carpedijem 26.11.2007 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Cześć erania. Nie mogę polecić żadnej ekipy, ale chciałam cię pozdrowić z Janówka. Też już niedługo. KOńczymy się wykańczać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
erania 26.11.2007 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Cześć erania. Nie mogę polecić żadnej ekipy, ale chciałam cię pozdrowić z Janówka. Też już niedługo. KOńczymy się wykańczać. Witam zatem sąsiadkę. Nie znam kompletnie nikogo z Janówka. Mój mąż pochodzi z Nowego Dworu i dlatego tu kupiliśmy działkę. Zaczynamy budowę wiosną, a wprowadzić chcemy się w 2009 r. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carpedijem 26.11.2007 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Cześć erania. Nie mogę polecić żadnej ekipy, ale chciałam cię pozdrowić z Janówka. Też już niedługo. KOńczymy się wykańczać. Witam zatem sąsiadkę. Nie znam kompletnie nikogo z Janówka. Mój mąż pochodzi z Nowego Dworu i dlatego tu kupiliśmy działkę. Zaczynamy budowę wiosną, a wprowadzić chcemy się w 2009 r. Pozdrawiam No to już znasz. My na tą wiosnę już na pewno zamieszkamy. A w którym Janówku się budujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nika.j 26.11.2007 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Przygotowania do budowy w 2008 ruszają. Gdzie w okolicy Legionowa zaopatrywaliście się w więźbę ? Potrzebuję kilku namiarów. Duży tartak może nie w okolicy ale dobrze zaopatrzony i w miarę tani, transport wo okolice Legionowa napewno możliwy (sam korzystałem) Tartak - Marek Puścion - Płatkownica pomiędzy Brokiem i Sadownem tel. 502242160, 608112632 pzdr nika.j&mąż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tinus i Linka 29.11.2007 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Pilne: Szukam firmy która sprzeda i zamontuje mi dach z blachodachówkiplus okna dachowe - oczywiście. Muszą być sprawdzeni i porządni. Proszę o pomoc i ewentualny opis doświadczeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tinus i Linka 29.11.2007 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Jednocześnie: Przestrzegam przed firmąDach Profilhttp://www.dachprofil.com.pl/ Są absolutnie nieprofesjonalni i niesłowni.Oszukują i kombinują.Na dobrą sprawę niespotkałem tak beznadziejnej i złodziejskiej firmy podczas całej mojej przygody z budowaniem domu.Jeśli ktoś ma, miał z nimi kontakt lub zamierza mieć - szczegóły na priv. PS: Powyższy tekst piszę już po opadnięciu emocji, jest w pełni wyważony i przemyślany. Biorę za niego pełną odpowiedzialność (moi prawnicy również) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzenaM05aL 01.12.2007 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Witam, Zostały mi po budowie dwie rzeczy i chcę się ich pozbyć. DRABINA - wykonana z dwóch krokwii z 10 szczeblami. Wysokość drabiny ok. 4,5 m. Nam służyła jako "schody" na poddasze. Teraz mamy normalne schody i drabinkę oddam w dobre ręce KIBELEK - czyt. sławojka czy jakoś tak. Kibelek zbity z desek, posiada drzwi bez wyciętego serduszka No i ma półkę z dziurką Jeżeli ktoś ma ochotę to zabrać to zapraszam. Transport zapewnia odbierający. Drabina i kibelek są w Legionowie. Proszę o kontakt pod nr: 509 450 251 w godz. 8-21 POZDR KAPCIU! Wielkie dzięki za drabinę! Wreszcie zobaczyłam, co się dzieje na stropie! Istne lądowisko dla helikoptera z radzieckim czołgiem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
t0nn 01.12.2007 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Cześć erania. Nie mogę polecić żadnej ekipy, ale chciałam cię pozdrowić z Janówka. Też już niedługo. KOńczymy się wykańczać. Witam zatem sąsiadkę. Nie znam kompletnie nikogo z Janówka. Mój mąż pochodzi z Nowego Dworu i dlatego tu kupiliśmy działkę. Zaczynamy budowę wiosną, a wprowadzić chcemy się w 2009 r. Pozdrawiam witam i równiez pozdrawiam z Janówka, my na wiosnę też zaczynamy, jak zdążymy z papierkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzenaM05aL 02.12.2007 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Pilne: Szukam firmy która sprzeda i zamontuje mi dach z blachodachówki plus okna dachowe - oczywiście. Muszą być sprawdzeni i porządni. Proszę o pomoc i ewentualny opis doświadczeń Wysłałam na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
erania 02.12.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 witam i równiez pozdrawiam z Janówka, my na wiosnę też zaczynamy, jak zdążymy z papierkami My właśnie kończymy załatwiać wszystkie papierki. Gdzie budujecie się w Janówku? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 02.12.2007 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 POLECAM PANA WALDKA KLINKIER, OGRODZENIA, BALUSTRADYTEL. 507 018 564http://images28.fotosik.pl/106/ae3a16e4e7a49877.jpg http://images34.fotosik.pl/66/e598345d1735ade1.jpg http://images24.fotosik.pl/121/bbcc135f05593915.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
t0nn 05.12.2007 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 witam i równiez pozdrawiam z Janówka, my na wiosnę też zaczynamy, jak zdążymy z papierkami My właśnie kończymy załatwiać wszystkie papierki. Gdzie budujecie się w Janówku? Pozdrawiam My budujemy za kościołem w Janówku, niedaleko tzw. żwirowni a Wy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
erania 10.12.2007 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 witam i równiez pozdrawiam z Janówka, my na wiosnę też zaczynamy, jak zdążymy z papierkami My właśnie kończymy załatwiać wszystkie papierki. Gdzie budujecie się w Janówku? Pozdrawiam My budujemy za kościołem w Janówku, niedaleko tzw. żwirowni a Wy ? My na Zaciszu (tak nazywa się chyba ulica lub ta część Janówka gdzie mamy działkę). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carpedijem 10.12.2007 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 My na Zaciszu (tak nazywa się chyba ulica lub ta część Janówka gdzie mamy działkę). No to witam na Zaciszu i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
t0nn 10.12.2007 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 My na Zaciszu (tak nazywa się chyba ulica lub ta część Janówka gdzie mamy działkę). No to witam na Zaciszu i pozdrawiam A gdzie to Zacisze jest ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carpedijem 10.12.2007 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 My na Zaciszu (tak nazywa się chyba ulica lub ta część Janówka gdzie mamy działkę). No to witam na Zaciszu i pozdrawiam A gdzie to Zacisze jest ?? Zacisze jest przy stacji kolejowej. erania - byli u Was w zeszłym tyg o podpisy pod kanalizą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
erania 13.12.2007 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 My na Zaciszu (tak nazywa się chyba ulica lub ta część Janówka gdzie mamy działkę). No to witam na Zaciszu i pozdrawiam A gdzie to Zacisze jest ?? Zacisze jest przy stacji kolejowej. erania - byli u Was w zeszłym tyg o podpisy pod kanalizą? Na razie tam nie mieszkamy, więc nikt nie był. Ale może trzeba by było gdzieś się zgłosić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dziobi 17.12.2007 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Jutro 18.12 o godzinie 11 ma być oddana do użytkowania obwodnica.Sądzę, że to dobra wiadomość dla tych, co już mieszkają i dla tych, co jeszcze się budują.Teoretycznie będzie mniejszy korek na skrzyżowaniu przy kościele jak się zmienią czasy zmiany świateł od strony Nowego Dworu Maz. http://www.jablonna.pl/index.php?cmd=aktualnosci&opt=pokaz&id=588 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
-kriss- 21.12.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Marzeń o które warto walczyć. Radości, którymi warto się dzielić, przyjaciół z którymi warto być i nadziei bez której nie da się żyć. Życzę Wszystkim Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku, Krystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 21.12.2007 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Witam, Również przyłączam się do życzeń,ale mam też pytanie: Znacie kogoś kto zajmuje się wycinką drzew? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts