bullish 20.11.2006 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Czy ktoś poleci mi swoją ekipę budowlaną? Szukam ekipy na przyszły rok do budowy stanu surowego. Będę wdzięczny za przesłane namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazia111 20.11.2006 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Tak na marginesie,budowlaniec z którym się dogadywałem,bardzo polecał hurtownię mat. budowlanych z Nowego Dworu Maz. ,nazwy nie pamiętam,ale podobno jest największą hurtownią,jest wypożyczalnia sprzętu,może ktoś się tam zaopatrywał, bardzo bym prosił o opinię... pozdrawiam Też braliśmy pod uwagę skład budowlany z NDM, ale po rozpatrzeniu za i przeciw wybraliśmy Minox. Ceny były bardziej konkurencyjne i .....rozliczenia korzystniejsze. Poza tym z upustami i płatnościami z Aglobudu-Aglobetonu najpierw było wszystko ładnie, pięknie, a po dwoch dniach okazało się, że rozmyślili się co do ustaleń. pawel i renia też próbowali z nimi współpracować. pawel i renia fajne schody. Są w salonie - na widoku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manykes 20.11.2006 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Witam a gdzie ten Minox się znajduje........":? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 20.11.2006 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Z Aglobudu brałam beton_szybko,na czas,najtaniej.Więżba nie najgorsza ale zapewniali ,ze będzie super impregnacja i co najważniejszę przekroje nie takie jakie były zamawiane.Co do reszty to obiecywali jakiś towar i po tygodniu czy dwóch okazywało się ,że nie mają.Ogólnie moje wrażenia to takie,że w nosie mają klientów Nie starają się bo i po co ? Klient i tak sam przyjdzie .Jak nie ten to inny)No i oczywiście ceny.Beton mieli najtańszy ale inne towary drogie,chociaż trzeba przyznać ,ze jakościowo na pewno lepszy niż w Zakpolu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorzleg 20.11.2006 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 a te wewnętrzne 210 x 90 od 650 do 680 w zależności od tego czy z szybą i jak dużą Wszystkie mialy wmontowane odpowiednie zamki - bez klamek i szyldów A cena za samo skrzydło czy razem z ościeżnicą? Wszystko razem ale w maju 2005 roku ładne te Twoje drzwi i wyglądają na takie masywne,porządne.Może wiesz czy mają inne odcienie? A może jakiś telefon do nich masz? Proszę bardzo 786-63-95 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 20.11.2006 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 grzegorzleg - dziękuję,może się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emmmma 20.11.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Pawel i Renia: Dzięki za namiary. Jak zobaczyłem ile tego to spadłem z krzesła i potargałem sobie grzywkę... Jeszcze raz dzięki za pomoc i czekm na rachunek z pralni za obryzgane błotem spodnie. Dzisiaj wkleiła się tam Tatra z piachem, myslałem, że do wiosny zostanie... Namiary na sprzęt ciężki: Radek (człowiek orkiestra: piach, wykopy, zasypy - taki Mr. Koparka ) 602-294-469 Okolice Legionowa. Transport z HDSem - może właściciel składu budolanego na Kisielewskiego, fajny i miły gość: 608-392-658 Aha - działki w Jabłonnie eeh, to już na priv. Kto chętny ? (spoko, spoko, nie wygrałem w lotto i nie kupiłem całego Chotomowa Dam namiary na klienta od którego ja kupiłem. e(4xm)a Jedyna opcja to jeździć po okolicy i szukać na słupach ogłoszeniowych. Ewentualnie napisz do mnie na priv - mam jedą myśl ale trudno mi to wytłumaczyć łatwiej przez telefon Pozdro Witam, Dzieki Tinus i Linka za namiary - niestety działka sprzedana - takie przynajmniej informacje otrzymałam. Szukam dalej... Jeżdżę, chodzę i cisza.. . Wszyscy chyba czekają do wiosny .... na wyższe ceny Aha..wspominałeś o szukaniu z miejscową agencją nieruchomości. Moje pytanie: czy podpisywałeś z nimi jakąś umowę, i cow w przypadku gdy ostatecznie transakcja nie dojdzie do realizacji ? Zadałeś kryteria z ceną? Z góry dziękuję za pomoc.. Pozdrawiam szczęśliwych budujących, Emmmma ( na etapie marzeń -przeglądająca projekty ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manykes 21.11.2006 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Witampoproszę o namiar na MINOX......pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 21.11.2006 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Witam poproszę o namiar na MINOX...... pozdrawiam tel.22-6144355,jadąc w stronę Wawy ul.Modlińską po lewej stronie .Nie pamiętam adresu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 21.11.2006 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Składy budowlane Zakpol - 7724713Budmar - 7848073Isobud - 7743042Domex - 7652916Mańk - 6769862Minox - 6144355Dachmur - 7825415Termix Jabłonna(ocieplenia)-7824922,7825172 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manykes 21.11.2006 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Dzięki mago..... niech Cię Bozia wynagrodzi......... Serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazia111 21.11.2006 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Minox Pan Artur 506 008 806 - ugodowy człowiek co do cen. Minox znajduje się niedaleko Modlińskiej w Warszawie. Jadąc z Jabłonny trzeba skręcić w ul. Mehoffera, w lewą stronę. Co do działek w Chotomowie mam jeden namiar, ale plan dotyczący tego terenu wejdzie dopiero w życie podobno na wiosnę. 1500 metrowe działki ok. 150 zł za metr Jest też domek do sprzedania przy Żeligowskiego za 220 tys. do remontu. Jeśli jest ktoś zainteresowany to podam namiary. pozdrawiam G. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 22.11.2006 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Ja mam jakieś namiary w ok. ulicy ZaciszeChętnych proszę o kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carpedijem 23.11.2006 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 W NDMaz przetestowałam chyba wszystko: Aglobud na łęcznej (przy obwodnicy), Boża wola (p. Szczodry), Domex2 - Stanisławowo/Pomiechówek, jakaś hurtownia ze Skierd (Skierdów???). Teraz to najwięcej korzystam z Bożej Woli, bo blisko i za transport nie biorą. No i można brać na parę dni "na krechę" żeby nie cykać im po 50zł. No i jak cię już poznają to szybko na telefon można coś dostać (Telepizza). Złe opinie o różnych hurtowniach tylko osobiście lub na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tinus i Linka 24.11.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Witam, Aha..wspominałeś o szukaniu z miejscową agencją nieruchomości. Moje pytanie: czy podpisywałeś z nimi jakąś umowę, i cow w przypadku gdy ostatecznie transakcja nie dojdzie do realizacji ? Zadałeś kryteria z ceną? Z góry dziękuję za pomoc.. Pozdrawiam szczęśliwych budujących, Wypełniasz kwitek, który (w 3 słowach) mówi, że jak kupisz za ich pośrednictwem to odpalasz im kase (z reguły - chyba 2.5%) i nie będziesz próbowała kupić tej nieruchomości z pominięciem pośrednika. Każdy pośrednik jesazcze dobrze się nie przywita jak poda Ci taka kartkę do podpisania pod nos, więc się nie martw t. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manykes 26.11.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 Witam Mam pytanko do carpedijem, co sądzisz o aglobudzie i tym składzie w Bożej Woli, tam mam najbliżej........ pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manykes 26.11.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 jeszcze jedno , serdeczne dzięki za wzór umowy... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 27.11.2006 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 na nas Aglobud się WYPIOŁ { a było nas 5 do wspólnych zakupów }a ceny też kosmiczne taniej było w Zakpolu,Dachmurz,Isobud-zie tak więc z doświadczenia nie polecamy ps...trwa bum budowlany i większość hurtowni ma takie obłożenie klientów że 1 w tą czy tamtą nie robi im różnicy .....{ ciekawe tylko co będzie jak bum się skończy a opinia zostanie } Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carpedijem 27.11.2006 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 O Bożej Woli już pisałam. A w Aglobudzie to ostatnio spuszczają wszystkich na bambus. Jak kto z nimi nie buduje całego domu to mówią że mają mało towaru i trzymają dla "swoich" klientów. Więc chyba już na mnie nie zarobią. Jeśli chodzi na przykład o bloczki betonowe (czy fundamentowe) - Aglobud sprzedaje po 2,70 (cena sprzed 2 tyg) - no i chce za traznsport do Janówka 30 zł (albo 40 - nie pamiętam dokładnie), natomiast Kruszbud po 2,30zł z dowozem w cenie... Wybór był prosty w tym przypadku. Jeśli chodzi o porównianie cen - różnie to wychodzi. Często ci którzy mieli taniej materiał - brali za transport... zależy od materiałów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tinus i Linka 27.11.2006 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 ooops ale nam się lay'out zmienił... Aż się odnaleźć nie mogę ..muszę ochłonąć.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts