Tinus i Linka 13.02.2008 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Pilnie kupie 40-50 stempli. Długość 2.5-3 metry.Proszę o kontakt na priv. PozdrawiamT i L. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robiii 13.02.2008 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 A ja proponuję Ci firmę Amper z Ożarowa (dane znajdziesz na stronie Krispola - są oni ich przedstawicielem - nie tylko ich). Mi zaproponowali lepszą cenę a usługa OK. Zreszto mam ich od sąsiada.Pozdrawiam Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Peter74 13.02.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 Czesc! Pytanie do szczesliwych posiadaczy wykonczonych dachow. Pamietacie moze czy oferty na wykonanie dachu jakie dostawaliscie były ostateczne, czy dawalo sie jeszcze cos urwac? A jesli tak to ile? Zbieram oferty i co jedna to lepsza... dla Sprzedajacego Pzdr Peter74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carpedijem 14.02.2008 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Pamietacie moze czy oferty na wykonanie dachu jakie dostawaliscie były ostateczne, czy dawalo sie jeszcze cos urwac? Peter74 Jak potrafisz gadać to zawsze da się coś urwać. I tylko od umiejętności negocjacyjnych zależy ile, chociaż oscylowałabym wokół -10% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lobelka 16.02.2008 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Co do wycen ekip dekarskich, to niewiele udało nam sie urwac. Jedna ekipa -zreszta goral (pan Jacek, wysoki na 2 metry) niestety nas wykiwał i w listopadzie zostalismy na kompletnym lodzie. Dosłownie równiez, bo zaczał padac snieg, temperatura spadac ponizej zera a my mielismy tylko wiezbe. Znalezlismy inna ekipę, zreszta naprawde super i godną polecenia, ale ona nie była juz tak tania, zreszta ja to rozumiem, bo w grudniu spac w baraku i pracowac przy tak niskiej temperaturze to nie to samo co wiosna czy latem... Niestety dobrych ekip jak na lekarstwo, maja zakelpane terminy robpt daleko na przod, takze nie przejmowałabym sie na Twoim miejscu, jak upsut nie bedzie imponujacy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tinus i Linka 19.02.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2008 Podnosze temat z przed jakiegoś czasu Szambo Gdzie kupić ??Jak duże ??Za ile ?? Dziękit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robiii 20.02.2008 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Cześć Na kiedy jest Ci potrzebne szambo, ja będę niedługo brał z Radomia (10m3), możemy wziąć we 2, bo po 2 wożą i będzie taniej. Jeśli jesteś zainteresowany to napisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dziobi 20.02.2008 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Podnosze temat z przed jakiegoś czasu Szambo Gdzie kupić ?? Jak duże ?? Za ile ?? Dzięki t. Poszło na Priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 20.02.2008 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 W związku z tym, że w końcu ekipy od wody i od gazu wykonały pracę na działce, mam pytanko o namiary na kostkę, jeżeli ktoś u siebie robił i ma godną polecenia firmę gdzie można kupić i od razu położyć, jakie to są mniej więcej koszta??? Z góry dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolek68 20.02.2008 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Podnosze temat z przed jakiegoś czasu Szambo Gdzie kupić ?? Jak duże ?? Za ile ?? Dzięki t. Poszło na Priv To może ja też poproszę o namiary!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolek68 20.02.2008 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2008 Cześć Na kiedy jest Ci potrzebne szambo, ja będę niedługo brał z Radomia (10m3), możemy wziąć we 2, bo po 2 wożą i będzie taniej. Jeśli jesteś zainteresowany to napisz. Gdyby co to ja w przyszłym tygodniu będę zamawiać. Gdzie to kwestia oczywiście kasy. W Radomiu są ponoć tańsze ale za transport liczą 4,5zł z kilometra. W necie znalazłam bliżej(koło Warki).Rozejrzę się jak to wygląda cenowo i gdyby coś to mogę się przyłączyć!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lila134 21.02.2008 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Witam,Czy ktoś ma do sprzedania deski po budowie[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Safina 28.02.2008 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Możecie mi polecić dobrego dekarza do położenia blachy w Legionowie. Byłam umówiona z dekarzem na 10 marca, ale zrezygnował z pracy. Chyba znalazł pracę w swojej okolicy a ja zostałam na lodzie, bo bez blachy na dachu nie mogę ocieplać poddasza ;-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekw127 01.03.2008 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2008 Witajcie. Szukam opinii na temat firmy Budmet, którą kieruje Pan Krzysztof Prusinowski. Jest on kandydatem do budowy mojego domu. Z tego, co wiem, to firma ta porusza się w Waszych okolicach. Będę wdzięczny za wszelkie informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
no_kya 04.03.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 mik99 Wielkie dzięki, widac nie wszyscy tynkarze mają napięte "grafiki" Na szczęście znalazłam ekipe, która może zrobic to w kwietniu. Pozdrawiam serdecznie wszystkich budujących, a w szczególności wykańczających... Maliniaczek, a został Ci może jeszcze jakiś wolny namiar? ja również potrzebuję ekipy na kwiecień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbamama 04.03.2008 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Witajcie. Szukam opinii na temat firmy Budmet, którą kieruje Pan Krzysztof Prusinowski. Jest on kandydatem do budowy mojego domu. Z tego, co wiem, to firma ta porusza się w Waszych okolicach. Będę wdzięczny za wszelkie informacje. U nas robili część robót. Pan Krzysiek sprawia wrażenie uczciwego i rozsądnego szefa, ogólnie kontakt mieliśmy dobry...... Tylko trochę w czasie sie nie zmieścili ale z ich pracy jestem zadowolona. chyba podpowiedziałabym spisanie mowy z zaznaczeniem zakresu i KOŃCA robót. Powodzenia !!! Ja mam do polecenia ekipe górali: wykończeniówka: ocieplenia, płyty, gipsy, glazura, elektryka, hydraulika, ojej nie wiem co jeszcze ale chłopcy mają "motorki", jeszcze robią u mnie, mają jakieś plany ale i czas bo niedawno wrócili z Austrii. Aby nie zasmiecać watku zainteresowanych poproszę o kontakt na priv Ew. robota do obejrzenia u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darekw127 05.03.2008 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 barbamama, dziękuję pięknie za opinię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 05.03.2008 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Witam, 1 kwietnia (to nie żart) zaczynam budowę wobec czego pokornie proszę o namiary na: - hydraulika do kanalizacji - koparkowego (najlepiej z koparką ) - geodetę - studniarza (najlepiej takiego, który umie też drążyć głową) - jakiś blaszak (taki tylko na narzędzia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maliniaczek 05.03.2008 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 mik99 Wielkie dzięki, widac nie wszyscy tynkarze mają napięte "grafiki" Na szczęście znalazłam ekipe, która może zrobic to w kwietniu. Pozdrawiam serdecznie wszystkich budujących, a w szczególności wykańczających... Maliniaczek, a został Ci może jeszcze jakiś wolny namiar? ja również potrzebuję ekipy na kwiecień poszlo na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maliniaczek 05.03.2008 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Witam, 1 kwietnia (to nie żart) zaczynam budowę wobec czego pokornie proszę o namiary na: - hydraulika do kanalizacji - koparkowego (najlepiej z koparką ) - geodetę - studniarza (najlepiej takiego, który umie też drążyć głową) - jakiś blaszak (taki tylko na narzędzia) Jak znajde jutro chwilke czasu to przysiąde i ci podam namiary na 4 pierwsze myślniki..., cierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts