Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Chotomów Grupa

mik99

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Cześć erania. Nie mogę polecić żadnej ekipy, ale chciałam cię pozdrowić z Janówka. Też już niedługo. KOńczymy się wykańczać.

Witam zatem sąsiadkę.

Nie znam kompletnie nikogo z Janówka. Mój mąż pochodzi z Nowego Dworu i dlatego tu kupiliśmy działkę. Zaczynamy budowę wiosną, a wprowadzić chcemy się w 2009 r.

Pozdrawiam

Cześć erania. Nie mogę polecić żadnej ekipy, ale chciałam cię pozdrowić z Janówka. Też już niedługo. KOńczymy się wykańczać.

Witam zatem sąsiadkę.

Nie znam kompletnie nikogo z Janówka. Mój mąż pochodzi z Nowego Dworu i dlatego tu kupiliśmy działkę. Zaczynamy budowę wiosną, a wprowadzić chcemy się w 2009 r.

Pozdrawiam

No to już znasz. My na tą wiosnę już na pewno zamieszkamy. A w którym Janówku się budujecie?

Przygotowania do budowy w 2008 ruszają. Gdzie w okolicy Legionowa zaopatrywaliście się w więźbę ? Potrzebuję kilku namiarów.

Duży tartak może nie w okolicy ale dobrze zaopatrzony i w miarę tani, transport wo okolice Legionowa napewno możliwy (sam korzystałem)

Tartak - Marek Puścion - Płatkownica pomiędzy Brokiem i Sadownem

tel. 502242160, 608112632

pzdr

nika.j&mąż

Jednocześnie:

Przestrzegam przed firmą

Dach Profil

http://www.dachprofil.com.pl/

Są absolutnie nieprofesjonalni i niesłowni.

Oszukują i kombinują.

Na dobrą sprawę niespotkałem tak beznadziejnej i złodziejskiej firmy podczas całej mojej przygody z budowaniem domu.

Jeśli ktoś ma, miał z nimi kontakt lub zamierza mieć - szczegóły na priv.

PS: Powyższy tekst piszę już po opadnięciu emocji, jest w pełni wyważony i przemyślany. Biorę za niego pełną odpowiedzialność (moi prawnicy również)

Pozdrawiam

Witam,

Zostały mi po budowie dwie rzeczy i chcę się ich pozbyć.

DRABINA - wykonana z dwóch krokwii z 10 szczeblami. Wysokość drabiny ok. 4,5 m. Nam służyła jako "schody" na poddasze. Teraz mamy normalne schody i drabinkę oddam w dobre ręce :)

KIBELEK - czyt. sławojka czy jakoś tak. Kibelek zbity z desek, posiada drzwi bez wyciętego serduszka ;) No i ma półkę z dziurką ;)

Jeżeli ktoś ma ochotę to zabrać to zapraszam. Transport zapewnia odbierający. Drabina i kibelek są w Legionowie.

Proszę o kontakt pod nr: 509 450 251 w godz. 8-21

POZDR

KAPCIU!

Wielkie dzięki za drabinę!

Wreszcie zobaczyłam, co się dzieje na stropie!

Istne lądowisko dla helikoptera z radzieckim czołgiem!

Witam zatem sąsiadkę.

Pozdrawiam

witam i równiez pozdrawiam z Janówka, my na wiosnę też zaczynamy, jak zdążymy z papierkami ;-)

witam i równiez pozdrawiam z Janówka, my na wiosnę też zaczynamy, jak zdążymy z papierkami ;-)

My właśnie kończymy załatwiać wszystkie papierki. Gdzie budujecie się w Janówku? Pozdrawiam

My budujemy za kościołem w Janówku, niedaleko tzw. żwirowni ;-) a Wy ?

My na Zaciszu (tak nazywa się chyba ulica lub ta część Janówka gdzie mamy działkę):).

My na Zaciszu (tak nazywa się chyba ulica lub ta część Janówka gdzie mamy działkę):).

No to witam na Zaciszu i pozdrawiam

A gdzie to Zacisze jest ?? :roll:

Zacisze jest przy stacji kolejowej.

erania - byli u Was w zeszłym tyg o podpisy pod kanalizą?

Na razie tam nie mieszkamy, więc nikt nie był. Ale może trzeba by było gdzieś się zgłosić?

Jutro 18.12 o godzinie 11 ma być oddana do użytkowania obwodnica.

Sądzę, że to dobra wiadomość dla tych, co już mieszkają i dla tych, co jeszcze się budują.

Teoretycznie będzie mniejszy korek na skrzyżowaniu przy kościele jak się zmienią czasy zmiany świateł od strony Nowego Dworu Maz.

http://www.jablonna.pl/index.php?cmd=aktualnosci&opt=pokaz&id=588