Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Chotomów Grupa

mik99

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Witam po dłuższej przerwie (budowałem , i nadal buduję i końca nie widzę ), jestem na etapie krycia dachu, w tym tygodniu ma być koniec , w międzyczasie robię elektrykę z bratem , mam kilka pytań do miłych forumowiczów: mam problem ze znalezieniem , tanich dobrych okien, ponadto czeka mnie zakup większej ilości wełny i płyt g/k, możecie coś polecić.........? Ponadto SOLID się do mnie dobija, ile może kosztować instalacja alarmowa......?

P.S. Buduję w Janówku 1

Pozdrawiam wszystkich i czekam na namiary............. :D :p

Okna JEZIERSKI w systemie SCHUCO okucia WINKHAUS

szyba P4/U 0.7/okno całe U 1.0/ kolor 2 stronny

montaż oczywiście na 7%

firma LUKAPLAST ul.Redytowa 48 022-837-49-58 / 0501-159-302

można się powołać na Krzysztofa z Bieszczadzkiej

Kiedy ostatnio było jakieś spotkanie grupowe?

Wiem, że "starzy" wyjadacze znają się dobrze i spotykają się czasami one-on- one

Ale ja jestem nowy, mam jeszcze zapał, a ponieważ zaczynam budowę dopiero w przyszłym roku, to chociaż bym sobie pogadał z kimś o budowaniu ...

ciekawa propozycja,

może pierwszy tydzień września w piątek?

W związku z zaistaniałą sytuacją pilnie poszukuję namiarów na dobrych, tanich glazurników z wolnymi terminami od zaraz :lol: :wink: :lol:

Jeśli tanio ,to napewno nie w dobrym wykonaniu-zemści to się to za jakiś czas i może się okazać ,że trzeba wydać jeszcze raz tyle.

Pewien inwestor zatrudnił fachowców z rosji/ukrainy do tynków ,bo wychodziło bardzo tanio,i wyjechał na urlop. Po powrocie był bardzo zadowolony z wykonania prac,zapłacił i się rostali,ale przyszła kolej na podłaczenia elektryczne,elektryk walczył połowę dnia ,żeby znależć usterkę ,bo nie było prądu w instalacji;okazało się ,że ci fachowcy zerwali całą instalację i sprzedali na złom,a w ścianach wystawały końcówki kabli.Każdy napewno sobie wyobraża jakie to straty czasu i pieniędzy.

Witam po dłuższej przerwie.....

widzę, że ktoś poszukuje glazurnika.... nie wiem, co jest, ale z glazurnikami jest ciężko.

Mam jednego, sprawdzonego, ale "wlecze" się niesamowicie. Czekamy i czekamy, aż skończy i nic.

po drodze byliśmy umówieni jeszcze z jednym, ale w końcu nie przyszedł.

do kolejnego umowionego dodzwonić się nie mogę.... :-?

Na szczęście już glazura uffff.....

pozdrawiam

G.

Kiedy ostatnio było jakieś spotkanie grupowe?

Wiem, że "starzy" wyjadacze znają się dobrze i spotykają się czasami one-on- one

Ale ja jestem nowy, mam jeszcze zapał, a ponieważ zaczynam budowę dopiero w przyszłym roku, to chociaż bym sobie pogadał z kimś o budowaniu ...

naprawdę nikt nie ma czasu/ochoty?

Witam,

Kolega poszukuje baraku/przyczepy/blaszaka na budowę.

W razie jakis pomysłów proszę o priv.

pzdr

t.

My właśnie ściągamy przyczepę z Holandii.

I jeśli chodzi o spotkanie to bardzo chętnie bo właśnie zaczynamy budowę :)

Aha i może ktoś z Was mógłby polecić dobrego sprawdzonego kierownika budowy??