enickman 27.08.2007 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Ja mogę pochwalić tego pana (Michał) za podejście do klienta Wysłałem mu rzuty dwóch dachów z prośbą o wycenęWiedział, że jestem na etapie wyboru projektu, więc kasy ze mnie nie będzie jeszcze przez wiele miesięcy, jednak bez zająknięcia przygotował kalkualcje w kilku wariantach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dziobi 27.08.2007 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Witam.Sprzedam kontener mieszkalny, który był używany na mojej budowie.Wymiary to: szer. 2,5 i dł. 6m.Jest w nim cześć sypialna i aneks kuchenny. Pomieszczenia są podzielone. Zainteresowanych proszę o maila. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lambda 27.08.2007 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Drodzy sąsiedzi z Chotomowa i okolic Szukam desek szalunkowych - odkupię Potrzebuję jeszcze z 7-8 m3, jak ktoś ma mniej to też się pofatyguję Ważne aby w miarę długie były. Jakby co to czekam na kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
APS 105 27.08.2007 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Namiar na koparkę, ładowarkę w okolicy Skierd poproszę. Maszyna potrzebna do zasypania wykopu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
APS 105 27.08.2007 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 I jeszcze namiar na pożyczenie zagęszczarki 150 kg poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dziobi 28.08.2007 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 I jeszcze namiar na pożyczenie zagęszczarki 150 kg poproszę Poszło na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wieslawpyza 28.08.2007 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Polecam firmę od wylewek mixokretem,bardzo równo/lustro/,-dokończyli po popaprańcu z Jachranki/Marcin/-TEGO BURAKA OCZYWIŚCIE NIE POLECAM-Tel do super firmy wyk.wylewki=511625098/z Modlina/-------------------------------------------------------------------------------------------------------poszukuję sprawdzonych płytkarzy do położenia 250m2 płytek,oraz osoby od karton gipsu.,oraz innych fachowców od wykonczeniówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
APS 105 28.08.2007 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Dziobi, na zdjęciu 147 widzę komin, jaki to system? Wykończenie ponad dachem to klinkier? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dziobi 29.08.2007 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Dziobi, na zdjęciu 147 widzę komin, jaki to system? Wykończenie ponad dachem to klinkier? Kominy mam zbudowane z systemu Presto i obudowane cegłą klienkierową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tinus i Linka 29.08.2007 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Pilnie poszukuje tynkarzy do tynkowania kominów i lukarny !!Sądzę, że robota na około 2 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Uśka Tomasz 29.08.2007 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Troszkę nas nie było, ale, ale..... wreszcie jesteśmy dumnymi posiadaczami pozwolenia na budowę. No i tutaj prośba, pilnie potrzebujemy koparki (z operatorem ) z Chotomowa lub okolic. Pozdrawiamy, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 29.08.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Troszkę nas nie było, ale, ale..... wreszcie jesteśmy dumnymi posiadaczami pozwolenia na budowę. No i tutaj prośba, pilnie potrzebujemy koparki (z operatorem ) z Chotomowa lub okolic. Pozdrawiamy, Jeszcze raz polecam p. Mariusza szybko sprawnie i rewelacyjny operator koparki 501286315 Proszę się powołać na Krzysztofa z ul. Bieszczadzkiej Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 29.08.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Polecam firmę od wylewek mixokretem,bardzo równo/lustro/,-dokończyli po popaprańcu z Jachranki/Marcin/-TEGO BURAKA OCZYWIŚCIE NIE POLECAM-Tel do super firmy wyk.wylewki=511625098/z Modlina/------------------------------------------------------------------------------------------------------- poszukuję sprawdzonych płytkarzy do położenia 250m2 płytek,oraz osoby od karton gipsu.,oraz innych fachowców od wykonczeniówki. Jak się nazywa pan Marcin ?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Uśka Tomasz 30.08.2007 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Troszkę nas nie było, ale, ale..... wreszcie jesteśmy dumnymi posiadaczami pozwolenia na budowę. No i tutaj prośba, pilnie potrzebujemy koparki (z operatorem ) z Chotomowa lub okolic. Pozdrawiamy, Jeszcze raz polecam p. Mariusza szybko sprawnie i rewelacyjny operator koparki 501286315 Proszę się powołać na Krzysztofa z ul. Bieszczadzkiej Pozdrawiam Hej Kris, tak kontaktowalismy sie z p. Mariuszem, rzeczywiscie b. sympatyczny, ale liczy z m3, a to dla nas za duzy wydatek, bo ekipa zazyczyla sobie dol pod calym domem jakies 14x17x1. No wiec taniej chyba wyjdzie roboczogodzina Jeszcze raz dzieki, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 30.08.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 właśnie kończę casting na ekipę budowlanąna placu boju zostały 3 ekipywpadłem na pomysł, żeby jeszcze z jakimś mega fachowcem typu Kierownik Budowy objechać 3 budowy, które właśnie końcża w okolicy i zapytać co o nich sądzi (oczywiście za drobną opłatą) Do "forumowego" kierownika - pana Firleja nie mogę dodzwonić się od 4 dni (poczta głosowa)Macie może namiary na kgoś jeszcze?I czy w ogóle to dobry pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
levior 02.09.2007 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 hej,milo Was czytac po krotkiej przerwiezostalo mi 'troche' rzeczy po budowie, jesli jest ktos zainteresowany sprzedam:- stemple 2,7 metra ok. 100 sztuk- deski po szalowaniu- beton komorkowy (H+H) 24 i 12 cm lacznie ponad 1000 sztuk, z przewaga tego 24 cm- silke E12 jedna palete material trafil na dzialke /michalow-grabina/ okolo 2-3 miesiecy temucena, opcje transportu lub jego braku -> bezposrednio telefonicznie602 230 559 pozdrawiam, p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tinus i Linka 03.09.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Pilnie poszukuje tynkarzy do tynkowania kominów i lukarny !! Sądzę, że robota na około 2 dni. Ponawiam apel. Szukam (wypożyczę od kogoś z budowy ) ekipy (1-2 sprytnych) aby dokończyli po "fachowcach" lukarnę. Tzn: wyrównać klej, zaciągnąć siatkę i położyć strukture. To samo z dowoma kominami. Sprawa dość pilna a już mi sie pomysły skończyły gdzie szukać.... Dzieki za pomoc.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewik_1 03.09.2007 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Jeśli potrzebujecie drzwi wewn sosnowe w dobrej cenie to mam namiary. Drzwi sosnowe, bejcowane z listwami i ościeżnicami na wymiar do 800zł. Więcej na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wieslawpyza 03.09.2007 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Jeśli potrzebujecie drzwi wewn sosnowe w dobrej cenie to mam namiary. Drzwi sosnowe, bejcowane z listwami i ościeżnicami na wymiar do 800zł. Wszystko co jest dobrej jakości musi też kosztować ;mimo że tanio niechciałbym nawet za darmo,bo i poco,-dom buduje się dla siebie i na lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Peter74 04.09.2007 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 .. niechciałbym nawet za darmo... Przeciez bylo wyraznie napisane Jeśli potrzebujecie... i dodane "w dobrej cenie" pzdr Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts