pawel i renia 03.07.2007 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 W niedziedzile wieczorem miałem wizytę zwierzaków, którym chyba wszedłem na teren. Ale były miłe. http://images27.fotosik.pl/15/135cc342874990cfm.jpg http://images28.fotosik.pl/15/e890d189d1e60473m.jpg http://images30.fotosik.pl/15/07f9153786c86145m.jpg http://images26.fotosik.pl/15/d7102d65acb466adm.jpg gratuluje ODWAGI by spotkać się z lochą i małymi I oczywiście jak by ktoś poszukiwał to mam ciekawe namiary na PRV...w dobrych cenach - OKIEN 3,4,5,6 komorowych w profilu REHAU - DRZWI antywłamaniowych w klasie "C" z kasetonem z Dębu PISZCIE BO WKRÓTCE ZNIKNIE MI INTERNET a nie wiem na jak długo mam też sporo namiarów na elektryków,hydraulików,tynkarzy,do wylewek,do kuchni,dekarzy i takich tam....... POZDRO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dziobi 03.07.2007 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Witam wszystkich Mam pytanko o koszt dachu , bo nie wiem czy to dużo czy mało, niestety mój cieśla mi nawalił, a inni chcą 50 zł od metra dachu za zrobienie więźby i pokrycie dachu z obróbką + okna dach i rynny. Powiedzcie mi czy to dobra cena. Jeśli się tylko zanją na robocie to dobra cena. Nawet jeśli dach jest w miarę prosty. Samo pokrycie w dachu przez firmy polecane przez składy kosztuje około 50zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 03.07.2007 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Mago my jeszcze opaski nie robimy, ale myślałam o marmolicie. pozdrawiam G. A na czym marmolit ?Co pod spodem?Coś musi być pod...... Cenowo na pewno najtaniej Chyba że żle mnie zrozumiałaś,Dół budynku czyli cokół mam z marmolitu teraz chodzi o to co wokoło na ziemi.Kostka droga i ułożenie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 03.07.2007 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Witam wszystkich Mam pytanko o koszt dachu , bo nie wiem czy to dużo czy mało, niestety mój cieśla mi nawalił, a inni chcą 50 zł od metra dachu za zrobienie więźby i pokrycie dachu z obróbką + okna dach i rynny. Powiedzcie mi czy to dobra cena. Z ułożeniem więżby to też mi się wydaje,że cena możliwa.Ceny za pokrycie dachu na gotowo od 15-20zł za m2 plus podobnie za mert bieżący obróbek blacharskich Dziobi Zdjęcia super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 03.07.2007 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Paweł i Renia jeśli macie takie fajne namiary to dawajcie hurtem niech wszyscy korzystają, a jeśli z jakichś względów nie chcecie tak otwarcie to ja proszę hurtem na priva. Pewnie przydadzą mi się w przyszłym roku, wreszcie! Melduję, że pozwolonko i dziennik budowy mam Smutno będzie bez Was na forum, bo zauważyłam, że zawsze służycie radą potrzebującym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 03.07.2007 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Mago w"starym" domu, w którym mieszkałam opaska była betonowa ale wierzchnia warstwa była wysypana grysem marmurowym, takim jaki można kupić w OBI albo innych sklepach ogrodniczych czy budowlanych.Wygladało to bardzo ładnie a nie było bardzo drogim rozwiązaniem, przynajmniej wtedy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbamama 03.07.2007 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Witam wszystkich Mam pytanko o koszt dachu , bo nie wiem czy to dużo czy mało, niestety mój cieśla mi nawalił, a inni chcą 50 zł od metra dachu za zrobienie więźby i pokrycie dachu z obróbką + okna dach i rynny. Powiedzcie mi czy to dobra cena. Z ułożeniem więżby to też mi się wydaje,że cena możliwa.Ceny za pokrycie dachu na gotowo od 15-20zł za m2 plus podobnie za mert bieżący obróbek blacharskich. U nas skończyli foliować dach, kładą dachówkę nie wiem ile za to bo to jeszcze w ramach zbywcy. Myśmy zazyczyli sobie od razu obróbke blacharską - 15 zł/m2, a za orynnowanie dachu zazyczyli sobie dekarze 45 zł/m2- przyznam że nie wiem czy się targować?????????????? Dziki przecudne, rozumiem że loszka przyzwyczajona do ludzi i wręcz chwali się dziecmi Ruda1! jesteśmy sąsiadkami, odlądałam zdjęcia Twojego domku, mój to ten na działeczce ogrodzonej tasmą "policyjną" przy "metce" ))) z ogrodu możemy machac do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbamama 03.07.2007 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Oczywiście chodzi o metry bieżące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruda1 04.07.2007 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Ruda1! jesteśmy sąsiadkami, odlądałam zdjęcia Twojego domku, mój to ten na działeczce ogrodzonej tasmą "policyjną" przy "metce" ))) z ogrodu możemy machac do siebie O! Witam Sąsiadkę! Codziennie podziwiamy zawrotne tempo na Waszej budowie. To kiedy przeprowadzka? A tak przy okazji dodam, że koło nas też chadzają dziki, a wczoraj odwiedziła nas nawet wiewiórka, że o kurach sąsiadki nie wspomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 04.07.2007 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Witajcie!!! Mam pytanko o namiar na ekipę-firmę, do wykonania obudowy kominka Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 05.07.2007 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Witajcie!!! Mam pytanko o namiar na ekipę-firmę, do wykonania obudowy kominka Z góry dzięki Poleciało na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 05.07.2007 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Witajcie!!! Mam pytanko o namiar na ekipę-firmę, do wykonania obudowy kominka Z góry dzięki Poleciało na priva Nic nie mam Proszę o replay Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolek68 06.07.2007 00:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Witam ciepło wszystkich!!! Szukam ekipy do postawienia domu do stanu surowego otwartego(resztę zrobimy sami). Może ktoś z WAS będzie miał wolną ekipę od gdzieś sierpnia-września??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 06.07.2007 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Witajcie!!! Mam pytanko o namiar na ekipę-firmę, do wykonania obudowy kominka Z góry dzięki Poleciało na priva Nic nie mam Proszę o replay Poszło jeszcze raz( sorki-kiepsko działa internet przy takiej pogodzie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Peter74 06.07.2007 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Mago, Czy ja dobrze pamietam ze masz kominek z plaszczem wodnym? Jesli tak to moge prosic o opinie jak sie sprawuje, jaki model i jaki do tego komin (ile przekroju i z czego). Z gory dzieki i pozdrawiam. Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 08.07.2007 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Mago, Czy ja dobrze pamietam ze masz kominek z plaszczem wodnym? Jesli tak to moge prosic o opinie jak sie sprawuje, jaki model i jaki do tego komin (ile przekroju i z czego). Z gory dzieki i pozdrawiam. Piotrek Tak ,mam kominek z płaszczem wodnym i jak na razie jesteśmy bardzo zadowoleni.Podgrzewał nam podłogówkę i ciepłą wodę Kominek ISKIERKA ,komin z cegły pełnej w środku wkład ceramiczny fi 200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelleg 08.07.2007 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Witam! Poszukuje ekipy do wiezby dachowej z góry dzieki za namiary !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piohal 08.07.2007 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Porządkuję działkę przed budową - trochę karczowania krzewów kolaczstych, małych drzewek, trochę śmieci, trochę gruzu. Macie pomysł kto może mi to wszystko wywieźć z działki ? Działka w Jabłonnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tinus i Linka 08.07.2007 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Porządkuję działkę przed budową - trochę karczowania krzewów kolaczstych, małych drzewek, trochę śmieci, trochę gruzu. Macie pomysł kto może mi to wszystko wywieźć z działki ? Działka w Jabłonnie. W razie co - przypominam się: Gruz przyjmę Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbamama 08.07.2007 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Nie będę oryginalny pisząc: Stasiu Siewiorek: 607-312-089 Tinus i Linka polecacie czy mam się wystrzegać tego hydraulika ?? Czy u kogoś z Was hydraulikę robił p. Andrzej Matusik lub p. Dwiernicki (?) z NDM, drugi zrobił na nas kiepskie wrażenie Ruda1 trudno mi powiedzieć kiedy ta przeprowadzka, marzyło nam sieodpalić choinke w domu. Teraz tempo pewnie spadnie, została wykonczeniówka i inwestorzy którzy się na tym znają jak wróble na fizyce kwantowej Zazdraszczamy wszystkim , którzy już na swoim. Gruzu nie mam choc jakby posprzątać naszą działkę to by się znalazł.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts