pawel i renia 17.09.2006 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 witamy tydzień minšł pracowicie i oto efekty http://img225.imageshack.us/img225/3711/dsc03734fw6.jpg http://img181.imageshack.us/img181/6869/dsc03745hi8.jpg http://img182.imageshack.us/img182/833/dsc03725az8.jpg http://img180.imageshack.us/img180/2470/dsc03695db2.jpg pozdrowienia dla tych co startujš, kończš i wahajš się reszta do zobaczenia w Dzienniku Grazia111 trzymamy kciuki za start i wielka szkoda że nic nie wyszło ze współpracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 17.09.2006 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 Ponawiamy pytanie do tych co już DACH majš kochani gdzie zamawialicie WIĘ?BE i STROP TERIVA poproszę jakie konkrety co, gdzie, ile, itd....bo już niedługo będziemy musieli stanšć przed tym PROBLEMEM POZDRO.........i dzięki za INFO......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 17.09.2006 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 A oto nasz nowy mieszkaniec i domekhttp://wandex.pl/dom/jaber1.gifhttp://wandex.pl/dom/budowa015.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olena 17.09.2006 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 mago śliczny ten Wasz nowy mieszkaniec paweł i renia duże postępy robicie U mnie tak było niecały rok temu. A wszystkich zainteresowanych tematem kos informuję, że w GS-ie w Legionowie (Kościuszki 8 ) kosisko kosztuje 10 zł a kosa w zalezności od rozmiaru od 30paru do 46 zł najdłuższa I dzięki nowemu kosisku mam juz śliczne rżysko na działce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 17.09.2006 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 OLENA Dzięki Zobaczymy co z niego wyrośnie?Jak na razie to taki mały diabełek,który gryzie wszystko co napotka na swej drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazia111 17.09.2006 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 Grazia 111 wiem, że budujesz z Leszkiem, chodziło mi o to, ze masz nawet tę samą ekipę murarzy co ja Acha. Teraz rozumiem. To bardzo się cieszę, że mamy tych samych, sprawdzonych murarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazia111 17.09.2006 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 A wszystkich zainteresowanych tematem kos informuję, że w GS-ie w Legionowie (Kościuszki 8 ) kosisko kosztuje 10 zł a kosa w zalezności od rozmiaru od 30paru do 46 zł najdłuższa I dzięki nowemu kosisku mam jusz śliczne rżysko na działce jak dojechać do Kościuszki w Legionowie? pawel i renia ile poszło Wam bloczków fundamentowych? mago piesek śliczny. Jak go nazwaliście? pozdrawiam G. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 17.09.2006 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 A wszystkich zainteresowanych tematem kos informuję, że w GS-ie w Legionowie (Kościuszki 8 ) kosisko kosztuje 10 zł a kosa w zalezności od rozmiaru od 30paru do 46 zł najdłuższa I dzięki nowemu kosisku mam jusz śliczne rżysko na działce jak dojechać do Kościuszki w Legionowie? pawel i renia ile poszło Wam bloczków fundamentowych? mago piesek śliczny. Jak go nazwaliście? pozdrawiam G. Do GS-u jedzie sie tak jak do starej siedziby Zakładu Elektrycznego i skręca w prawo ,dojeżdża do fabryki okien i skręt w lewo ,dalej prosto wzdłuz torów w stronę Legionowa_Przystanek.GS po prawej stronie.Jesli cosik żle podalam to skorygujcie proszę. Co do pieska to był problem z nazwaniem ,w końcu został Dżaber -po dłuuuugich naradach z dziećmi.W końcu ma to być duży psiak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocky 17.09.2006 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 mago nie znam się zbytnio na psach, ale Dżaber bardzo przypomina z wyglądu berneńskiego psa pasterskiego, która to rasa od razu wpadła nam w oko jak raz kiedyś byliśmy na wystawie psów. Czy Dżaber to może właśnie berneńczyk ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carpedijem 17.09.2006 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 PIĘKNY JEST. Znajomy ma takiego - ale obronny to on nie jest. Jest do kochania. A będzie co kochać. I co karmić. Ucałujcie go od nas w nochal.Kasia, Paweł i Puzon (szlachetny mix) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin45 17.09.2006 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 Witam, poszukuję działki w Chotomowie w okolicach ulic Obrońców Modlina, Żeligowskiego lub Bagiennej. Interesuje mnie działka w granicach 900 -1200m. Jeśli ktoś z Was wie o działkach do sprzedaży w tych okolicach proszę o informację na maila [email protected] lub telefon 600 390 359. z góry dziękuję Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterka 17.09.2006 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 Własnie zobaczyłem że jest już około 100 osób w naszej grupie. Pozdrawim tych co zaczynają są w trakcie i juz skończyli przygodę pt: budowa........ pzdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 17.09.2006 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 staramy się teraz nadrobić czas który powięcilimy na poszukiwania działki tak więc plan mamy napięty do końca Padziernika a co do Bloczków to poszło od Ćiorta chyba ze 2200 ale nie pamiętam bo kajet mam w samochodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 17.09.2006 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 a i GRAZIA111 jakm bdzie zbliżał się dzień betonowania to dzwoń do nich po kilka razy by nie zapomnieli o tobie bo o nas ZAPOMNIELI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 17.09.2006 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 mago nie znam się zbytnio na psach, ale Dżaber bardzo przypomina z wyglądu berneńskiego psa pasterskiego, która to rasa od razu wpadła nam w oko jak raz kiedyś byliśmy na wystawie psów. Czy Dżaber to może właśnie berneńczyk ? Zgadza się to berneńczyk,będzie trochę mniejszy od bernardyna ile to nie wiem.Waga chyba z 60 kg póżniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 17.09.2006 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 Własnie zobaczyłem że jest już około 100 osób w naszej grupie. Pozdrawim tych co zaczynają są w trakcie i juz skończyli przygodę pt: budowa........ pzdrawiam, na to wygląda,lecz niewiele z tych osób udziela się na forum grupowym,a szkoda Może czasu mają za mało? carpedijem-właśnie taki powinien być -dla rodziny duża przytulanka ,łagodny a nie jakis agresywny.odstraszac ma wielkością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 17.09.2006 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2006 Mago piesek cudny, a domek aż zazdrość patrzeć Gratuluję wszystkiego! Paweł i Renia ale szalone tempo! Super! Olena kiedy przeprowadzka? Niedawno podglądałam Twój domek zza płotu. W środku jacyś ludzie pracowali. A Ty pewnie byłaś jeszcze w pracy. Grazia111 wiadomość na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 18.09.2006 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Mago piesek cudny, a domek aż zazdrość patrzeć Gratuluję wszystkiego! Paweł i Renia ale szalone tempo! Super!. Renatka-dziękuję. Zobaczysz ,ze i u Ciebie pójdzie migiem jak tylko zaczniesz budowę. Domek Twój też mi się podoba i z tego co pisałaś wczesniej to zapewne niedługo zaczniesz" poganiać ekipę" \ Zyczę tego z całego serca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazie 18.09.2006 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Nie skorzystaliśmy tylko z dostawcy materiałów - Aglobetonu, Aglobudu. Nie udało nam się "porozumieć" z właścicielem, ale nie ma tego złego.... znaleźliśmy taniej te same materiały albo sprzedawane na lepszych warunkach. Pozdrawiam. Myśleliśmy o dogadywaniu się z Aglobetonem, ale jak możesz to prześlij mi info o "alternatywach". Będę hiper wdzięczna, bo dzisiaj nam robią fundamenty, więc następny etap już za chwilkę. Pozdrawiam Eliza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazia111 18.09.2006 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 a i GRAZIA111 jakm bdzie zbliżał się dzień betonowania to dzwoń do nich po kilka razy by nie zapomnieli o tobie bo o nas ZAPOMNIELI Akurat byłam u pani Jagody, gdy dzwoniliście. Mówiła, że miała wpisany dla Was beton, ale jeszcze mieliście wcześniej potwierdzić, czy na pewno będzie potrzebny na ten dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts