Olena 05.10.2006 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Ponawiam pytanie: jak wrzucić avatarka ? Wrzucenie avatarka było dla mnie prostrze niż wklejanie zdjęć Wejdź w swoj profil i na samym dole jest miejsce na wpisanie adresu avatarka - i tyle (a! Avatarek powiniem sie znajdowac na jakims serwerze chyba? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tinus i Linka 05.10.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Ponawiam pytanie: jak wrzucić avatarka ? Wrzucenie avatarka było dla mnie prostrze niż wklejanie zdjęć Wejdź w swoj profil i na samym dole jest miejsce na wpisanie adresu avatarka - i tyle (a! Avatarek powiniem sie znajdowac na jakims serwerze chyba? ) Hmmm, no własnie Musi być na serwerze czy może być na twardym ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 05.10.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Musi być na serwerze a i jeszcze jedno zamawiać czy nie bo się wahamy http://img441.imageshack.us/img441/3243/02eo9.th.jpg POZDRO....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 05.10.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 renatka - a może by tak i do nas?Przez tory nie daleko... Z największą przyjemnością, ale teraz trudno mi jest określić kiedy następny raz będę w Chotomowie. Pewnie po odbiór pozwolenia, co nastąpi nie wcześniej niż w grudniu. Miłego mieszkania w domku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 05.10.2006 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Pawel i renia jak po takich schodach wnosi się np. meble, albo inny duży i ciężki przedmiot? Jak maluchy radzą sobie na takich schodach, a my z nimi za rączkę? Pomijam fakt, że trzeba te schody pokonać na jeden raz co dla osób w podeszłym wieku (rodziców, dziadków) może być trudne.Przepraszam, ale ja chyba nie jestem zwolenniczką takich schodów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 06.10.2006 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 paweł i renia Schody efektowne-nie powiem. Ale ja również bym takich nie robiła,poniewaz rozmawiając z wieloma znajomymi ,którzy mają domki z poddaszem,wiecznie słyszymy,że maja dość wchodzenia i szchodzenia na górę,że bolą nóżki i że następne domy robili by w parterze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 06.10.2006 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Pewnie po odbiór pozwolenia, co nastąpi nie wcześniej niż w grudniu. No to Renatka wczesną wiosną ruszysz z budową.Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 06.10.2006 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Czy ktoś z szanownych forumowiczów orientuje się ile może kosztować metr nieuzbrojonej/uzbrojonej działki na pograniczu Legionowa i Jabłonnej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tinus i Linka 06.10.2006 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Czy ktoś z szanownych forumowiczów orientuje się ile może kosztować metr nieuzbrojonej/uzbrojonej działki na pograniczu Legionowa i Jabłonnej? Zaczynamy rozmowę od 100 pln/m2. Mozna znaleźć jeszcze za 80 ale 20 metrów od cmentarza w Chotomowie. Generalnie za 120 to chyba najtaniej. Gdzie konkretnie ? Napisz na priv - opisałeś lokacje tak, że nie wykluczone, że kupujesz od tego samego gościa co ja. A to dużo opowiadania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 06.10.2006 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Pewnie po odbiór pozwolenia, co nastąpi nie wcześniej niż w grudniu. No to Renatka wczesną wiosną ruszysz z budową.Powodzenia Mago, dziękuję za wspaniałe życzenia, ale ta wiosna nie jest taka oczywista. Mam jeszcze inne trudności, na które nie mam wpływu. Pozwolenie jest ważne 2 lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazia111 06.10.2006 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Renatkaz tego, co piszesz, to rozumiem, że budowę najwcześniej zaczniesz na wiosnę, ale nie później niż za 2 lata. PozdrawiamG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 08.10.2006 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 Poszukuję sprawdzonego notariusza - mam zamiar kupić działkę na granicy legionowa i Jabłonnej Ja dla odmiany polecam p. Klejmenta: Zbigniew Klejment & Mariusz Kmiecik Kancelaria Notarialna s.c. ul. Jana III Sobieskiego 47 A Legionowo tel.: (22) 774-95-75, 784-52-75, 784-65-44 e-mail: [email protected] [email protected] Niedopatrzenia p. Ruszkowskiego kosztowały nas kilka tysięcy złotych i sporo nerwów. I jeszcze jedno Marku: Jabłonna odmienia się jak Anna, a więc "na granicy Jabłonny" Pozdrawiam, Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olena 08.10.2006 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 Ja dla odmiany polecam p. Klejmenta: Zbigniew Klejment & Mariusz Kmiecik Kancelaria Notarialna s.c. ul. Jana III Sobieskiego 47 A Legionowo tel.: (22) 774-95-75, 784-52-75, 784-65-44 e-mail: [email protected] [email protected] Ja też mogę go polecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tinus i Linka 08.10.2006 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 Ja dla odmiany polecam p. Klejmenta:(.... )Niedopatrzenia p. Ruszkowskiego kosztowały nas kilka tysięcy złotych i sporo nerwów. I jeszcze jedno Marku: Jabłonna odmienia się jak Anna, a więc "na granicy Jabłonny"Pozdrawiam, MariaOOOJakże to miłe, bo już zaczynałem wątpić że tylko ja stosuje zasadę Wanna-Jabłonna...Zasiałaś ziarko niepokoju u mnie, bowiem korzystałem właśnie z usług Ruszkowskiego.Możesz opisać na co zwrócić szczególną uwagę ?DziękiPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorzleg 08.10.2006 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 Ponawiam pytanie: jak wrzucić avatarka ? paweł i renia opisali to tu http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=45923&postdays=0&postorder=asc&start=151 a Olena dopisała "Wejdź w swoj profil i na samym dole jest miejsce na wpisanie adresu avatarka - i tyle (a! Avatarek powiniem sie znajdowac na jakims serwerze chyba?)" Na to paweł i renia "Musi być na serwerze" I tu wracamy do stwierdzenia " ..dla tych co chcą wklejać zdjęcia do sieci : http://img37.exs.cx/ ..." z cytowanego powyzej opisu http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=45923&postdays=0&postorder=asc&start=151 Dodam od siebie Do przekształceń obrazków używam darmowego programu IrfanView http://www.irfanview.com/ ( ma spolszczenie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 09.10.2006 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Elza23 ach jak mi się podobają takie dachy! Śliczny! Minął tylko tydzień od ostatniego zdjęcia to chyba niezłe tempo na taki złożony dach. Kris19 jeśli startujesz dopiero w przyszłym roku to co za fajny dom oglądamy w Twoim avatarku? Zdjecie pochodzi z realizacji projektu AGNIESZKA z pracowni MGProjekt. Tak to mawłaśnie wyglądać. Ale to narazie przyszłość. Czekam na warunki zabudowy może dostanę na gwiazdkę. Narazie walczę z przyłączami: woda jest, prąd i gaz podpisane umowy Mam namiar na dobrego fachowca od wody i kanalizacji. Kompleksowa obsługa i pomaga w papierkowej robocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tinus i Linka 09.10.2006 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Kto moze mi wyjasnić jaka jest różnica między bloczkiem a porothermem ?Różnica w ekologii i cenie jest mi znana. Cos jescze ? Bo zupełnie zgłupiałem..Dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tinus i Linka 09.10.2006 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Pilnie kupie barak Prosze dzwonic 604-56-11-56 albo na priv Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tinus i Linka 09.10.2006 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Aha i jeszcze jedno - gdzie mozecie mi polecić kupno taniej (najtańszej) siatki ogrodzeniowej - muszę ogrodzić (tymczasowo) plac budowy.Również na priv poproszę - Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bullish 09.10.2006 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 Aha i jeszcze jedno - gdzie mozecie mi polecić kupno taniej (najtańszej) siatki ogrodzeniowej - muszę ogrodzić (tymczasowo) plac budowy. Również na priv poproszę - Dzięki Dzisiaj w castoramie widziałem siatkę leśną 150 cm x 50m za 156 zł. To chyba najtańsze na ogrodzenie prowizoryczne. Nawet w Castoramie nazwali to siatka tymczasowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts