marnia 12.06.2007 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 witam wszystkich dalszych sąsiadów! Mam działeczkę w Stanisławowie I (okolice Nieporętu) mniej więcej w połowie ul.Przyszłość, przy kanale. Ponieważ czas brać się za budowę., wdzięczny będę za kontakty do geodety, architekta /adaptacja projektu i plan zagospodarowania działki, kierownika budowy i innych jak majstrowie, ekipy budowlane do poszczególnych etapów robót itp.. dzięki Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danutka10 12.06.2007 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Witam . Mam domek w Woli Aleksandra i pilnie potrzebuje fachowca do zrobienia podbitki dachowej . z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 12.06.2007 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Witam, Czy cena za wykonanie podbitki 30 zł za mb jest ok? pozdrawiam Z tego co się zdążyłam zorientować to ceny kształtują się pomiędzy 20-30zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 12.06.2007 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Dzięki Mago za szybki odzew Nie ma sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin78 13.06.2007 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Witam Grupę Chotomowską! ...i od razu wyskakuję z prośbą Na wiosnę 2008 planuję ruszyć z budową (Borowa Góra). Poszukuję ekipy murarzy, dlatego będę wdzięczny na wszelkie namiary na ludzi solidnych i ceniących się w granicach zdrowego rozsądku. Gdyby ktoś z Was chciałby się podzielić się informacjami o ekipach z tego terenu, które należy omijać szerokim łukiem - także z góry dziękuję. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 14.06.2007 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 witamy napiszcie prosze gdzie zamawialiście DRZWI WEJŚCIOWE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tinus i Linka 14.06.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Paweł - poszło na priv pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carpedijem 15.06.2007 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Witam Wszystkich, Chciałem się przywitać i dopytać czy Janówek Pierwszy to grupa chotomowska ? poszukuje swojej przynależności Jest ktoś w tej grupie z Janówka ? Cześć Janówek I. Nareszcie jakaś duszyczka po sąsiedzku. A tak przy okazji trochę pośmiecę: SPRZEDAM NADMIAR STYROPIANU Zamówiłam styropian na cały dom, ale praktyka (niedoróbki murarzy) zweryfikowała jego potrzebną ilość. W związku z tym zostało mi sporo i chcę się tego pozbyć: podłoga bez frezu (FS20) - 65zł za paczkę grubość: - 2 cm - 11 op - 5 cm – 9 op - 10cm – 35 op ściana frezowany (FS15) - 55zł za paczkę grubość: - 5 cm – 20 op Styropian jest w Janówku (między Chotomowem a Nowym Dworem Maz). Nie mam transportu, więc ew. chętny musiałby sobie sam załatwić przewóz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Christopher 15.06.2007 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 renia i paweł napisał: witamy napiszcie prosze gdzie zamawialiście DRZWI WEJŚCIOWE cześć , ostatnio wpadły mi w oko drzwi firmy STOBRAWA : http://www.stobrawa.pl/ nie kupowałam ich co prawda i nie wiem gdzie mają przedstawicieli, ale warto wejść na ich tronę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonal 15.06.2007 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 ja wybrałem drzwi z oferty firmy DZIADEK, zamawiałem w W-wie na Modlińskiej, niedaleko przystanku "Ekspresowa"http://www.dziadek.com.pl/gfxp/dzt010.jpgjestem zadowolony z wyglądu i dotychczasowego funkcjonowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruda1 16.06.2007 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 witamy napiszcie prosze gdzie zamawialiście DRZWI WEJŚCIOWE My też wybraliśmy drzwi "Dziadka". Na przeciwko Obi w Jabłonnie jest ich przedstawiciel. Sprzedaje je też gość od okien na ul.Słowackiego w Legionowie. Jeśli mogę doradzić, to na tyle czasu na ile się da, wstawcie jakieś stare drzwi, bo na pewno jakiś super fachowiec pomoże im stracić ładny wygląd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maliniaczek 16.06.2007 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 Witam Wszystkich, Chciałem się przywitać i dopytać czy Janówek Pierwszy to grupa chotomowska ? poszukuje swojej przynależności Jest ktoś w tej grupie z Janówka ? Cześć Janówek I. Nareszcie jakaś duszyczka po sąsiedzku. A tak przy okazji trochę pośmiecę: SPRZEDAM NADMIAR STYROPIANU Zamówiłam styropian na cały dom, ale praktyka (niedoróbki murarzy) zweryfikowała jego potrzebną ilość. W związku z tym zostało mi sporo i chcę się tego pozbyć: podłoga bez frezu (FS20) - 65zł za paczkę grubość: - 2 cm - 11 op - 5 cm – 9 op - 10cm – 35 op ściana frezowany (FS15) - 55zł za paczkę grubość: - 5 cm – 20 op Styropian jest w Janówku (między Chotomowem a Nowym Dworem Maz). Nie mam transportu, więc ew. chętny musiałby sobie sam załatwić przewóz. No ja jestem chętna na ten styropian. Tylko musisz poczekać z tydzień bo dopiero w piatek przylatuje do Polski, Więć dopiero w przyszłym tygodniu możemy pogadać o szczegółach, No i musze też pomyśleć o transporcie. Prześlij mi swój namiar na pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 16.06.2007 16:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 witamy napiszcie prosze gdzie zamawialiście DRZWI WEJŚCIOWE mam od dwóch pełnych lat dziadka i "innych nie widzę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Uśka Tomasz 16.06.2007 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 Witam sasiadow z Chotomowa i okolic, My dopier zaczynamy, wciaz papierologia, a ekipe...o zgrozo, mamy zamowiona na wrzesien Jakiez bylo moje zaskoczenie, ze tak liczna i aktywna jest Chotomowska grupa PS. Czy ktos ma jakis pomysl...najlepiej legalny jak przyspieszyc otrzymanie pozwolenia na budowe i ile to trwalo w waszym przypadku? Pozdrawiamy, Marta i Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 16.06.2007 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 Czy ktos ma jakis pomysl...najlepiej legalny jak przyspieszyc otrzymanie pozwolenia na budowe i ile to trwalo w waszym przypadku? Pozdrawiamy, Marta i Tomek dwa miesiące, a nic Pani Wypych nie dostała polecam stanowczość i kamienną twarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruda1 16.06.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 My też po dwóch miesiącach dostaliśmy pozwolenie na szczęście bez problemów. O pani W. usłyszeliśmy niedawno i to kilka razy. Taka to pożyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tinus i Linka 16.06.2007 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 Witam sasiadow z Chotomowa i okolic, My dopier zaczynamy, wciaz papierologia, a ekipe...o zgrozo, mamy zamowiona na wrzesien Jakiez bylo moje zaskoczenie, ze tak liczna i aktywna jest Chotomowska grupa PS. Czy ktos ma jakis pomysl...najlepiej legalny jak przyspieszyc otrzymanie pozwolenia na budowe i ile to trwalo w waszym przypadku? Pozdrawiamy, Marta i Tomek WITAMY He, he - grupa liczna i aktywna Nawet w upały Gdzie budujecie ? .. i co ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tinus i Linka 16.06.2007 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 Zamówiłem dzisiaj próbkę tynków:Akryl, firma Weber-Terranowa czy coś takiego Kto za a kto przeciw ???(mogę jeszcze odwołać) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tinus i Linka 16.06.2007 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 Pani W.eee tam - to legendy, Można się dogadaći nie koniecznie za pomocą kolczyków lub broszki z czerwonym kamieniem.Serio - przyjść, pogadać i będzie OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tinus i Linka 16.06.2007 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 Jeśli mogę doradzić, to na tyle czasu na ile się da, wstawcie jakieś stare drzwi, bo na pewno jakiś super fachowiec pomoże im stracić ładny wygląd. Ja obwiazałem folią do "pakowania palet" i jest OK. Tylko palcem musiałem poprzebijać dziurki na klucz i klamkę BTW - taka folia na pewno się przyda na budowie - polecam. Od biedy nawet teściową można skutecznie zabezpieczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts