Tinus i Linka 09.10.2007 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Wylewki: Żułtak Darek (Domex Pomiechówek) 602275274 Jestem z nich naprawdę zadowolona Suche tynki maszynowo ? Czy inaczej ? t. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manykes 09.10.2007 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Kierownik budowy pan K.Filipiak, polecam......... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manykes 09.10.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Przepraszam ale chyba o czymś zapomniałem 0-608-407-926 To chyba przez tą budowę jestem taki roztargniony............... pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carpedijem 09.10.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Wylewki: Żułtak Darek (Domex Pomiechówek) 602275274 Jestem z nich naprawdę zadowolona Suche tynki maszynowo ? Czy inaczej ? t. nie suche tynki. WYLEWKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
erania 09.10.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Przepraszam ale chyba o czymś zapomniałem 0-608-407-926 To chyba przez tą budowę jestem taki roztargniony............... pozdrawiam wszystkich Dziękuję bardzo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tinus i Linka 09.10.2007 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Wylewki: Żułtak Darek (Domex Pomiechówek) 602275274 Jestem z nich naprawdę zadowolona Suche tynki maszynowo ? Czy inaczej ? t. nie suche tynki. WYLEWKI Miałem na wysli "sucze wylewki" oczywiście. Czyli mase którą wypluwa ta skomplikowana maszyna i rzuca na podłogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carpedijem 10.10.2007 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Wylewki: Żułtak Darek (Domex Pomiechówek) 602275274 Jestem z nich naprawdę zadowolona Suche tynki maszynowo ? Czy inaczej ? t. nie suche tynki. WYLEWKI Miałem na wysli "sucze wylewki" oczywiście. Czyli mase którą wypluwa ta skomplikowana maszyna i rzuca na podłogę. taaaak, prawie suche. czy ktoś się może wypowiedzieć na temat kładzenia akrylu jak sie zaczynają przymrozki? PROSZĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘ!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tinus i Linka 10.10.2007 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 [ quote=Tinus i Linka] Wylewki: Żułtak Darek (Domex Pomiechówek)602275274Jestem z nich naprawdę zadowolona Suche tynki maszynowo ? Czy inaczej ? t. nie suche tynki. WYLEWKI Miałem na wysli "sucze wylewki" oczywiście. Czyli mase którą wypluwa ta skomplikowana maszyna i rzuca na podłogę. taaaak, prawie suche. Oczywiscie chodziło mi o suCHe - jedna mała literka a tyle zmienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carpedijem 10.10.2007 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 hi hi, powiem ci że tej suczki nie zauważyłam... dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AsiaIAdam 11.10.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 O jakich suchych wylewkach mówicie? Myślałam, że suche wylewki to takie płyty do ułożenia na podłodze....Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbamama 13.10.2007 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2007 czy ktoś się może wypowiedzieć na temat kładzenia akrylu jak sie zaczynają przymrozki? PROSZĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘ!!!!! U mnie wchodzą ocieplać w czwartek, szef ekipy powiedział że położą tylko stryropian na kołki i zatopią siatkę w kleju, reszta na wiosnę. Swierdził że za zimno i moga wyleźć plamy choć nie muszą...... Kwotę za całość podzielił : 25 zeta/m teraz a 13 na wiosnę jak będą robić strukturę i kolor. Mam w domu kozę grzeje miło. Sentyment mi zostanie i może kupięaką chodzącą w ramach oszczędności czasu i pieniędzy na koszenie i kosiarkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorzleg 14.10.2007 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2007 O jakich suchych wylewkach mówicie? Myślałam, że suche wylewki to takie płyty do ułożenia na podłodze.... Asia Myślę, że chodzi tu o wylewki z miksokreta oszczędność czasu i jakość - ja jestem zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorzleg 14.10.2007 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2007 czy ktoś się może wypowiedzieć na temat kładzenia akrylu jak sie zaczynają przymrozki? PROSZĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘ!!!!! Na opakowaniach są warunki w jakich powinno się kłaść akryl - kładzenie w innych warunkach naraża delikwenta na utratę gwarancji w razie reklamacji Więc lepiej poczekać jak napisała barbamama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbamama 14.10.2007 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2007 grzegorzleg mam prośbę: Proszę cię o umieszczenie mojego kwadracika na mapie, buduję się prawie vis a vis rudej1. Pomimo prób nie potrafię tego sama zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 14.10.2007 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2007 Może Wiecie ile może chcieć fachowiec za - zbudowanie ścianki z Karton Gipsu, - wykączenie ścian gipsem na gładko - i ile może kosztować przyklejenie płyty do zwykłej ściany (bez stelażu ) z zaszpachlowaniem spoin - sufit podwieszany I tak w ogóle wszystko co związane z KG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxion 15.10.2007 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Witam przyszlych Sasiadow z okolic Białołęki i nie tylko,Chetnie odsprzedam: - 400 stempli dl. 3m i powyzej - 3.50 zl/szt - K-3 (dzialowka) ok. 3 palet cegly - 2 zl/szt- Pustak 24 Klimaton MerklZiegel (konstrukcyjny) 6zl/szt BARDZO DUZO!! Kantowki na wiezbe. Impregnowana. Rozne wymiary. Cena do uzgodnienia w zaleznosci od ilosci zadeklarowanego zakupu - 300-400zl/m3 Wszystko w Super stanie. Odbior we wlasnym zakresie. Prosze o kontakt! 0-500-588-711 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
troj 15.10.2007 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 WitamPoszukuję ekipy wykonującej tynki cementowo - wapienne agregatem.Jeżeli macie jakieś sprawdzone namiary to podeślijcie na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moominek 17.10.2007 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Heja, ja znów z doskoku... poszukuje firmy/sklepu/załogi do zabudowy kuchni.. możecie coś polecić? I pytanie przy okazji. Czy projekt jest platny? Z tego co dotychczas wiedziałem, projekt robią gratis. Pasuje, ok, nie pasuje, trudno... Natomiast jedna z "firm" za projekt bierze kaucję zwrotną w przypadku wyboru ich wykonastwa. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manykes 21.10.2007 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 Witam Ponawiam prośbę o namiar na ekipę od wylewek, pan Żułtak ma wolne terminy dopiero w grudniu ,a dla mnie to za póżno......... Mam nadzieję że są też inni dobrzy fachowcy w tej branży ,którzy u Was robili............ pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel i renia 22.10.2007 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 wylewki z automatu 0511625098 robiąSUPER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts