Robiii 10.09.2006 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Ja jestem za tym aby zrobić jakieś spotkanko grupy, ale jestem za młody aby decydować gdzie i kiedy ( najlepiej by było w sobotę albo w niedzielę popołudniem, może w 16 albo 17 września), tylko jest problem gdzie i jak - zgłaszajcie propozycje. Pozdrawiam wszystkich no i do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 10.09.2006 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 dobry pomysł trzeba zrobić liste chętnych; a co do miejsca to może Dziki Zakštek w Choszczówce - Robiii - Paweł i Renata - carpedijem - mik 99 - mago Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocky 10.09.2006 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Kurde jak dawno tu nie zaglšdałem... Cześć SylwekW, miło Cię znowu słyszeć, jak się mieszka, wokół Ciebie powstaje już chyba całe osiedle? Ja już zgłupiałem jaka kuchnia jest lepsza otwarta czy zamknięta? Bardzo proszę o wasze opinie Witaj Christopher! Na temat kuchni znajdziesz trochę opinii w poniższych wątkach: Kuchnia otwarta czy zamknięta? OTWARTA KUCHNIA NA SALON - TO BYŁ BŁAD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 10.09.2006 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Witaj Christopher! Witaj w klubie, temat kuchni jest sprawą tak złożoną.... że każdy z nas do swojego rowiązania dochodził chyba własną drogą. Polecam jednak wizyty na zaprzyjaźnionych budowach, ponieważ w taki sposób najszybciej wyrobisz sobie włany pogląd. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 10.09.2006 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 dobry pomysł trzeba zrobić liste chętnych; a co do miejsca to może Dziki Zakštek w Choszczówce - Robiii - Paweł i Renata Popieram w pełni, jak tylko czas pozwoli to bardzo chętnie byśmy wpadli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 11.09.2006 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Szukam panów od kostki, chdników, podjazdów... sprawdzonych, dobrych, ekonomicznych... Czy znacie takich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonal 11.09.2006 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 w piaskowni w Jabłonnie ("na górce") można kupić piasek sortowany (tzn. ten do murowania) po 13 zł/t. Radzę pojechać tam i zamiast 16-sto tonowej tatry zamówić 30-tonowy sam. cięzarowy - w ten sposób oszczedzicie na transporcie (około 150 zł za kurs) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carpedijem 11.09.2006 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Hmmm.... spotkanko brzmi nieźle. Dla nas niedziela popołudniu to idealny czas. Gdziekolwiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 12.09.2006 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Witam Wielkimi krokami zbliża się wylanie CHUDZIAAKA { koniec tygodnia} a my za bardzo nie wiemy jak poradzić sobie z KANALIZACJĽ STANU 0, podelijcie proszę jakie spostrzeżenia i inne opinie. A może kto jest w podobnym etapie z chęciš bym podpatrzył jak to się ROBI. Oczywicie namiary na HYDRAULIKÓW też wskazane i z góry Bardzo Dziękujemy. No w jakich KOSZTACH może się to zamknšć POZDRO...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 12.09.2006 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Witam Wielkimi krokami zbliża się wylanie HUDZIAAKA { koniec tygodnia} a my za bardzo nie wiemy jak poradzić sobie z KANALIZACJĽ STANU 0, pode�lijcie proszę jakie� spostrzeżenia i inne opinie. A może kto� jest w podobnym etapie z chęciš bym podpatrzył jak to się ROBI. Oczywi�cie namiary na HYDRAULIKÓW też wskazane i z góry Bardzo Dziękujemy. No w jakich KOSZTACH może się to zamknšćPOZDRO...... Jak już wiesz nam kanalizację rozkładała ekipa budująca.Zapraszam na działkę,zdjęcia do wglądu.Cen hydraulika nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 12.09.2006 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 WITAJ CHRISTOPHER Co do spotkanka -to my również chętnie poznamy GRUPOWICZOW Mam prośbę - czy możecie podać skąd braliście okna ,jakiej firmy i jakie profile,okucia Na co zwrócić uwagę zamawiając? carpedijem-jak wasze postępy na placu budowy?Czy strop już wylany? Małgorzata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonal 12.09.2006 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Witam Wielkimi krokami zbliża się wylanie CHUDZIAAKA { koniec tygodnia} a my za bardzo nie wiemy jak poradzić sobie z KANALIZACJĽ STANU 0, pode�lijcie proszę jakie� spostrzeżenia i inne opinie. A może kto� jest w podobnym etapie z chęciš bym podpatrzył jak to się ROBI. Oczywi�cie namiary na HYDRAULIKÓW też wskazane i z góry Bardzo Dziękujemy. No w jakich KOSZTACH może się to zamknšć POZDRO...... mnie kosztowało: 300 robocizna i około 700 materiał (sam kupowałem w składzie tuz obok) jesli chcesz namiary na hydraulika z Chotomowa to podałem je w wątku "Solidni Warszawa i okolyce" robota jest prosta, jesli zostawiliscie przepusty na rury w scianach fund. to pozostaje tylko je rozłożyć zachowując spadki, jesli nie ma przepustów trzeba się będzie przwekućmłotem pneumatycznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 12.09.2006 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 dziękujemy wszystkim za info o Kanalizacji a na spotkanie z MAGO oczywicie się wybieramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocky 12.09.2006 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 a my za bardzo nie wiemy jak poradzić sobie z KANALIZACJĽ STANU 0 Jeżeli planujecie mieć kominek to pamiętajcie też o rurce doprowadzającej powietrze do kominka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olena 12.09.2006 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 a my za bardzo nie wiemy jak poradzić sobie z KANALIZACJĽ STANU 0 Jeżeli planujecie mieć kominek to pamiętajcie też o rurce doprowadzającej powietrze do kominka. Rocky już na poziomie "zero"??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocky 12.09.2006 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Jeżeli planujecie mieć kominek to pamiętajcie też o rurce doprowadzającej powietrze do kominka. Rocky już na poziomie "zero"??? Tak, rurę doprowadzającą powietrze do spalania do kominka najlepiej dać pod chudziakiem, żeby później nie robić mniejszej warstwy styropianu pod wylewką na linii gdzie musiałaby iść ta rurka, ale Olena jeśli tak nie masz to nie przejmuj się, to tylko taki techniczny szczególik, sporo ludzi chyba o tym zapomina, ostatnio właśnie mój kolega, stąd nasunęła mi się ta uwaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olena 12.09.2006 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Widocznie "co kraj to obyczaj, co budowa to inne metody" Ja o tym pamiętałam na poziomie zero, ale podobno to było za wcześnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 12.09.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 serdeczne dzięki oczywicie o kominku i powietrzu do niego nie zapomnimy bo to prawie najważniejszy mebel w domu i ma działać jak trzeba, a co do kanalizacji stanu 0 to nasz p.JAN na dzisiejszym spotkaniu wszystko nam ŁOPATOLOGICZNIE WYTŁUMACZYŁ zaczynam poza tym pomału rozglšdać się za materiałem na CIANY U220 i WIĘ?BE może jakie propozycje co- gdzie - za ile - inne POZDRO...... i może się troche pochwale oj zapowiada się kolejny napięty koniec tygodnia będzie się działo oj działo { ciany fundamentu,kanalizacja stanu 0, chudziak} a to kilka fotek z dzi; http://img174.imageshack.us/img174/7521/tablicaal1.th.jpghttp://img174.imageshack.us/img174/9245/sprztyyk4.th.jpg http://img174.imageshack.us/img174/1886/kontrolahk1.th.jpgbaczne oko patrzy http://img174.imageshack.us/img174/967/jestuo8.th.jpgJEST PIERWSZY MUR a tu warjacje na temat EKIPY http://img301.imageshack.us/img301/8431/1nf2.th.jpg dobry pomysł trzeba zrobić liste chętnych do spotkania a co do miejsca to może Dziki Zakštek w Choszczówce - Robiii - Paweł i Renata - carpedijem - mik 99 - mago Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocky 13.09.2006 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 zaczynam poza tym pomału rozglšdać się za materiałem na CIANY U220 i WIĘ?BE może jakie propozycje co- gdzie - za ile - inne O więźbie pisałem tutaj http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=19812&postdays=0&postorder=asc&start=3221 Reszta na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 13.09.2006 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2006 Weekend zapowiada się słonecznie, może nasze spotkanie zrobimy "na grzybach"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts