Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Chotomów Grupa

mik99

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Kurde jak dawno tu nie zaglšdałem...

Cześć SylwekW, miło Cię znowu słyszeć, jak się mieszka, wokół Ciebie powstaje już chyba całe osiedle?

Ja już zgłupiałem jaka kuchnia jest lepsza otwarta czy zamknięta? :oops:

Bardzo proszę o wasze opinie

Witaj Christopher!

Na temat kuchni znajdziesz trochę opinii w poniższych wątkach:

Kuchnia otwarta czy zamknięta?

OTWARTA KUCHNIA NA SALON - TO BYŁ BŁAD

Witam

Wielkimi krokami zbliża się wylanie :lol: :lol: :lol: :lol: :roll: :roll: :roll: CHUDZIAAKA { koniec tygodnia} a my za bardzo nie wiemy jak poradzić sobie z KANALIZACJĽ STANU 0, :oops: :oops: :oops: :oops: :roll: :roll: :roll: podeœlijcie proszę jakieœ spostrzeżenia i inne opinie.

A może ktoœ jest w podobnym etapie z chęciš bym podpatrzył jak to się ROBI. 8)

Oczywiœcie namiary na HYDRAULIKÓW też wskazane i z góry Bardzo Dziękujemy.

No w jakich KOSZTACH może się to zamknšć

POZDRO......

Witam

Wielkimi krokami zbliża się wylanie :lol: :lol: :lol: :lol: :roll: :roll: :roll: HUDZIAAKA { koniec tygodnia} a my za bardzo nie wiemy jak poradzić sobie z KANALIZACJĽ STANU 0, :oops: :oops: :oops: :oops: :roll: :roll: :roll: pode�lijcie proszę jakie� spostrzeżenia i inne opinie.

A może kto� jest w podobnym etapie z chęciš bym podpatrzył jak to się ROBI. 8)

Oczywi�cie namiary na HYDRAULIKÓW też wskazane i z góry Bardzo Dziękujemy.

No w jakich KOSZTACH może się to zamknšćPOZDRO......

Jak już wiesz nam kanalizację rozkładała ekipa budująca.Zapraszam na działkę,zdjęcia do wglądu.Cen hydraulika nie znam.

WITAJ CHRISTOPHER

Co do spotkanka -to my również chętnie poznamy GRUPOWICZOW :)

Mam prośbę - czy możecie podać skąd braliście okna ,jakiej firmy i jakie profile,okucia :oops: :oops: :oops: :oops: :-? Na co zwrócić uwagę zamawiając?

carpedijem-jak wasze postępy na placu budowy?Czy strop już wylany? :D :) :) :) :) :) :wink:

Małgorzata

Witam

Wielkimi krokami zbliża się wylanie :lol: :lol: :lol: :lol: :roll: :roll: :roll: CHUDZIAAKA { koniec tygodnia} a my za bardzo nie wiemy jak poradzić sobie z KANALIZACJĽ STANU 0, :oops: :oops: :oops: :oops: :roll: :roll: :roll: pode�lijcie proszę jakie� spostrzeżenia i inne opinie.

A może kto� jest w podobnym etapie z chęciš bym podpatrzył jak to się ROBI. 8)

Oczywi�cie namiary na HYDRAULIKÓW też wskazane i z góry Bardzo Dziękujemy.

No w jakich KOSZTACH może się to zamknšć

POZDRO......

mnie kosztowało: 300 robocizna i około 700 materiał (sam kupowałem w składzie tuz obok)

jesli chcesz namiary na hydraulika z Chotomowa to podałem je w wątku "Solidni Warszawa i okolyce"

robota jest prosta, jesli zostawiliscie przepusty na rury w scianach fund. to pozostaje tylko je rozłożyć zachowując spadki, jesli nie ma przepustów trzeba się będzie przwekućmłotem pneumatycznym

Jeżeli planujecie mieć kominek to pamiętajcie też o rurce doprowadzającej powietrze do kominka.

Rocky już na poziomie "zero"??? :o

Tak, rurę doprowadzającą powietrze do spalania do kominka najlepiej dać pod chudziakiem, żeby później nie robić mniejszej warstwy styropianu pod wylewką na linii gdzie musiałaby iść ta rurka, ale Olena jeśli tak nie masz to nie przejmuj się, to tylko taki techniczny szczególik, sporo ludzi chyba o tym zapomina, ostatnio właśnie mój kolega, stąd nasunęła mi się ta uwaga ;-)

serdeczne dzięki oczywiœcie o kominku i powietrzu do niego nie zapomnimy :wink: bo to prawie najważniejszy mebel w domu i ma działać jak trzeba, a co do kanalizacji stanu 0 to nasz p.JAN na dzisiejszym spotkaniu wszystko nam ŁOPATOLOGICZNIE WYTŁUMACZYŁ :lol: :o :o :lol: :o :o :lol: :o :o :lol: :o :o :lol:

zaczynam poza tym pomału rozglšdać się za materiałem na ŒCIANY U220 i WIĘ?BE może jakieœ propozycje co- gdzie - za ile - inne :wink:

POZDRO...... i może się troche pochwale

oj zapowiada się kolejny napięty koniec tygodnia będzie się działo oj działo { œciany fundamentu,kanalizacja stanu 0, chudziak} :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

a to kilka fotek z dziœ;

http://img174.imageshack.us/img174/7521/tablicaal1.th.jpghttp://img174.imageshack.us/img174/9245/sprztyyk4.th.jpg

http://img174.imageshack.us/img174/1886/kontrolahk1.th.jpgbaczne oko patrzy :lol: :wink: :lol: :wink: :lol: :wink:

http://img174.imageshack.us/img174/967/jestuo8.th.jpgJEST PIERWSZY MUR

a tu warjacje na temat EKIPY :D :roll: :D :roll: :D :D :roll:

http://img301.imageshack.us/img301/8431/1nf2.th.jpg

dobry pomysł trzeba zrobić liste chętnych do spotkania

a co do miejsca to może Dziki Zakštek w Choszczówce

- Robiii

- Paweł i Renata

- carpedijem

- mik 99

- mago