Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Chotomów Grupa

mik99

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

MIK dali cenę 2,05 netto z dowozem LUXBUD nasz Michałów Reginów,-Legionowo ul.Kościuszki. 8)

Kupiłam stal i siatkę na ogrodzenie! Hura pierwszy większy zakup! :D

Oby do wiosny (29 marca) :lol:

No to gratulacje! :p

Poniżej tej ceny, chyba już nie można.

Jak wróci Wojtek, to o kontakt proszę.

FocusMania Go dopadła myślę, ale czekam.

:p

Już jestem. W pracy to nie mam praktycznie czasu by zaglądać nie służbowo w internet. A w domu, do 22 a czasem jeszcze później jest okupacja komutera przez małżonkę :wink:

Na forum Focusa też zaglądam sporadycznie - nie chcę ryzykować, bo Kaśka ciosałaby mi kołki na głowie :) A tak propo, jak przegląd wozu, robiłeś już?

Mik - miło było poznać - choć na razie tylko na fotografii - resztę familii. Przychówek całkiem, całkiem. Jak się trochę rozluźni czasowo, to spróbuję w realu.

Jutro mamy odwiedziny kierownika budowy, więc wieczór z głowy (ale się zrymowało) :roll: Ma dokładnie, a przynajmniej z dużym prawdopodobieństwem powyliczać ilości materiałów, chodzi głównie o Maxy, U i kratówkę (pełną). Chiałbym już zamówić. Dostałem spory rabat w Plecewicach, wychodzi nawet z transportem sporo taniej niż u dystrybutora w Jabłonnej. Tyle, że chcą by odebrać towar przed 1 maja. A z tym może być problem. Musielibyśmy wszystko składować na działce. Mam nadzieję, że do tego czasu będzie już ktoś z ekipy nocował.

Pzdr

T/W

Wojtku

U mnie sprawy z towarem stoją podobnie, raczej przed majem budowa nie ruszy. Sam widzisz, jaka pogoda za oknem. Mam zaklepane warunki na dachówkę i bloczki, nie dałem się na razie VATOmanii (beton i bloczki betonowe bez rachunku kupował będę). Więc problem tylko z przywiezieniem tych kilkudziesięciu palet na plac budowy. Martwią mnie ceny stali, ale już mkleko się rozlało...

pytanie spoza konkursu: czy dostałeś rachunek na aparat?

Do Alice

Dziekuję za info o bloczkach betonowych, 5 groszy na szute nie wiele, ale zawsze taniej, tylko musze je obejrzeć. Ma dwa pytania:

-czy są paletowane?

-czy pobierają kaucję za palety?

http://www.wierchomla.com.pl/foto/info_zima_03.jpg

Nie przejmujmy się tak bardzo zimą, taka pogada ma też swoje dobre strony.

8)

Alice, mik,

jak będziecie brali bloczki to 2 zasadnicze pytania:

1) czy są z wibroprasy (większa dokładność i lepiej zbity beton)

2) czy są ze żwirem płukanym.

jak oglądałem bloczki na jesieni na Kościuszki to nie były rewelacyjne.

Są super bloczki paletowane i ofoliowane w Jabłonnie ale strasznie drogo 2,4 zł.

Dołączam się do pkt.II MIKa. :wink:

ROGI dzwoniłam do LUXBUDU.Zadałam dyplomatyczne pytanie, czy obecny towar mają taki sam jak na jesień.Nie mówiłam czy był dobry, czy zły.Sam Pan mi powiedział,żę nie jest ten sam i dodał,że tamten nie był najlepszy.

Kasia