alice1 20.01.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 tak jak wyżej napisałam mam świetnych fachowcówglazurę właśnie skończyli nam kłaść, więc szczerze mogę polecićnumer posyłam na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andy_n 20.01.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 Czy i ja mogę prosić o namiar na speców od glazury? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 21.01.2008 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 A jak tam Wasza PC? Sprawdza się? PC działa ,jest super,ciepło i nie żałujemy ,że zdecydowaliśmy się na nią.Działa prawie bezobsługowo A wy na co się w końcu zdecydowaliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carpedijem 21.01.2008 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 olej, niestety i dobry kominek, były jakieś problemy z gruntem i w końcu podjęliśmy taką decyzję. Póki co chochlowanie w kominku wychodzi nam dobrze i też się sprawdza. Dobrze wszystko ociepliliśmy i mam nadzieję że będzie ekonomicznie. Składaliście już o pozwolenie na użytkowanie? Jak tam przebiega paperologia u nas w gminie? (bo jesteście pod Wieliszewem, tak?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 21.01.2008 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 olej, niestety i dobry kominek, były jakieś problemy z gruntem i w końcu podjęliśmy taką decyzję. Póki co chochlowanie w kominku wychodzi nam dobrze i też się sprawdza. Dobrze wszystko ociepliliśmy i mam nadzieję że będzie ekonomicznie. Składaliście już o pozwolenie na użytkowanie? Jak tam przebiega paperologia u nas w gminie? (bo jesteście pod Wieliszewem, tak?) Tak ,jesteśmy od 01.01.2008 w gminie Wieliszew Wszystkie papiery złożył KB a nas poinformował tyko kiedy i gdzie odebrać pozwolenie.Jednak musieliśmy sami załatwić kominiarza,elektryka, itd.KB wszystko wam powie i może dać namiary np.na kominiarza Papiery składane były w Starostwie w Legionowie,ponieważ Nieporęt tak jak i Wieliszew należą do powiatu legionowskiego My też grzejemy czasami kominkiem ale chyba bardziej dla zabawy i klimaciku.Faktycznie, dobrze ocieplony dom to mniej grzania. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alice1 24.01.2008 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Witam Wszystkich budujących !!!!!Czy ktoś może polecić fachowca do wykonania kominkaBędę bardzo wdzięczna.PozdrawiamAla - Legionowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 24.01.2008 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Witam Wszystkich budujących !!!!! Czy ktoś może polecić fachowca do wykonania kominka Będę bardzo wdzięczna. Pozdrawiam Ala - Legionowo Poleciało na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 29.01.2008 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Kominkarze: klika m3 dobrze wyszuszonego drewna do kominka, w małych kawałkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 29.01.2008 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Czy i ja mogę prosić o namiar na speców od glazury? wysyłam namiary, powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maliniaczek 29.01.2008 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Witam wszystkich i od razu prosze o pomoc, podeślijcie mi swoich tynkarzy,Jestem nieco w panice, gdyż myślałam ,że 2 -3 miesiące wyprzedenia wystarczy żeby zaklepać ekipe tynkarzy- niestety mój błąd.Jeden tynkarz powiedzial mi że w tym roku nie ma szans, a drugi może mnie zapisać na jesień. A ja potrzebuje na KWIECIEŃ. Prosze o pomoc jeśli macie sprawdzona ekipe, podzielcie sie namiarami.Z góry dzięki...ps. tynki wewnętrzne cem-wap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maliniaczek 29.01.2008 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Jeszcze jedno...Czy ktoś mógłby mi podesłać wzór umowy z hydraulikiem i tynkarzem.Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Peter74 29.01.2008 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Prosze o pomoc jeśli macie sprawdzona ekipe, podzielcie sie namiarami. Z góry dzięki... ps. tynki wewnętrzne cem-wap Czesc Wszystkim, To ja tez ustawie sie w kolejke do tynkarzy jesli macie jakies namiary . Pzdr Peter74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tinus i Linka 29.01.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Prosze o pomoc jeśli macie sprawdzona ekipe, podzielcie sie namiarami. Z góry dzięki... ps. tynki wewnętrzne cem-wap Czesc Wszystkim, To ja tez ustawie sie w kolejke do tynkarzy jesli macie jakies namiary . Pzdr Peter74 No dobra, przeraziłem się nieco - kolejny w kolejce. Proszę o namiar na priv. t. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 30.01.2008 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 tynki wew. tel do majsta: 608 218 018 dwie ekipy , można się powoływać na mnie, (przy negocjajach cenowych), powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maliniaczek 30.01.2008 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 mik99 Wielkie dzięki, widac nie wszyscy tynkarze mają napięte "grafiki" Na szczęście znalazłam ekipe, która może zrobic to w kwietniu. Pozdrawiam serdecznie wszystkich budujących, a w szczególności wykańczających... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carpedijem 31.01.2008 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Pozdrawiam serdecznie wszystkich budujących, a w szczególności wykańczających... ............. się wykańczających. znaczy dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 31.01.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Polecam firmę DLH Drewno przy ul. Modlińskiej 231 Doskonała firma z bardzo dobrym towarem. (PARKIETY. DESKI PODŁOGOWE, PODLOGI WARSTWOWE, CHEMIA DO PARKIETÓW, LISTWY I WIELE INNYCH – DREWNO Z CAŁEGO SWIATA ) Bardzo dobry kontakt z klientem, potrafią doradzić i chętnie odpowiadają na wszystkie pytania. Drzewo na parkiety jest naprawdę wysortowane w danej klasie produktu co często nie jest praktykowane do końca w innych firmach (gdzieś przecież trzeba przyciąć parę groszy). Posiadają sprawdzone namiary na parkieciarzy. Kupuje tam parkiety, Przed podjęciem decyzji co do Waszych podłóg porozmawiajcie z Panem Andrzejem Kwapisiewiczem z DLH Poland 03-120 Warszawa ul. Modlińska 231 695 350 040 tel. 22 / 811 11 60 fax 22 / 614 47 01 pn-pt 8 - 17 sob 9 - 14 Na hasło Murator zniżka, można tez powołać się na Krzysztofa z Białołęki POLECAM http://images31.fotosik.pl/127/54966ff3a0f4239a.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carpedijem 01.02.2008 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Gdzie w naszej okolicy kupowaliście kostkę brukową? Szukam takiej jasny brąz, beż czy coś. No i najlepiej żeby jeszcze płyta Eko była w tym samym kolorze do kompletu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtekc 01.02.2008 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Witam wszystkich budujących Mam do odstąpienia (za grosze) barakowóz (zielony) z dwoma łóżkami. Stoi w Chotomowie na ulicy Tęczowej. tel 604 22 32 44. Pozdrawiam wojtek c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qciniak 01.02.2008 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Witam. Słuchajcie czy komuś kładła dach firma Dachmur z Jabłonny? Jeśli tak to podzielcie się opiniami na temat tego wykonawcy - będę wdzięczny. Pozdrawiam forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts