Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Chotomów Grupa

mik99

Recommended Posts

witamy :wink:

tydzień minšł pracowicie i oto efekty

http://img225.imageshack.us/img225/3711/dsc03734fw6.jpg

http://img181.imageshack.us/img181/6869/dsc03745hi8.jpg

http://img182.imageshack.us/img182/833/dsc03725az8.jpg

http://img180.imageshack.us/img180/2470/dsc03695db2.jpg

pozdrowienia dla tych co startujš, kończš i wahajš się :lol: :lol: :lol:

reszta do zobaczenia w Dzienniku

Grazia111 trzymamy kciuki za start i wielka szkoda że nic nie wyszło ze współpracy

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

mago śliczny ten Wasz nowy mieszkaniec :)

paweł i renia duże postępy robicie :) U mnie tak było niecały rok temu.

A wszystkich zainteresowanych tematem kos informuję, że w GS-ie w Legionowie (Kościuszki 8 ) kosisko kosztuje 10 zł a kosa w zalezności od rozmiaru od 30paru do 46 zł najdłuższa :) I dzięki nowemu kosisku mam juz śliczne rżysko na działce :lol:

A wszystkich zainteresowanych tematem kos informuję, że w GS-ie w Legionowie (Kościuszki 8 ) kosisko kosztuje 10 zł a kosa w zalezności od rozmiaru od 30paru do 46 zł najdłuższa :) I dzięki nowemu kosisku mam jusz śliczne rżysko na działce :lol:

jak dojechać do Kościuszki w Legionowie?

pawel i renia ile poszło Wam bloczków fundamentowych?

mago piesek śliczny. Jak go nazwaliście?

pozdrawiam

G.

A wszystkich zainteresowanych tematem kos informuję, że w GS-ie w Legionowie (Kościuszki 8 ) kosisko kosztuje 10 zł a kosa w zalezności od rozmiaru od 30paru do 46 zł najdłuższa :) I dzięki nowemu kosisku mam jusz śliczne rżysko na działce :lol:

jak dojechać do Kościuszki w Legionowie?

pawel i renia ile poszło Wam bloczków fundamentowych?

mago piesek śliczny. Jak go nazwaliście?

pozdrawiam

G.

Do GS-u jedzie sie tak jak do starej siedziby Zakładu Elektrycznego i skręca w prawo ,dojeżdża do fabryki okien i skręt w lewo ,dalej prosto wzdłuz torów w stronę Legionowa_Przystanek.GS po prawej stronie.Jesli cosik żle podalam to skorygujcie proszę.

Co do pieska to był problem z nazwaniem ,w końcu został Dżaber -po dłuuuugich naradach z dziećmi.W końcu ma to być duży psiak.

Witam,

poszukuję działki w Chotomowie w okolicach ulic Obrońców Modlina, Żeligowskiego lub Bagiennej. Interesuje mnie działka w granicach 900 -1200m. Jeśli ktoś z Was wie o działkach do sprzedaży w tych okolicach proszę o informację na maila [email protected] lub telefon 600 390 359.

z góry dziękuję

Marcin

mago nie znam się zbytnio na psach, ale Dżaber bardzo przypomina z wyglądu berneńskiego psa pasterskiego, która to rasa od razu wpadła nam w oko jak raz kiedyś byliśmy na wystawie psów. Czy Dżaber to może właśnie berneńczyk ?

Zgadza się to berneńczyk,będzie trochę mniejszy od bernardyna ile to nie wiem.Waga chyba z 60 kg póżniej.

Własnie zobaczyłem że jest już około 100 osób w naszej grupie.

Pozdrawim tych co zaczynają są w trakcie i juz skończyli przygodę pt: budowa........

pzdrawiam,

na to wygląda,lecz niewiele z tych osób udziela się na forum grupowym,a szkoda :-? :wink:

Może czasu mają za mało?

carpedijem-właśnie taki powinien być -dla rodziny duża przytulanka ,łagodny a nie jakis agresywny.odstraszac ma wielkością :wink:

Mago piesek cudny, a domek aż zazdrość patrzeć :D Gratuluję wszystkiego!

Paweł i Renia ale szalone tempo! Super!.

Renatka-dziękuję.

Zobaczysz ,ze i u Ciebie pójdzie migiem jak tylko zaczniesz budowę.

:wink: :) Domek Twój też mi się podoba i z tego co pisałaś wczesniej to zapewne niedługo zaczniesz" poganiać ekipę" :wink: :wink: :wink: :wink: \

Zyczę tego z całego serca :lol: :)

Nie skorzystaliśmy tylko z dostawcy materiałów - Aglobetonu, Aglobudu. Nie udało nam się "porozumieć" z właścicielem, ale nie ma tego złego.... znaleźliśmy taniej te same materiały albo sprzedawane na lepszych warunkach.

Pozdrawiam.

Myśleliśmy o dogadywaniu się z Aglobetonem, ale jak możesz to prześlij mi info o "alternatywach". Będę hiper wdzięczna, bo dzisiaj nam robią fundamenty, więc następny etap już za chwilkę.

Pozdrawiam

Eliza

a i GRAZIA111 jakm bdzie zbliżał się dzień betonowania to dzwoń do nich po kilka razy by nie zapomnieli o tobie bo o nas ZAPOMNIELI :cry: :oops: :cry: :oops: :cry: :oops:

Akurat byłam u pani Jagody, gdy dzwoniliście. Mówiła, że miała wpisany dla Was beton, ale jeszcze mieliście wcześniej potwierdzić, czy na pewno będzie potrzebny na ten dzień.