Renatka 03.03.2007 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 Tuje bardzo mi się udały!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KALI04 03.03.2007 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 OLENA czy mogłabyś podać mi namiary na waszego elektryka? Czy jesteś z niego zadowolona? Wiosna przed nami, okna prawie zamówione i czas na dalsze harce na budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazia111 04.03.2007 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 Grazia111 słyszałam, że w poniedziałek ma się u Ciebie pojawić elektryk? Czy możesz go kopnąc z taką siłą, żeby w końcu doleciał do mnie? to jeszcze czegoś u Ciebie nie skończył zaczynać będzie już od 3. poniedziałku, ale do trzech razy sztuka, to może zacznie. W końcu przed tynkami ma się wyrobić! Dach skończony!!!! tak się cieszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazia111 04.03.2007 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 OLENA czy mogłabyś podać mi namiary na waszego elektryka? Czy jesteś z niego zadowolona? Wiosna przed nami, okna prawie zamówione i czas na dalsze harce na budowie. Niestety elektryk Oleny zarezerwowany na najbliższe tygodnie ....ale czy Olena z czystym sumieniem może go polecić???? ze swojego doświadczenia jeszcze nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazia111 04.03.2007 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 Tuje bardzo mi się udały!!! To przeżyły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olena 04.03.2007 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 ....ale czy Olena z czystym sumieniem może go polecić???? Chyba do ćwiczenia cierpliwości jedynie... Grazia111 niby skończył... tylko to nie działa tak jak powinno i tak już do nas jedzie któryś tydzień... daleko ma... A Renatka o tych tujkach to chyba tak z ironią Ale kto wie, kto wie? Ja bym ich nie ruszała, może odbiją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 04.03.2007 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 Tuje bardzo mi się udały!!! To przeżyły? Nie, nie przeżyły, niestety. Po wsadzeniu nastały upały i brak wody je wykończył. Olenko, one już nie odbiją. Gdy będę uprzątała działke to je wyrzucę, wygladają żałośnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARSYLIAA 04.03.2007 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 [b]MARSYLIAA[/b] mam wrażenie, że widziałam Was dzis ok 16.30 na Waszej działce? Nie mierzyłeś jej krokami? Olena tak, masz rację byliśmy na działce, którą zechciał łaskawie obejrzeć starszy syn,a na poważnie jeździliśmy po Chotomowie, bo dowiedzieliśmy się, że ktoś buduje tu M05a- domek, którego projekt chcemy kupić i chcieliśmy go zobaczyć w realu i utwierdzić się w przekonaniu, że to jest dobry wybór.Przy okazji młodsze dziecię zaliczyło kilka drzew a ja zaznaczyłem zarys domu butelkami znalezionymi na naszej działce. Widzieliśmy również kasztanową dachówkę i zaorane pole . Patrzyliśmy z zazdrością na wasz domek zastanawiając się kiedy my będziemy na takim etapie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olena 04.03.2007 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 Patrzyliśmy z zazdrością na wasz domek zastanawiając się kiedy my będziemy na takim etapie? Tu naprawdę nie ma czego zazdrościc. Nawet się nie obejrzycie i też będziecie mieszkać Moja córka też łaskawie raczyła zaszczycać swoją obecnością nasz domek Ogólnie obrazona jest, że mieszkamy na wsi, jak ma potrzebę (a miewa je jakoś nadmiernie często) zostaje u babci na Pradze a ogólnie: "jak skończe 18 lat to sobie kupię mieszkanie na Tarchominie bo tam jest fantastycznie" no cóż.... inne pokolenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruda1 04.03.2007 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 ruda1 o prosze prosze a co to ?????? pojawił nam się nowy album !!!!!!!!! BRAWO Mam nadzieję,że nie ma tu nutki ironii. W końcu i nowicjusze nabierają doświadczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 04.03.2007 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 ruda1 o prosze prosze a co to ?????? pojawił nam się nowy album !!!!!!!!! BRAWO Mam nadzieję,że nie ma tu nutki ironii. W końcu i nowicjusze nabierają doświadczenia. UPSSSSSSSSSSSSS broń BOŻE my tylko lubimy podglądać postępy innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 05.03.2007 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Do wszystkich: Pilnie, szukam wolnej działki budowlanej. Lokalizacja: Chotomów, Dąbrowa chotomowska. każdy konktakt może okazać się przydatny, z góry dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marhab13 05.03.2007 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Bardzo proszę o pomoc, albo pokierowanie gdzie szukać informacji: robimy tynki z agregatu, ale nie wiem jak sprawdzić te tynki, czy wszystko jest dobrze zrobione?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 05.03.2007 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Bardzo proszę o pomoc, albo pokierowanie gdzie szukać informacji: robimy tynki z agregatu, ale nie wiem jak sprawdzić te tynki, czy wszystko jest dobrze zrobione? Pozdrawiam najlepiej kierownik a samodzielnie to przede wszstkim, kątownikiem sprawdzić kąty proste w narożnikach pomiesczeń i poziomnicą piony ścian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruda1 05.03.2007 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 UPSSSSSSSSSSSSS broń BOŻE my tylko lubimy podglądać postępy innych To w takim razie wszystko OK A swoją drogą, jak się zmienia wielkość zdjęć przy tej drugiej metodzie ich prezentacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruda1 05.03.2007 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Kochani właśnie byłam na działce. W powietrzu czuć wiosnę! Jeszcze chwila i będzie można ostro działać na placu budowy (w moim przypadku jest co porobić).Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazia111 05.03.2007 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 [Grazia111 niby skończył... tylko to nie działa tak jak powinno i tak już do nas jedzie któryś tydzień... daleko ma... . jak to nie działa tak, jak powinno? chciałabym, żeby zrobił co trzeba i ruszać dalej z pracami..... bez powrotów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dziobaki 05.03.2007 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Carpedijem - hej sąsiedzi! Byłem w weekend pooglądać swój placyk a pamiętając z blogu zdjęcia jestem pewien, że to na Wasz domek patrzyłem przejeżdzając niedaleko Gratulacje! też bym chciał już byc na tym etapie... Dziobak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorzleg 05.03.2007 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Zprowokowany pytaniem czy jeszcze "działam" na forum ... przyznaje się że słabo - czytam tylko gdy mam czas nie logując sięProszę więc o wyrozumiałość i .... otwartym tekstem na forum - tak szybciej niż na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorzleg 05.03.2007 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Widzę, że interesują Was tynki gipsowewięc...tynk gipsowy to nie gładź gipsowa( tynk jest z piaskiem)jest dość kruchyjest hygroskopijnymożna go kłaść pod glazurę(ściągany na listwach bez wygładzania)problemów z mocowaniem kołków nie mamokry tynk sprawia wrażenie gładzi (po wyschnięciu wygląda trochę inaczej)długo oddaje wilgoć kładzie się go szybkorówniejszy od tradycyjnegoa co do ceny to w maju 2006 za położenie tynku 21 zł/m2 i nic mnie nie interesowało( musi być woda najlepiej miejska- chodzi o ciśnienie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts