Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Chotomów Grupa

mik99

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Wiosna zbliża sie szybkim krokiem,trzeba pomalutku zacząć prace zewnętrzne.

Ile płaciliście za wylanie tarasu ze schodami? Za m2 a może całościowo?A może coś podpowiecie ,na co zwrócić uwagę,żeby szybko nie pękała plyta?

Witamy wszystkich nowych forumowiczów :wink:

Carpedijem - hej sąsiedzi! Byłem w weekend pooglądać swój placyk ;) a pamiętając z blogu zdjęcia jestem pewien, że to na Wasz domek patrzyłem przejeżdzając niedaleko :) Gratulacje! też bym chciał już byc na tym etapie... :)

Dziobak

Oj, uwierz mi nie chciałbyś być na takim etapie... Życzę ci żeby etap, który miał trwać 2 miesiące trwał góra 3 miesiące, a nie pół roku. Ale miło że zajrzałeś (-liście?) Swoją drogą, uważaj na sąsiadów, bo lubią mieć swoje zdanie, nawet jak czasem nie mają racji. I chyba nie lubią nowych, którzy im powietrze zanieczyszczają swoim oddechem. A najlepiej to dawaj im to co chcą i nie oczekuj niczego w zamian. Tak, tak... Mam nadzieję że ci młodsi obok nas będą normalniejsi. Bo jak nie to nie będzie nawet komu cukru pożyczyć.

Witamy Grupę Chotomów.

Tak tu sobie to wszystko czytamy i coraz bardziej chcielibyśmy kiedyś do Was dołączyć :)

Od pewnego czasu szukamy działki w okolicach Chotomowa i Jabłonny. Niestety jak dotąd mocno nieskutecznie. Chyba zabraliśmy się za to o kilka lat za późno :-? Czy są jeszcze jakieś działki ok 1000m2 w ROZSADNEJ cenie???

A tak w ogóle, to jest sens poszukiwać właścicieli potencjalnych działek , czy lepiej od razu iść do biura nieruchomości?

Może poradzicie nam, z własnego doświadczenia, jak najlepiej się do tego zabrać.

Bylibyśmy bardzo wdzięczni za każdą informację, która przybliży nas do wymarzonej chatki :)

Pozdrawiamy :lol: :lol:

TiMM

Witamy Grupę Chotomów.

Tak tu sobie to wszystko czytamy i coraz bardziej chcielibyśmy kiedyś do Was dołączyć :)

Od pewnego czasu szukamy działki w okolicach Chotomowa i Jabłonny. Niestety jak dotąd mocno nieskutecznie. Chyba zabraliśmy się za to o kilka lat za późno :-? Czy są jeszcze jakieś działki ok 1000m2 w ROZSADNEJ cenie???

A tak w ogóle, to jest sens poszukiwać właścicieli potencjalnych działek , czy lepiej od razu iść do biura nieruchomości?

Może poradzicie nam, z własnego doświadczenia, jak najlepiej się do tego zabrać.

Bylibyśmy bardzo wdzięczni za każdą informację, która przybliży nas do wymarzonej chatki :)

TiMM

Witamy, witamy,

Wydaje mi się, że nie należy rezygnowac z poszukiwań działek "z pierwszej ręki".

Na pewno trochę srebrników zostanie w kieszeni, a terenu w pierwotnych rękach jeszcze zostało...

Trzeba tylko mieć:

- anielską cierpliwość,

- dobre buty :-)

- trochę szczęścia i..

- dobry terenowy samochód (a teraz to nawet amfibie :-D )

Carpedijem - dzięki za rady :) a jakby co to 5min spacerku i my Wam cukru pozyczymy :)

Gaspodin - witamy również!

Ostatnio było kilka pytań o działki w okolicach Chotomowa i Jabłonnej. Jesli jesteście w stanie dołożyć dodatkowe 4 min dojazdu to następna stacja PKP to Janówek. Obok mnie są jeszcze wolne działki w atrakcyjnej cenie. 1000-1250m2.

Dziobak

Carpedijem - dzięki za rady :) a jakby co to 5min spacerku i my Wam cukru pozyczymy :)

Obok mnie są jeszcze wolne działki w atrakcyjnej cenie. 1000-1250m2.

Dziobak

Ciekawe - w jakiej cenie teraz tam działki chodzą? Znajomi szukają też czegoś w okolicy.

A sprawę cukru mam nadzieję jeszcze obgadamy.

Witamy Grupę Chotomów.

TiMM

Dwa lata szukaliśmy, bo my tacy zdecydowani jesteśmy :roll:

Kilka razy już chcieliśmy kupić, ale usłyszeliśmy "Właśnie sprzedana" :cry:

Kiedys sporo działek z naszych okolic miało wigro groszyk, oglądaliśy też kilka działek z biura nieruchomości (chyba ABC), znajdującego się w Legionowie - właściwie na granicy z Chotomowem

dziękuję za życzenia miłym Panom