Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Chotomów Grupa

mik99

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

olej, :( niestety i dobry kominek, były jakieś problemy z gruntem i w końcu podjęliśmy taką decyzję. Póki co chochlowanie w kominku wychodzi nam dobrze i też się sprawdza. Dobrze wszystko ociepliliśmy i mam nadzieję że będzie ekonomicznie.

Składaliście już o pozwolenie na użytkowanie? Jak tam przebiega paperologia u nas w gminie? (bo jesteście pod Wieliszewem, tak?)

olej, :( niestety i dobry kominek, były jakieś problemy z gruntem i w końcu podjęliśmy taką decyzję. Póki co chochlowanie w kominku wychodzi nam dobrze i też się sprawdza. Dobrze wszystko ociepliliśmy i mam nadzieję że będzie ekonomicznie.

Składaliście już o pozwolenie na użytkowanie? Jak tam przebiega paperologia u nas w gminie? (bo jesteście pod Wieliszewem, tak?)

Tak ,jesteśmy od 01.01.2008 w gminie Wieliszew

Wszystkie papiery złożył KB a nas poinformował tyko kiedy i gdzie odebrać pozwolenie.Jednak musieliśmy sami załatwić kominiarza,elektryka, itd.KB wszystko wam powie i może dać namiary np.na kominiarza :lol:

Papiery składane były w Starostwie w Legionowie,ponieważ Nieporęt tak jak i Wieliszew należą do powiatu legionowskiego

My też grzejemy czasami kominkiem ale chyba bardziej dla zabawy i klimaciku.Faktycznie, dobrze ocieplony dom to mniej grzania.

.

Witam wszystkich i od razu prosze o pomoc, podeślijcie mi swoich tynkarzy,

Jestem nieco w panice, gdyż myślałam ,że 2 -3 miesiące wyprzedenia wystarczy żeby zaklepać ekipe tynkarzy- niestety mój błąd.

Jeden tynkarz powiedzial mi że w tym roku nie ma szans, a drugi może mnie zapisać na jesień. A ja potrzebuje na KWIECIEŃ. Prosze o pomoc jeśli macie sprawdzona ekipe, podzielcie sie namiarami.

Z góry dzięki...

ps. tynki wewnętrzne cem-wap

Prosze o pomoc jeśli macie sprawdzona ekipe, podzielcie sie namiarami.

Z góry dzięki...

ps. tynki wewnętrzne cem-wap

Czesc Wszystkim,

To ja tez ustawie sie w kolejke do tynkarzy jesli macie jakies namiary :) .

Pzdr

Peter74

No dobra, przeraziłem się nieco - kolejny w kolejce. Proszę o namiar na priv.

t.

Polecam firmę DLH Drewno przy ul. Modlińskiej 231

Doskonała firma z bardzo dobrym towarem. (PARKIETY. DESKI PODŁOGOWE, PODLOGI WARSTWOWE, CHEMIA DO PARKIETÓW, LISTWY I WIELE INNYCH – DREWNO Z CAŁEGO SWIATA )

Bardzo dobry kontakt z klientem, potrafią doradzić i chętnie odpowiadają na wszystkie pytania.

Drzewo na parkiety jest naprawdę wysortowane w danej klasie produktu co często nie jest praktykowane do końca w innych firmach (gdzieś przecież trzeba przyciąć parę groszy).

Posiadają sprawdzone namiary na parkieciarzy.

Kupuje tam parkiety, :D :D :D

Przed podjęciem decyzji co do Waszych podłóg porozmawiajcie z Panem Andrzejem Kwapisiewiczem z

DLH Poland

03-120 Warszawa

ul. Modlińska 231

695 350 040

tel. 22 / 811 11 60

fax 22 / 614 47 01

pn-pt 8 - 17

sob 9 - 14

Na hasło Murator zniżka, można tez powołać się na Krzysztofa z Białołęki

POLECAM

http://images31.fotosik.pl/127/54966ff3a0f4239a.jpg