Kretes 02.02.2008 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Witamy, zamierzamy rozpocząć w tym roku budowę domku w Chotomowie. Poszukujemy wiarygodnej ekipy do stanu surowego zamkniętego. Z góry dzięki za informacje. Pozdrawiamy grupę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carpedijem 02.02.2008 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Witam. Słuchajcie czy komuś kładła dach firma Dachmur z Jabłonny? Jeśli tak to podzielcie się opiniami na temat tego wykonawcy - będę wdzięczny. Pozdrawiam forumowiczów Dachmur nam nie kładł, ale był jednym z faworytów. Jednak wypadli o wiele słabiej niż Dachlux z Łomianek, skąd braliśmy dachówkę. Dachmur został skreślony w momencie gdy powiedział, że "nie da się już teraz tej dachówki zamówić" - po czym Dachlux bez problemu nam ją zamówił i do tego termionowo się wywiązał. Dużym atutem Dachmuru było to, że mają swoje ekipy, jednak do końca nie przekonuje podejście szefa "jak nie państwo to ktoś inny". Nie walczą o klienta. Co prawda nie obiecują też gruszek na wierzbie, jak niektórzy, ale kwestia załatwienia dla nas tej dachówki, to był jeden skuteczny telefon, którego komuś nie chciało się wykonać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qciniak 02.02.2008 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Dzięki Carpedijem Ja mam takie same odczucie ja Ty że nie walczą o klienta.Umówić sie z nimi to ciężki temat, a to przecież ich biznes... Podjade do tych łomianek. zobaczymy co m i zproponują. Pozdrawaim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carpedijem 02.02.2008 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Gdzie w naszej okolicy kupowaliście kostkę brukową? Szukam takiej jasny brąz, beż czy coś. No i najlepiej żeby jeszcze płyta Eko była w tym samym kolorze do kompletu. podciągam swoje pytanko.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorzleg 03.02.2008 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 U mnie kostkę kupował brukarz Rozliczaliśmy się po cenie za jaką kupiłA jego zarobek to robocizna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 03.02.2008 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 Dzięki Carpedijem Ja mam takie same odczucie ja Ty że nie walczą o klienta.Umówić sie z nimi to ciężki temat, a to przecież ich biznes... Podjade do tych łomianek. zobaczymy co m i zproponują. Pozdrawaim wcale nie musisz tak jechać - na forum jest ich przedstawiciel - Michał Dąbrowicz - spoko gość aha - ma on też dobrą ekipę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qciniak 03.02.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 Dzięki. Popszukam pana i sie odezwe. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tinus i Linka 04.02.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Najpierw wylewki a potem tynki czy może najpierw tynki a potem wylewki ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 04.02.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 DACHMUR??? u mnie kładli dachówkę w zeszłym roku,z tego co wiem ,to mają kilka ekip od dachu,ja jestem zadowolona,szybko,dobrze solidnie [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mago 04.02.2008 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Najpierw wylewki a potem tynki czy może najpierw tynki a potem wylewki ?? u nas pierwsze były tynki a póżniej wylewki :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carpedijem 05.02.2008 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Najpierw wylewki a potem tynki czy może najpierw tynki a potem wylewki ?? u nas pierwsze były tynki a póżniej wylewki :wink: u nas najpierw wylewki potem tynki (kwestia dostępności ekip). trzeba tylko dopilnować żeby nie zaświnili tynkami za bardzo wylewek i jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszka1980 05.02.2008 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 WITAM, CZY KTOŚ MA MOŻE DO ODSPRZEDANIA GARAZ BLASZANY NA BUDOWĘ, LUB WIE ŻE KTOŚ SPRZEDAJE. NAJLEPIEJ O WYMIARACH 3X5M. SPRAWA PILNA. MY BUDUJEMY POD NADARZYNEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anarika 05.02.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Witam wszystkich! Od niedawna zaczęłam zaglądać na Forum. Mam dopiero rozpoczętą budowę - fundamenty. Chcę dokonać kilku zmian w projekcie i szukam architekta. Czy ktoś mógłby mi polecić...dobrego i niedrogiego? Czas goni, wiosna tuż tuż i zaraz rozpoczynam kolejny etap budowy. Pozdrawiam i z góry dziękuję Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lobelka 06.02.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Dzięki Carpedijem Ja mam takie same odczucie ja Ty że nie walczą o klienta.Umówić sie z nimi to ciężki temat, a to przecież ich biznes... Podjade do tych łomianek. zobaczymy co m i zproponują. Pozdrawaim Witam Wszystkich, Jeżeli chodzi o punkt DACHLUXU, to nie trzeba jechać do Łomianek. Mają oddział na Modlinskiej 89 (za Genbudem, po tej samej stronie ulicy). Kupowaliśmy tam dachówkę i wszelkie akcesoria dachowe. Jesteśmy bardzo zadowoleni z obsługi i udzielonych rabatów W szczegolnosci polecam skontaktowac sie z panem Robertem Tarczyńskim - Specjalistą ds Sprzedaży, tel 22 747 06 14, 0516 017 939. Budujemy dom w Chotomowie na Szczęsliwej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 07.02.2008 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Witam wszystkich! Od niedawna zaczęłam zaglądać na Forum. Mam dopiero rozpoczętą budowę - fundamenty. Chcę dokonać kilku zmian w projekcie i szukam architekta. Czy ktoś mógłby mi polecić...dobrego i niedrogiego? Czas goni, wiosna tuż tuż i zaraz rozpoczynam kolejny etap budowy. Pozdrawiam i z góry dziękuję Ania xyz.waw.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pit79 07.02.2008 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Czy ktos ma namiar na murarza , - do postawienia 2 ściany + komin ewentualnie na pocz marca - dość pilne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maliniaczek 11.02.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Szukam bramy garażowej- może pochwalicie sie skąd braliście i jak wyglądał motaż i czas realizacji od zamówienia do wstawienia pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tinus i Linka 11.02.2008 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 1. Ja brałem bramę z:"Coliber" S.C. Joanna Żmuda-Podobas, Marek Podobas Chotomowska 93 , 05-110 Jabłonna woj. mazowieckie powiat legionowski gmina Jabłonna TEL (22) 7825323 FAX (22) 7825226 (jadąc od Modlińskiej Chotomowską w strnę Chotomowa - po lewej przed skrzyżowaniem z Kisielewskiego)2. Absolutnie polecam, cenowo i jakościowo.Ekipa czysta, schludna i P R O F E S J O N A L N A 3. Termin - taki jak wszędzie - koło 2 tygodni. Naprawdę polecam - sprawy papierkowe i sam montaż - bez zarzutu. Miło i rzeczowo.Sam montaż trwał około 4 godzin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maliniaczek 12.02.2008 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Dzięki Tinus i Linka za tak obszerne dane, mało kto podaje dokladny adres z telefonem. Właściwie to ta firma chodzila mi juz po głowie , bo ktos juz wcześniej o niej pisał, ale nie było żadnej informacji jak sie z nimi współpracowało, a jak widze ty jestes zadowolony.Jeszcze raz wielkie dzięki i pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 12.02.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Witajcie Mam pytanie Czy ktoś posiada wiedzę lub doświadczenie w temacie podpięcia się z siecią wodociągową z drogi prywatnej (wykonanej prywatnie w zakresie działkowiczów) do wodociągu w drodze gminnej???????? U nas pojawił się problem w momencie gdy wystąpiliśmy do gminy o zgodę na podpięcie się i zajęcie pasa ruchu. Do tej pory nikt z nas nie został poinformowany, że nie jest to możliwe gdy droga jest prywatna, że musimy ją najpierw przekazać gminie, co trwa 2-3 miesiące. Z góry dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts