Mamy teraz wyobrazenie co i jak. Wlasnie wrocilismy z naszej i jeszcze dzis wystepujemy z protestami odnosnie budowy domu na dzialce obok, chcemy miec taki widoczek jak Wasz !!!!!!!!!!!!! Zartuje odnosnie protestow Macie super domek a widok z salonu powala na kolana!!!! No i macie swoje wlasne komary pzdr Kasia i Rafal ps zmotywowaliscie nas bardzo do dzialania !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaSGradkowska 29.08.2006 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Witajcie,ja jestem juz "stara Chotomowianka" - mieszkam w tym cudnym miejscu od 1,5 h.I dopiero teraz Stoen laskawie podlaczyl nam prad docelowyMam na zbyciu slup elektryczny ze skrzynka - bardzo zlaezy mi na szybkim pozbyciu sie go - jest centralnie umieszczony w smietnikuJesli jeszcze nie macie tego sprzetu to dajcie znac, tel: 0600-346-340PozdrawiamAneta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olena 29.08.2006 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Jutro na MILION % Rocky jak tam Twój milion? W środę czy w sobotę? aha26 gdzie relacje, gdzie zdjęcia???? Maćku zazdroszczę troszkę postępów Ale my też przed zimą będziemy w końcu mieszkać U SIEBIE Tak pry okazji - zadowolony jesteś z elektryka? Lewkonie miło było Was poznać Komary mogę Wam oddać ale domku i widoczków - nigdy w życiu! grazia111 a co Ty tak cicho siedzisz, jakies słuchy mnie dochodzą, że to już, już... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts