rogi 08.03.2004 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Alice,kupowałem w Wawrze, ul. Potockich chyba 52.Skąd były nie wiem. Dostałem namiar od kolegi. Są ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 08.03.2004 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Rogi pytałam w LUX BUDZIE o ceny bloczków .Jak z ich jakościa i skąd brali Twoje bloczki. Kasia Kasiu, jaką cenę otrzymałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alice 08.03.2004 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 MIK dali cenę 2,05 netto z dowozem LUXBUD nasz Michałów Reginów,-Legionowo ul.Kościuszki. Kupiłam stal i siatkę na ogrodzenie! Hura pierwszy większy zakup! Oby do wiosny (29 marca) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 08.03.2004 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 MIK dali cenę 2,05 netto z dowozem LUXBUD nasz Michałów Reginów,-Legionowo ul.Kościuszki. Kupiłam stal i siatkę na ogrodzenie! Hura pierwszy większy zakup! Oby do wiosny (29 marca) No to gratulacje! Poniżej tej ceny, chyba już nie można. Jak wróci Wojtek, to o kontakt proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alice 08.03.2004 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Jak narazie ,to nic nie słyszałam żeby gdzieś wyjeżdżał Ale tak na poważnie będzie dostępny ok.22 jak ALA pójdzie spać. Co do ceny za bloczki, to dali bez negocjacji.Jutro pojadę i zobaczę. Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 08.03.2004 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Jak narazie ,to nic nie słyszałam żeby gdzieś wyjeżdżał FocusMania Go dopadła myślę, ale czekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alice 08.03.2004 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 FocusMania Go dopadła myślę, ale czekam. Już jestem. W pracy to nie mam praktycznie czasu by zaglądać nie służbowo w internet. A w domu, do 22 a czasem jeszcze później jest okupacja komutera przez małżonkę Na forum Focusa też zaglądam sporadycznie - nie chcę ryzykować, bo Kaśka ciosałaby mi kołki na głowie A tak propo, jak przegląd wozu, robiłeś już? Mik - miło było poznać - choć na razie tylko na fotografii - resztę familii. Przychówek całkiem, całkiem. Jak się trochę rozluźni czasowo, to spróbuję w realu. Jutro mamy odwiedziny kierownika budowy, więc wieczór z głowy (ale się zrymowało) Ma dokładnie, a przynajmniej z dużym prawdopodobieństwem powyliczać ilości materiałów, chodzi głównie o Maxy, U i kratówkę (pełną). Chiałbym już zamówić. Dostałem spory rabat w Plecewicach, wychodzi nawet z transportem sporo taniej niż u dystrybutora w Jabłonnej. Tyle, że chcą by odebrać towar przed 1 maja. A z tym może być problem. Musielibyśmy wszystko składować na działce. Mam nadzieję, że do tego czasu będzie już ktoś z ekipy nocował. Pzdr T/W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 08.03.2004 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2004 Wojtku U mnie sprawy z towarem stoją podobnie, raczej przed majem budowa nie ruszy. Sam widzisz, jaka pogoda za oknem. Mam zaklepane warunki na dachówkę i bloczki, nie dałem się na razie VATOmanii (beton i bloczki betonowe bez rachunku kupował będę). Więc problem tylko z przywiezieniem tych kilkudziesięciu palet na plac budowy. Martwią mnie ceny stali, ale już mkleko się rozlało... pytanie spoza konkursu: czy dostałeś rachunek na aparat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 09.03.2004 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 Do Alice Dziekuję za info o bloczkach betonowych, 5 groszy na szute nie wiele, ale zawsze taniej, tylko musze je obejrzeć. Ma dwa pytania: -czy są paletowane? -czy pobierają kaucję za palety? http://www.wierchomla.com.pl/foto/info_zima_03.jpg Nie przejmujmy się tak bardzo zimą, taka pogada ma też swoje dobre strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alice 09.03.2004 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 Tego pytania im nie zadałam.Różnica może nie wielka ,ale jakość wydaje się lepsza.KAsia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 09.03.2004 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2004 Róznicę można ocenić przy skali zamówienia.W moim przypadku kiedy potrzebował będę ok 1'500 szt. wychodzi 75pln.Kasiu dzięki bo sama widzisz, że było o co walczyć.http://www.pocztakwiatowa.pl/imgs/1001_tn.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogi 10.03.2004 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 Alice, mik,jak będziecie brali bloczki to 2 zasadnicze pytania: 1) czy są z wibroprasy (większa dokładność i lepiej zbity beton)2) czy są ze żwirem płukanym.jak oglądałem bloczki na jesieni na Kościuszki to nie były rewelacyjne.Są super bloczki paletowane i ofoliowane w Jabłonnie ale strasznie drogo 2,4 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alice 10.03.2004 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 ROGI jeśli mówisz o bloczkach Budokruszu, to faktycznie są rewelacyjne.Tylko ta cena........................ Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogi 10.03.2004 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 O właśnie, to ta firma ale cena kosmiczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 10.03.2004 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 Pogoda się zmienia. Żona moja ze spaceru wróciła mówiąc o zapachu wiosny w powietrzu. Rogi: I Czy w starostwie sprawy udało się pozałatwiać, pozytywnie? II Napisz gdzie twoja budowa w Legionowie będzie prowadzona, jeśli można, chętnie bym odwiedził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alice 10.03.2004 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 Dołączam się do pkt.II MIKa. ROGI dzwoniłam do LUXBUDU.Zadałam dyplomatyczne pytanie, czy obecny towar mają taki sam jak na jesień.Nie mówiłam czy był dobry, czy zły.Sam Pan mi powiedział,żę nie jest ten sam i dodał,że tamten nie był najlepszy. Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 10.03.2004 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 Witaj Alice: kiedy wpadniecie do nas? Proponuję Pizzę Pana Domu http://www.lacapra.pl/dane/g1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterka 11.03.2004 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2004 Na pizze to i ja wpadnę Żartuje oczywiście. Ja mam pobudowany fundament z bloczków z Luxbudu. Jak chcecie zobaczyć jak to wygląda to możemy umówić się na działce w Legionowie w sobotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alice 11.03.2004 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2004 Super będziemy w sobotę w Legionowie.Skorzystam.Powiedz tylko gdzie i kiedy? Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterka 11.03.2004 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2004 Najłatwiej bedzie nam się umówić o określonej godzinie w jakimś miejscu. Potem podjedziemy na działkę. Albo bezpośrednio na działce. Moja działka jest w Legionowie przystanek. Jak wolicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts