Tinus i Linka 26.03.2007 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Skąd załatwić piasek do murowania w okolicach Nowego Dworu Mazowieckiego? Macie jakiś namiar? nikt nie wie? hmm przeszukałem temat ale było tylko podane, że z Jabłonny z piaskowni? a ma może ktos namiar na ta piaskownie? w którym to miejscu, jak dojechać? najlepiej jak by miał ktoś numer telefonu. Poszło na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cisco_fan 26.03.2007 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Witam wszystkich Jestem tu nowy i mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona budujących w powiecie legionowskim Razem z żoną kupiliśmy działkę w Chotomowie i wkrótce zamierzamy się na niej wybudować, mamy już nagraną ekipę i czekamy na wydanie pozwolenia na budowę. Czy któryś z Was chciałby pożyczyć lub odsprzedać budę dla robotników? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tinus i Linka 26.03.2007 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Witam wszystkich Jestem tu nowy i mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona budujących w powiecie legionowskim Razem z żoną kupiliśmy działkę w Chotomowie i wkrótce zamierzamy się na niej wybudować, mamy już nagraną ekipę i czekamy na wydanie pozwolenia na budowę. Czy któryś z Was chciałby pożyczyć lub odsprzedać budę dla robotników? Witamy, witamy, Gdzie się budujecie ?? Jaki projekcik ?? Pozdrawiam i powodzenia !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ricardo1 27.03.2007 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Witajcie bracia i siostry w doli i niedoli budowlanego bumu My zaczynamy już za dwa miesiące może troszkę wcześniej Poszukujemy jeszcze jakiegoś poczciwego Pana hydraulika do zrobienia kanalizacji w fundamentach a jeżeli się sprawdzi to oczywiście również do reszty prac Z góry dziekuję za namiary A i również będę wdzieczny za namiary na Pana koparkowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tinus i Linka 27.03.2007 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Witajcie bracia i siostry w doli i niedoli budowlanego bumu My zaczynamy już za dwa miesiące może troszkę wcześniej Poszukujemy jeszcze jakiegoś poczciwego Pana hydraulika do zrobienia kanalizacji w fundamentach a jeżeli się sprawdzi to oczywiście również do reszty prac Z góry dziekuję za namiary A i również będę wdzieczny za namiary na Pana koparkowego Gratuluje, Ponieważ dużo sie zaczyna dziać i dużo nowych sób na forum: Koparkowy: Pan Radek - 602-294-569 (powołać sie na Tomka z Jabłonny) (równiez ogarnia piach) Hydraulik: Włodzimierz Ślusarski: 607-312-089 (j.w.) (ogrania również podłogówkę) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ricardo1 27.03.2007 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Tinus i Linka Wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 27.03.2007 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Witam Szukam namiarów na ekipę od tynków wew. mechanicznych, proszę o jakieś sprawdzone ekipy, co nie zdzierają zabardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piohal 27.03.2007 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Wstyd się pytać o podstawy no ale: Właśnie dowiedziałem się że ZEWT Legionowo wymaga PNB do przyłącza budowlanego. Umowa jest podpisana i opłatę dokonałem. Termin jest na 27 kwietnia br. W warunkach nic na ten temat nie pisali, pytałem się 3 razy wczesniej i mówili że nie potrzebne. Przejrzałem forum i faktycznie są różne praktyki. Jak w końcu ma być ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cisco_fan 27.03.2007 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Witam wszystkich Jestem tu nowy i mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona budujących w powiecie legionowskim Razem z żoną kupiliśmy działkę w Chotomowie i wkrótce zamierzamy się na niej wybudować, mamy już nagraną ekipę i czekamy na wydanie pozwolenia na budowę. Czy któryś z Was chciałby pożyczyć lub odsprzedać budę dla robotników? Witamy, witamy, Gdzie się budujecie ?? Jaki projekcik ?? Pozdrawiam i powodzenia !!! Dzięki za podrowionka Tinus i Linka Projekcik to Galaktyka I z http://www.dobredomy.pl Lokalizacja Chotomów ul. Dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 27.03.2007 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 A ja mogę się w końcu pochwalić, że kupiłem działkę!!!!!Jabłonna ul. Zacisze (za osiedlem Listopadowa Legionowskiej spółdzielni)1000m A teraz już tylko: Niech się mury pną do góry!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piohal 27.03.2007 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 A ja mogę się w końcu pochwalić, że kupiłem działkę!!!!! Jabłonna ul. Zacisze (za osiedlem Listopadowa Legionowskiej spółdzielni) 1000m A teraz już tylko: Niech się mury pną do góry!!! Z ciekawości: za ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 27.03.2007 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 moja cena odbiega znacznie od rynkowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moominek 28.03.2007 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 moja cena odbiega znacznie od rynkowej w dół, czy w górę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piohal 28.03.2007 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 A jaka jest rynkowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazia111 28.03.2007 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 moja cena odbiega znacznie od rynkowej Serdecznie gratuluję wśród budujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 28.03.2007 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 chyba w dół - 110 PLN za m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz1006 28.03.2007 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 witam. może ktoś chce pozbyć się stempli z chotmowa lub okolic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 28.03.2007 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 stemple z chotomowa są mocniejsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tinus i Linka 28.03.2007 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 stemple z chotomowa są mocniejsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tinus i Linka 28.03.2007 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 chyba w dół - 110 PLN za m2 Ufff, no wreszcie !!! Teraz to już z górki Gratuluje A gdzie to jest ?? (Jadąc od W-wy) ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts